Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Момичета пост 582 на Корделия има много оригинален текст от Т.Радионова /Кирязе хатун/горещо го препоръчвам...голям майтап ..поздрави за дамата   bouquet  Joy hahaha Joy hahaha Joy

Нека и аз да си изкажа мъката ,след като сме го обърнали на оплаквалня !Специално за мамата48 ,Шугър бейби пече дюли със сметана и нар ,а тя даже не ги забеляза ,ха така изплюх си камъчето! Joy hahahaАааааа и да е спокойна Махи не се е доближила до тавата ,Сюмбюл беше пазач...Joy

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 23:24 от trendafilka

# 646
Права си,ТРенди! Да не ти забелязват  дюлите със сметана и нар си е голям харам! Grinning

# 647
Права си,ТРенди! Да не ти забелязват  дюлите със сметана и нар си е голям харам! Grinning

Ай,стига бе..да не се отразят дюлите..я да си посипите главата с пепел..!

# 648

Ех колко е хубаво да си оценен ,ще се пукна от кеф  smile3534
друго си е да има кой да те забележи де... Embarassed

# 649

Ех колко е хубаво да си оценен ,ще се пукна от кеф  smile3534
друго си е да има кой да те забележи де... Embarassed

Той и Матракчъ вчера се беше барнал,че да го забележа,ама го проспах..

# 650
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета пост 582 на Корделия има много оригинален текст от Т.Радионова /Кирязе хатун/горещо го препоръчвам...голям майтап ..поздрави за дамата   bouquet  Joy hahaha Joy hahaha Joy

Нека и аз да си изкажа мъката ,след като сме го обърнали на оплаквакня !Специално за мамата48 ,Шугър бейби пече дюли със сметана и нар ,а тя даже не ги забеляза ,ха така изплюх си камъчето! Joy hahahaАааааа и да е спокойна Махи не се е доближила до тавата ,Сюмбюл беше пазач...Joy
Танчето предава поздрави.  Hug И се радва че я разбирате.
Между друго... Авторка на клипа който е в заглавие на темата също предава сърдечни поздрави.  Hug И се радва на всички.
[22:11:34] Maria Purt: Вот ведь забавно: ваши русский понимают, а я - ваш - нифига  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 651
Kordelia, Hug
да ме прощаваш,ако вече си го пускала,но знаеш,че ние трудно отразяваме Joy та пусни пак линк на рускините да ги почетем(шпионираме)малко!

# 652
Корделия за мен е удоволствие да чета произведенията на Таничка затова я поздравявам с 1001 балгарски рози! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Flowers Rose
 Випче затова очаквай повторението  и този път никакъв сън ,изкъпана,напарфюмирана и в очакване! Hug Heart Eyes

ВВИ то такъв като мен кьор бангьоз едва го забелязах ,защото е сложено в скрит текст ,ама повторих страничките и ХОП намерих текста ,друго си е да е цял чаршаф де...Joy/стр.39/

# 653
Kordelia, Hug
да ме прощаваш,ако вече си го пускала,но знаеш,че ние трудно отразяваме Joy та пусни пак линк на рускините да ги почетем(шпионираме)малко!
необходима регистрация
http://vk.com/muhtesemyuzyil

# 654

# 655
Това последния пост на Корделия в нощта на Св.Валентин ли е?

# 656

Нека и аз да си изкажа мъката ,след като сме го обърнали на оплаквакня !Специално за мамата48 ,Шугър бейби пече дюли със сметана и нар ,а тя даже не ги забеляза ,ха така изплюх си камъчето! Joy hahahaАааааа и да е спокойна Махи не се е доближила до тавата ,Сюмбюл беше пазач...Joy
Сакън! Не страдай, Слънце!Още сабахалем ги хапнах с голям кеф!Когато метнах Трифон Дионисов и Валентин Еросов да ви поздравя. Днес съм малко на зор. Пък и Шекер се е запилял по по-спешъл мероприятия и всичко мене чака.Даже на Випчето за човеко още не съм ударила рамо, нооо..
Скрит текст:
.съм с двама Трифоновци у дома! По-рано беше лесно - само на 14.02. се пиеше и край! Сега и на 1.02. и днес...знаеш ли какво е оттатък/в хола,де/... и мене чака...сега се скатах да си почина при вас. Hug :
hug: Hug Heart EyesА за отразяването - не се косете - свят широк - хора разни...каквото-такова...Ние си знаем... Hug Heart Eyes

# 657

Сакън! Не страдай, Слънце!Още сабахалем ги хапнах с голям кеф!Когато метнах Трифон Дионисов и Валентин Еросов да ви поздравя. Днес съм малко на зор. Пък и Шекер се е запилял по по-спешъл мероприятия и всичко мене чака.Даже на Випчето за човеко още не съм ударила рамо, нооо..
Скрит текст:
.съм с двама Трифоновци у дома! По-рано беше лесно - само на 14.02. се пиеше и край! Сега и на 1.02. и днес...знаеш ли какво е оттатък/в хола,де/... и мене чака...сега се скатах да си почина при вас. Hug :
hug: Hug Heart EyesА за отразяването - не се косете - свят широк - хора разни...каквото-такова...Ние си знаем... Hug Heart Eyes
Това си е сериозна причина ,затова си извинена ,  нека са живи и здрави именниците  ,да те радват,гушкат и най-вече слушкат ! Wine Glass Drunk
Трифон Дионисов/прилича на Шугърчо/ и Валентин Еросов ! Joy hahaha Joy hahaha

# 658
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН ВЕЛИКОЛЕПНИ ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ВИНАГИ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 00:03 от jikasil

# 659

Гласувайте за нашия султан Халит Е. - някакви неизвестни аpтисти започват да го изпpеваpват... Shocked Shocked Shocked

http://beauty-around.com/en/turkish-actors/item/89-halit_ergenc

Общи условия

Активация на акаунт