Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

Тази снимка "пропълзя" hahaha на стената ми във фейса, как да не я споделя с вас Heart Eyes

# 631
Може би това ще ми бъде последно мнение в тази тема.Не пиша редовно,но ви чета редовно по простата причина че винаги когато попитам нещо винаги се подминава мнението ми,но пише ли някоя от редовните веднага и се отговаря.Тука сте си все едно някакъв таен кръг в който не се допускат външни хора.
Aaaaaaa съкън такива да ги нямаме Мариянче/хубаво именце/! Wink

Знаеш ли колко пъти се отказвам да пиша? ...... Joy hahaha
Пиши по-често, за да те забележим де и не се сърди . Wink Hug
Корделия мирноооооо като при вечерна проверка на пионерски лагер ! Joy
Лили супер!

# 632
То от известно време и аз съм с впечатление,че не ме забелязват тук,ама си пиша ей тъй да запълвам страници..с една дума оплаках се..да ми дойде душата на място

# 633
  • Атлантис, Галактика Пегас

# 634
  • София
То от известно време и аз съм с впечатление,че не ме забелязват тук,ама си пиша ей тъй да запълвам страници..с една дума оплаках се..да ми дойде душата на място

vip42, аз пък искам да се оплача на всеослушание, че пишеш все по рядко и ужаааасно ми липсва острият ти ум вплетен в тънки шегички.  Hug

# 635
Kordelia  smile3521  newsm51

# 636
И сега какво стана  newsm78.. отговорих на Мариянка,че и в Гугъл проверих как е правилно,а нея дим да я няма..

# 637

Тази снимка "пропълзя" hahaha на стената ми във фейса, как да не я споделя с вас Heart Eyes
ИИ,добре те е налазила таз снимка!(чакай да се редактирам,че при тоз образ всички букви помешах)
Дай боже всекиму и  то от плът и кръв! Laughing

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 22:50 от vvi

# 638
Корделия много са оригинални рускините ,браво!   bouquet Joy hahaha

Скромноста краси човека .... Joy Embarassed  hahaha

# 639
Корделия много са оригинални рускините ,браво!   bouquet Joy hahaha

Скромноста краси човека .... Joy Embarassed  hahaha

Скромност е другото ми име..  newsm47

# 640

ИИ,добре те е налазила таз снимка!(чакай да се редактирам,че при тоз образ всички букви помешах)
Дай боже всекиму и от плът и кръв! Laughing
Да си го поръчаме за 14.02.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 641

Направо за 08.03 си го  ангажирай..първа ще си в списъка..

# 642
  Laughing То и аз така,но понякога ми е по-добре да не ме отчитат много много, отколкото да ми метнат 2-3 чаршафа или някоя девойка да ме прати да си "представям ужасии със семейството",за да мога по-реално да преживея филмО! Mr. Green

Лелее на тоз Бали бея,накрая ще му "окапят" ушите от постоянно горене и говорене!
Аз съм първа по поръчка-поръчвам си го за вчера и до КС! Party

# 643

Направо за 08.03 си го  ангажирай..първа ще си в списъка..
... е той си ми е на гърдите отдавна  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
дори за нощничка мога да го ползвам...ама Баш султана ще се сърди.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 644
  Laughing То и аз така,но понякога ми е по-добре да не ме отчитат много много, отколкото да ми метнат 2-3 чаршафа или някоя девойка да ме прати да си "представям ужасии със семейството",за да мога по-реално да преживея филмО! Mr. Green

Лелее на тоз Бали бея,накрая ще му "окапят" ушите от постоянно горене и говорене!
Аз съм първа по поръчка-поръчвам си го за вчера и до КС! Party

Аз пък съм си доволна,че съм единствена в сърцето на Матракчъ..!

Общи условия

Активация на акаунт