Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 205
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
Пуснали нов сериал - Викинг в замундата, чудя у се...някой гледал пилотката?

Точно за него влизам да питам. Свалих серията и ще го пробвам. Така и така не гледам много сериали Mr. Green

МГМ, пускай инфото тук. В крайна сметка това си е тема за сериали, познаваме се и информацията ще е интересна. Wink

# 106
  • КиТ
Ако е хубав Викинг свиркайте и ние да го почваме Crazy Hug Hug Hug

# 107
Ако е хубав Викинг свиркайте и ние да го почваме Crazy Hug Hug Hug

Ще споделим, но главният има едни СИНИ очи Whistling

# 108
Аз го изгледах ! Мудничко начало , въвеждащо ни в действието , но ще му дам шанс. Предполагам , че ще се развихрят в последващите серии с пътешествия и епични битки .

# 109
  • в морето до колене
Ще споделим, но главният има едни СИНИ очи Whistling

Вярно са много сини  Flutter
Чак се зачудих, дали не са "фотошопнати"  Mr. Green
Сякаш не помня да са ми правили чак такова впечатление преди като съм го гледала.

Съгласна съм с Лате - началото беше доста "опознавателно"  Simple Smile
От друга страна - от явно беглите спомени, които имам за викингите, нищо не подсказваше такава "овчарска идилия" в стил началото на "Записки по българските въстания"  Mr. Green Така че със сигурност ме провокираха да чета повече за тях.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 19:40 от мячик

# 110
Вече съм на четвърти сезон BREAKING BAD на http://www.imdb.com/title/tt0903747/

Рейтинга е доста висок, което ме накара за да започна да го гледам. В началото не ме грабна.
На моменти е доста брутално, абсурдно (поне за моите разбирания), но като  цяло си струва да се гледа.

# 111

От друга страна - от явно беглите спомени, които имам за викингите, нищо не подсказваше такава "овчарска идилия" в стил началото на "Записки по българските въстания" Mr. Green Така че със сигурност ще чета повече за тях.
Joy Joy
И аз , и аз  hahaha А , като видях Гюстав - Флоки да се прехласва по онова дърво , почти се разкрещях : ИКЕА ! ИКЕА !  hahaha

Албена , ВВ е просто жестоооок! Имаме и тема , ела  Wink

# 112
  • София
Гледах го тоя Викинг. Щеше ми се да е малко по-кървавичък, например да дават по-реалистично отсечената глава и как я отсичат. Все пак говорим за викинги Laughing. Този има сини очи, обаче има и много странна прическа Joy

# 113
  • КиТ
Пуснах и аз да гледам  hahaha hahaha hahaha

# 114
  • София
Викингите си имали и втори епизод, че и с превод... вчера  издържах само половин епизод и сънят ме пребори, но като начало ми беше интересен, ще му дам шанс 2-3 епизода...

# 115
  • в морето до колене
Викингите си имали и втори епизод, че и с превод...

Да, някакво по-нетрадиционно програмно решение.
Първите два епизода през ден, а третият след 12 дни... и после по един седмично.

# 116
  • КиТ
Тая вечер значи ще изгледам и втория Crazy Joy Joy Joy Joy

# 117
- трейлъра - http://shelf-life.ew.com/2013/03/06/mila-2-0-trailer-debra-driza-exclusive/

Нещо не съм въодушевена, но като излезе ще му хвърля очо.

# 118
Някой да е гледал пилотната на Red Widow

Чудя му се, а заради Горан Вишнич съм в състояние да гледам какво ли не.  Blush

# 119
Аз да питам тези Викинги към кой жанр да ги причисля - екшън, исторически или друго? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт