Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 138
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Един колаж от мен специално за всички колежки-фенки на Бали бей  Heart Eyes

# 617
Макар и малко късничко  поднасям
цветя на дамите от форума,на моите фенки  и
им честитя празника на любовта!

.

# 618

В деня на празника на любовта - една новина:

НОВАТА ЛЮБОВ НА КРАСИВАТА МАХИДЕВРАН!

... но не във филма, а в реалния живот... Доколкото разбирам, името му е Левент Везироолу. Peace

# 619
Честито за Нур Фетахоглу. smile3525
Приятна празнична вечер ,компания smile3525 и наздраве за героите от сериала.

# 620
  • somewhere over the rainbow

Интересно ми какво ще кажат ибрахимките по въпроса,защото "жаждата й за власт" беше основният им коз! И да не ми казват,че тя е предугадила капана затова не го е направила!
Тя тази теория е предизвикана от чисто физическата симпатия към актьора Окан Ябалък. И с нищо не подплътена. Ако успееш да се изолираш от физическите характеристики на актьорите, би виждал нещата по-реално. Но не всяка жена може да се изолира от Окан Heart Eyes Blush

Що се отнася до Бергюзар - да, красавица е, но няма излъчване. Няма чар. Гледах я в "1001 нощи" и през цялото време нещо ми липсваше в нея. Има прекрасни очи ... но някъде й се губи чара Thinking

За сметка на Мерием - не е първа 'убавица, но е безкрайно женствена и чаровна.

# 621
Ето и Окан за фенките му  Laughing

# 622
Как Мерием посреща Св. Валентин

# 623
  • София

Интересно ми какво ще кажат ибрахимките по въпроса,защото "жаждата й за власт" беше основният им коз! И да не ми казват,че тя е предугадила капана затова не го е направила!
Тя тази теория е предизвикана от чисто физическата симпатия към актьора Окан Ябалък. И с нищо не подплътена. Ако успееш да се изолираш от физическите характеристики на актьорите, би виждал нещата по-реално. Но не всяка жена може да се изолира от Окан Heart Eyes Blush

Що се отнася до Бергюзар - да, красавица е, но няма излъчване. Няма чар. Гледах я в "1001 нощи" и през цялото време нещо ми липсваше в нея. Има прекрасни очи ... но някъде й се губи чара Thinking

За сметка на Мерием - не е първа 'убавица, но е безкрайно женствена и чаровна.

На мен в "1001 Нощи" Бергюзар много ми харесваше. Но сега.... Сега прилича на запусната домакиня, само забрадката и липсва.  ooooh! Носи дрехи тип най-евтин секънд хенд, косата неподдържана... Що така?!?  newsm78

# 624
Може би това ще ми бъде последно мнение в тази тема.Не пиша редовно,но ви чета редовно по простата причина че винаги когато попитам нещо винаги се подминава мнението ми,но пише ли някоя от редовните веднага и се отговаря.Тука сте си все едно някакъв таен кръг в който не се допускат външни хора.

# 625
Може би това ще ми бъде последно мнение в тази тема.Не пиша редовно,но ви чета редовно по простата причина че винаги когато попитам нещо винаги се подминава мнението ми,но пише ли някоя от редовните веднага и се отговаря.Тука сте си все едно някакъв таен кръг в който не се допускат външни хора.

мЕрием е

# 626
  • Атлантис, Галактика Пегас

# 627
  • София
Марияна, аз самата пиша в тази тема от съвсем скоро, но не съм усетила въпросния "игнор", за който говориш.  newsm78 Но аз и не очаквам, всеки да проявява интерес към писаниците ми.
Не е имало случай обаче, да помоля за нещо и да не ми бъде "помогнато". Аз самата за първи път се сблъсквам с твое мнение, признавам си.

# 628
  • Атлантис, Галактика Пегас
Чета редовно темата, но не съм забелязала такова нещо.  newsm78

# 629
<Марияна>, пиша от доста дълго време! Смея да кажа,че чета от два пъти по-дълго време! Ника ти обаче го срещам за първи път,освен ако не си го сменила!
 Единственият игнор,ако въобще е поставян тук то е към хора,които влизат с явни нападки или  грубо отношение към останалите, а ти едва ли си от тях!
N_A_N™ явно си права по отношение на Окан! Колкото до Берг ,абсолютно споделям мнението ти! Peace

Общи условия

Активация на акаунт