Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 207
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • в морето до колене
Аз да питам тези Викинги към кой жанр да ги причисля - екшън, исторически или друго? Flutter

Аз смятам, че е по-скоро исторически.  Peace
Вероятно ще има и екшън, но не мисля, че това е основната му цел. (За разлика от "Спартак", примерно.)
Просто фактът, че е поръчан от "Хистъри", ме кара да мисля така. Знам, че те държат на реномето си. Все пак се отказаха да излъчват сериала за сем. Кенеди, щото им се стори не съвсем достоверен...

# 121
Мда, и на мен ми се стори по-скоро исторически, но все пак не съм го гледала все още. Hug

# 122
  • София
Аз нещо с тези викинги...със смесени чувства съм. Като тематика ми е интересен, ама този главният герой, така не го виждам, като  викинг... повече ми отива към някой напафкан сърфист...честно, един такъв...лицето му едно сладникаво и все едно вечно се усмихва...

# 123
страхотна тема! Браво за старанието! Аз гледам доста сериали, като най-любимите ми са Анатомията на Грей, Касъл, Тhe big bang theory, Cougar town, Fringe (за съжаление приключи), Arrow, Отмъщението, Игра на тронове, The Glades....

# 124
  • София
Аз нещо с тези викинги...със смесени чувства съм. Като тематика ми е интересен, ама този главният герой, така не го виждам, като  викинг... повече ми отива към някой напафкан сърфист...честно, един такъв...лицето му едно сладникаво и все едно вечно се усмихва...

Аз си го знам като сладкия Тарзан   Grinning

# 125
  • София
Сладък е да Simple Smile...ама аз не сладки си ги представям викингите Simple Smile

# 126
Тегля си първата серия на "Викинг" да го преслушам Simple Smile Малко ме е срам да си призная Embarassed, но импулсът дойде от Травис Фимел. Следя си му филмографията още от "Тарзан" (много готин сериал беше; жалко, че не го развиха Confused, имаше потенциал; а началната песен на Paloalto... Heart Eyes). Бонбонче е Flutter Crazy

# 127
За любителите на качествени криминалета - от няколко дни в замунда пускат поредицата Johan Falk с бг субтитри, която не е за изпускане. Препоръчвам горещо!
http://www.imdb.com/title/tt1337066/
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=349429 - в описанието има препратка към останалите филми/серии ...

# 128
Страхотна темичка   bouquet Аз в момента съм запалена по Banshee и Deception, страхотни сериалчета, особено Banshee... Гледам и The Carrie Diaries, свеж, забавен и ненатоварващ  newsm03

# 129
И тук да призова , ако има фнове на Banshee , заповядайте в ТЕМАТА   Hug

# 130
  • София
И тук да призова , ако има фнове на Banshee , заповядайте в ТЕМАТА   Hug
Какво ще ми дадеш ако заповядам  Mr. Green

# 131
  • КиТ
Кво искаш Маме Thinking Joy Joy Joy

# 132
  • София
От Латето нещо, квот даде Whistling