Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 203
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • КиТ
Амидала тоя Стив не е въпросния сценарист на сериала в сериала  Култ newsm78 Та за това неговото име на края слагат  Thinking

# 91
  • София
Същия Стивън е, да, но не знаех, че не е реално лице. Още се колебая какво да мисля за този сериал, честно newsm78

# 92
  • КиТ
И аз си мислих,че и в същност и е реалния сценарист  Crazy Crazy Joy Joy Joy

# 93
  • София
Не, истинският сценарист е Рокни О`Банън, но пишат Стивън Рей накрая  Thinking
На мен ми харесва засега, дано не го оплетат прекалено.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 23:05 от Amidala

# 94
  • UK
Много искам да си имаме тема за новини покрай сериалите, обаче вече две години пускам и няма почти никакъв интерес, и ми минава ентусиазма... Точно сега са най интересните неща, какво спират, какво продължават, какво ново... Актьори напускат, нови подписват... Има ли смисъл да правя тема за новия ТВ сезон? Аз искам, ама...

# 95
  • КиТ
Еми не знам,то и тук може да се коментира,такива теми настина не издържат дълго newsm78

# 96
  • София
Малката Госпожица Мърморана - най-добре пускай инфо тук, така и така пишем за всичко около сериалите, според мен тук ще е най-на място инфото.

Пуснали нов сериал - Викинг в замундата, чудя у се...някой гледал пилотката?

# 97
  • в морето до колене
МГМ, май е по-добре тук да се пише. Аз се опитвах да допринасям за отделните теми, които си пускала преди за всеки нов сезон... но те наистина потъват бързо.
Тази я четат доста хора и е по-вероятно да не остане подмината информацията.

# 98
Започнах да гледам Banshee
Харесва ми ,че главния герой не е известо лице.Сериала е на Cinemax тяхен беше и Strike Back ако се сещате.Явно запазена марка на тази компания е многото бой и главния герой да прави секс с различна мацка във всяка серия  Joy

# 99
  • в морето до колене
Е, ти пък - във всяка серия  Mr. Green
Сериите са 8 досега, а мацките май три само  Grinning

# 100
  • София
И аз гласувам да се пише всичко тук, защото повечето следим темата дори и да не пишем!
След това интересните сериали получават личните си теми Simple Smile

# 101
  • КиТ
Я кажете понеже темата за 666 е замряла има ли ги най-сетне излезли нейде тия прословути 12 и 13 епизод,че искам да трия тоя сериал,да не ми пълни харда Crazy hahaha hahaha hahaha

Отностно за спирането на сериалите,новите герои и тем подобни,ще ми е интересно наистина тук да се споделя,щото все последна разбирам,че нещо е спряно Crazy Tired

# 102
Плами , видях ги (12 и 13 епизоди) качени днес в Арена.

Аха , увеличаваме се Bansheе...тата  Laughing

# 103
  • КиТ
О да верно вчера са ги качили най-сетне Crazy Joy Joy Joy Благодаря ти Hug Hug Hug

Да бе множим се Mr. Green Party Party Party Ама главния само ние двете го притежаваме Mr. Green bowuu bowuu bowuu

# 104
  • UK
Така си и мислех. Simple Smile Ами, новините от вчера са, че Фокс продължава The Following и The Mindy Project с втори сезон, New Girl - с трети, Raising Hope - с четвърти. От днес - слуховете, че осмия сезон на Декстър ще е последен, вероятно са вярни, така е казал президента на CBS Les Moonves.

Общи условия

Активация на акаунт