Ахтопол 2013

• 102 007
  • 689
  •   1
Отговори
# 60
stels-bels, миналата година бяхме с малката и с количката, какво да ти кажа, по стълбите от плажа към бунгалата таткото я носеше или пък и тя качваше по някое стъпало сама, не носехме количката с нас, пътечката към лунапарка - само на баирчето пренасяше количката, общо взето за нас не е било проблем т.к. бяхме наясно къде отиваме. А пък на баткото му беше забавно да ни осветява пътя на връщане към бунгалата.Тази година живот и здраве да е пак там отиваме за 5та поредна година!
Ние тази година пак резервирахме на Шкорпиловци. Догодина децата ще са по-големи и тогава ще има Здравей Ахтопол! Аз много си го харесвам!

# 61
  • София, България
Благодаря за отговора!
Ние ще сме в Ескада и отдалечеността на плажа като че ли най-много му притеснява. Но наистина всичко е относително, включително и разстоянието.

От Ескада до плажа са буквално 2 минути.  Peace

# 62
Благодаря за отговора!
Ние ще сме в Ескада и отдалечеността на плажа като че ли най-много му притеснява. Но наистина всичко е относително, включително и разстоянието.

даааа и по добър асвалтиран път !

# 63
Благодаря за отговора!

даааа и по добър асвалтиран път !

Така ли? Това ме изненада приятно  Party
Бях решила, че ако е далеч, ще ходим на плаж с колата, но явно няма да е нужно.

# 64
Виж на Гугъл Вю ..... като тръгнеш по пътя - той води до плажа !

# 65
  • София
Аз уж гледах, но ми се видя далече. Обаче вие много ме радвате!

# 66
  • В.Търново
Гледах в Гугъл и аз.Страшно занемарено и порутено пред хотела.Не знам гостите на хотела как са издържали на тази грозна гледка?!Сега с реновирането ще е по-добре,предполагам.Но наистина ми се видя,че е поне 400-600м. до поляната преди плажа.А от там на сетне се слиза към плажа по пътека явно и се върви по-нататък за по-хубавия плаж.Поне си е километър ходенето с чанти,кофички,топки,дюшеци,кърпи....  ooooh! Абе с малки деца не става ми се струва.

# 67
  • София, България
Стига с този Гугъл! Казваме ви, че е на 2 минути, минавам от там всеки ден поне по 2 пъти, когато съм в Ахтопол, а вие не та не, далече е, защото го видях в интернет! Става абсурдно. От хотела се завива един път на ляво, после се спуска по пътечката и директно е плажа.
Пред хотела има градинка, детска площадка и част от масите на ресторанта. От миналата година е направен просто бижу. Между двата корпуса също има много красива градинка.

# 68
Стига с този Гугъл! Казваме ви, че е на 2 минути, минавам от там всеки ден поне по 2 пъти, когато съм в Ахтопол, а вие не та не, далече е, защото го видях в интернет! Става абсурдно. От хотела се завива един път на ляво, после се спуска по пътечката и директно е плажа.
Пред хотела има градинка, детска площадка и част от масите на ресторанта. От миналата година е направен просто бижу. Между двата корпуса също има много красива градинка.
Близко е плажа. Аз знам , защото съм почивала като дете на едни бунгала н атази улица , които вече ги няма .... Все пак Гугъл са правили снимките миналата година не в летния сезон .....

# 69
  • Пловдив
Мона Лиза, много ме радваш с постовете си  Hug

Пък аз да ви кажа, че това лято децата ни ще се радват и на нова детска площадка в Ахтопол и ремонтиран парк   Grinning
http://globusnews.net/2013/72161

# 70
Здравейте,

След като изчетох куп мнения и коментари в темите за ахтопол 2011 и 2012 реших да се включа в тези за 2013. С още едно приятелско семейство сме решили да посетим ахтопол в началото на септември. Тъй като ще сме с 2 бебока - на годинка и малко и на 8 месеца - търсим сравнително тихо и спокойно място, където да разтоварим негативната градска енергия на столицата...Simple Smile))

В този ред на мисли ще съм Ви благодарен, ако можете да споделите мнения и впечатления относно следните места. Интересувам се дали достъпът до плажа е лесен (пешеходен?) и дали мястото е хубаво. Моля ако имате лични впечатления да ги споделите, може и на лично, мнения от познати на познати на приятели не ме интересуват Simple Smile)

Става дума за следните места:
- Хотел Камелия
- бунгала Вестони
- бунгала Силистар
- бунгало Сънидей
- бунгалата на топлофикация - знаете ли как да се свържете с тях за резервация и въпроси.

Благодаря ви предварително   Simple Smile

# 71
  • Sofia
Мога да споделя само за бунгала Слънчев ден, ходим там от няколко години - бунгала от соц. времето, не са луксозни, но има всичко необходимо за една почивка т.е. ако не търсите лукс ще ви харесат. Те са до самия плаж, но има стълби и то доста, до тях са бунгалата на Вестони. Предлагат пълен пансион, което нас ни устройва идеално, далечко са от центъра на селото - ходи се по една пътечка, която вечер е неосветена, но ние сме подготвени с фенерче за тази цел. Вечер е много приятно да седнем на верандата и да слушаме морето - тихо и спокойно е. Ако имаш повече въпроси, питай! Бунгалата на Топлофикация са в самото начало на пътеката с бунгала, отвън изглеждат добре, но вътре не съм влизала, те са малко по-далеч от плажа.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 19:55 от Rossi

# 72
Здравейте, мнение за Агата Бийч? Или идея за някое друго хотелче с изглед към морето? И като цяло има ли какво да се прави, до сега съм била все на Приморско или Созопол, много ли ще ми дойде драстична разликата от тези два курорта на Ахтопол..смисъл да не ми дойде прекалено ''спокойно''?

# 73
  • Пловдив
Не съм почивала в Ахтопол. Предстои ни живот и здраве това лято.
За Агата Бийч, знам, че е нов бутиков хотел. Хубав е, но не е много близо до плажа.
Ние ще сме в Ескада бийч, той също е с изглед към морето.
А относно това какво да се прави в Ахтопол-кажи какво точно търсиш и искаш. Според мен там няма нощен живот. Ако искаш барове и дискотеки със сигурност ще ти е скучно. Доста изчетох за Ахтопол и от четеното разбрах, че има Най клуб на плажа и още някаква дискотека на един кораб/но не съм 100% сигурна за нея дали все още функционира/. За нощни барове мисля, че няма, но не съм напълно сигурна. Иначе ресторанчета си има, приятни и евтини.
Иначе има къде да се разхождаш и какво да се види. Ако сте с деца има лунапарк и детски площадки.

# 74
Честно казано не търся дискотеки и барове по скоро не обичам прекаленото спокойствие..може би от малка съм с такава нагласа, като сме на море да е лудница  Grinning но това за ресторантчетата и разходките ще ми е от полза, важен критерии е за мен. Благодаря ти много. И все пак ако се намери някои да даде мнение за Агата от първо лице да сподели. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт