Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

Трифон Дионисов/прилича на Шугърчо/ и Валентин Еросов ! Joy hahaha Joy hahaha

Точно!!! Знаех си, че ще забележиш! Joy Joy Joy
Скрит текст:
Следите от запоя са заличени. Peace Но утре ще си чета хумореската на Таня. Сега - лека нощ! Hug

# 661
Добро утро

Али е наследил музикалната дарба на татко си Peace

# 662
Kordelia, Hug
да ме прощаваш,ако вече си го пускала,но знаеш,че ние трудно отразяваме Joy та пусни пак линк на рускините да ги почетем(шпионираме)малко!
необходима регистрация
http://vk.com/muhtesemyuzyil
Благодаря, Hug
Иска ми и телефон???

# 663

Халит има фенове дори и на тази крехка възраст
  Laughing

http://cadde.milliyet.com.tr/2012/01/11/HaberDetay/1669096/_SULE … _IN_COCUK_SEVGiSi

# 664
  • София
Гласувах за Халит, но искам да гласувам и за другите артисти от ВВ. Моля дайте линк, страница, където се виждат всички.

# 665
Червената шапчица и Махи

# 666
# 667

Гласувайте за нашия султан Халит Е. - някакви неизвестни аpтисти започват да го изпpеваpват... Shocked Shocked Shocked

http://beauty-around.com/en/turkish-actors/item/89-halit_ergenc

Гласуваме, гласуваме, но до кога продължава този конкурс, че края му не се вижда  newsm78

# 668
Гласувах за Халит, но искам да гласувам и за другите артисти от ВВ. Моля дайте линк, страница, където се виждат всички.

В ляво на страницата пише Voting. The best....... натискаш там и ти излизат всички.

# 669
Кога да очаквам най-новия епизод качен на докс файл, Ви бокса не мога да го оправя, пробвах да инсталирам флаш плейър, но не може и съм бясна, не мога да гледам никакви клипове от тук.

# 670
http://grandbazaarjewelers.com/contact-us/

Гласуваме и бижута разглеждаме Hug

# 671
На мен Селма ми се струва погрозняла и понапълняла в лицето, в сравнение със сериите, които дават по нашата тв, а Нур определено я намирам за красива.Мерием е по-скоро чаровна.Тук говоря за актрисите, за героините е ясно.

Като стана дума за бижута, мен много ме кефят диадемите на султанките, дали ги продават някъде из сайтовете или просто са ги направили специално за филма?

# 672

Тимур Савджи получил в свой адрес угрозы, в которых ему обещали смерть в ближайшее время, так как именно он является создателем и продюсером сериала «Великолепный Век». В связи с этими событиями, Тимур Савджи вынужден был обратиться с заявлением в прокуратуру. Страшно, что события получили такой поворот. Но в этой сфере такие случаи не редкость.
У меня есть две новости для тех, кто является фанатами сериала и для тех, кто грезит мечтами о закрытии этого сериала. Стала известна точная дата окончания сериала. Как и заявлялось ранее, сериал будет состоять их четырех сезонов. Ранее на различных веб-сайтах появилась информация о том, что третий сезон не будет финальным. Финал сериала «Великолепный Век» намечается на апрель 2014 года.
Сценарий не будет противоречить истории и финалом будет поход Сулеймана на Сигетвар (Венгрия). Соглосованность сценария с историческими событиями поспособствует уменьшению споров.
Появилась информация, что команда Tim’s Yapım собирается спонсировать такие проекты как «İsyan Günlerinde Aşk» (« Любовь во времена восстаний») и «Kılıç Yarası Gibi» ( «Словно рана от кинжала»). После окончания сериала «Великолепный Век» команда начнет работу над этими проектами. И если верить слухам, то сценарий этих проектов не оставит никого равнодушным.
sondakikahaberleri.info.tr

# 673
Такива ми ти работи-то май и на Мерал Окай и бяха дали охрана,заради заплахи.
За диадемите се зачудих-наистина са красиви,но много изискани за употреба от нас Joy Joy Joy

# 674
  • София
За диадемите се зачудих-наистина са красиви,но много изискани за употреба от нас Joy Joy Joy
И аз си се представих с такава диадема.  Joy Ахахаххахаха! Как пържа мекици примерно или лъскам тоалетната чиния с такова бижу на главата си!  Joy То и в Hermes да вляза с това, пак ще е супер нелепо!  Joy Ох, смея си се сама!

Между другото, който твърди, че турските сериали водят до затъпяване, е в голяма грешка! Аз покрай този ВВ съм на път да се превърна в полиглот!  Joy

Значи краят на ВВ ще бъде април 2014. Имаме още една година да се караме, момичета!  #2gunfire #Cussing out  Joy

Общи условия

Активация на акаунт