Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 354
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Само аз ли гледам Rookie Blue  newsm78

# 661
  • София
Да, темата за Килинг е от миналата година и бидейки сборна няма как да се развие особено. Жалко, има какво да се обсъжда.

# 662
  • Ямбол
Понеже съм на скандинавска вълна,изгледах поредицата Those Who Kill,страхотна е!  Crazy Видях го от списъка на 1стр.,който нашто Бебе,води старателно за нас.  Hug

A "Милениум"(скандинавската екранизация),ме остави без дъх! Много добър!  Peace

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 02:00 от contessa24

# 663
Само аз ли гледам Rookie Blue  newsm78

Точно го пробвах, но не ме грабна.

# 664
Много силно начало на Strike back - динамичен, edgy! Екшън, секс, свеж хумор, английски акцент и човешкото (с главно Ч) в очаквано добра комбинация Mr. Green.
Сега погледнах в Замунда, вече има и превод, явно ще ни огрява да го превеждат. Който си търси свеж сериал, който се гледа на един дъх, да го започва Hug

Бумър, много ми харесва подписът ти! Hug

# 665
  • София
Да, да! Много добро начало и доста голяма изненада ни поднесоха с връщането на стар герой. Аз - доволен!

# 666
Да, да! Много добро начало и доста голяма изненада ни поднесоха с връщането на стар герой. Аз - доволен!

И на мен ми хареса! Обичам го този сериал! Heart Eyes

# 667
Здравейте Дами!Харесах си доста сериали за гледане, но искам и някой дъъълъг сериал (поне 4-5 сезона), който да си го гледам по 3 серии наведнъж.Изгледах Breaking bad, сега съм на dexter - гледам по около 6 серии на ден.
Ако може нещо дълго, няма значение от жанра, само да не е комедия и да не е burn notice!
Иначе от по-късите съм си избрал следните: Being Human , Hemlock grove , Bates motel , The blacklist , Orphan black , Ray Donovan , Strike Back !
Ще се радвам ако ми препоръчате!!!!

# 668
  • Ямбол
Препоръчвам ти Fringe и Supernatural.  Peace

# 669
  • София-Младост
Много набързо изгледах Hart of Dixie, много приятно сериалче, едно такова разпускащо...нещо подобно да препоръчате? Everwood заслужава ли си? Че много бавно се тегли...
Снощи започнах Fringe...гадничък е малко...аз както не обичам фантастика...но се оказах без нищо за гледане. Свалих Orphan black, но докато му напасна субтитрите с тая версия стана никое време...явно трябва да свалям HD вариантите Sad

# 670
  • КиТ
Много набързо изгледах Hart of Dixie, много приятно сериалче, едно такова разпускащо...нещо подобно да препоръчате?

Ох и на мен ми останаха само 5 епизода и си ги къткам,ама пусто сърби ме да разбера какво ще стане  Crazy Joy Joy Joy подобно не знам  Thinking

Fringe,е най-великия сериал евър,що така не ти допада newsm78

# 671
  • София-Младост
Много набързо изгледах Hart of Dixie, много приятно сериалче, едно такова разпускащо...нещо подобно да препоръчате?

Ох и на мен ми останаха само 5 епизода и си ги къткам,ама пусто сърби ме да разбера какво ще стане  Crazy Joy Joy Joy подобно не знам  Thinking

Fringe,е най-великия сериал евър,що така не ти допада newsm78
А гледам го, вероятно и по-интересно ще стане, все пак съм едва на 2 еп. Искаше ми се нещо по-свежо просто, тип 90210, всичките видове лъжкини и лъжи...Simple Smile

# 672
  • София
Ами аз съм препоръчвала и преди - Greek и Veronica Mars. Peace На мен са ми фаворити в този жанр.

# 673
До Ала-Бала : "Everwood" си заслужава и "Necessary Roughness" си заслужава ...

# 674
  • София-Младост
Ами аз съм препоръчвала и преди - Greek и Veronica Mars. Peace На мен са ми фаворити в този жанр.
Благодаря ви, Greek съм го гледала, страхотно сериалче беше. Свалям другите!

Общи условия

Активация на акаунт