Ахтопол 2013

• 101 932
  • 689
  •   1
Отговори
# 165
merichka, и ние така, все на бунгала от години, там Grinning . Е, до Ахтопол ходим с кола, мързи ни Sunglasses .На кои бунгала ходите?

# 166
enze, Имаха табелка на тях МБАЛ Кърджали, мисля, Тошко се казва човекът, който ги стопанисва Peace

# 167
Здравейте, Ахтопололюбители Hug
Ние от няколко години си ходим все там и само на бунгала. Няма хотел, който да е толкова близо до плажа, както тези бунгала, на които бяхме преди две години - излизаш от бунгалото, пресичаш една борова горичка 50-60 метра и си на пясъкааа  grinning039
Миналата година нямаха места за периода, който искахме и ни препратиха към едни други, които бяха по-отдалечени, но такова спокойствие... разкош - чистичко, минимално обзаведено, де, само легла, нощни шкафчета и гардероб в стаята, в коридорчето - закачалка и хладилниче, а терасата голяма, с масичка и столчета - кеф ти сутрин да си пиеш кафето там, кеф ти да обядваш... пред терасата полянка със смокинови храсти, наблизо кончета пасат, аууу, вече нямам търпение да стане август Heart Eyes Отдалечеността от центъра и кръчмите много ме радва, въпреки, че всяка вечер излизахме; има си някакво очарование да си светиш с фенерче и да се разминаваш с други такива светулки като теб Laughing
На всички, които ще ходят - много да се забавляватееее Hug
И ние така, на бунгала близо до тази горичка, но не зная как се казват. А не откривам в нета инфо за бунгала на Кърджалийско Мбал Thinking

# 168
В Ескада сме, вчера бяхме на плаж. Питайте какво ви интересува, нямам възможност да пиша подробно. Ще го направя, когато се върнем.
Здравей! Ол инклузив ли сте? Интересува ме дали може да се взимат напитки от хотела за плажа?

# 169
  • Пловдив
EL* ако ви се носи не виждам защо да не си носите пиетета от хотела до плажа. Ние до сега като сме били All Inclusive винаги сме си носили, но сега като хотела не е на плажа ще видим дали ще си носим, Ще преценим на място.
Положителните коментари във Визит продължават: http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D … 8%D0%B9%D1%87/264
Тази госпожа пише, че лятната градина е била готова, а ресторанта се е довършвал  Rolling Eyes

И още една снимка на новия басейн: http://ninand.snimka.bg/sea/ahtopol.756712.30659885

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 21:16 от ninand

# 170
Момичета, да не кажете, че съм скръндза и не споделям Laughing, ето Ви една нескопосна снимка и едно стрийт вю, от този компютър - толкова. Ако някой вземе, че много си харесва нашето местенце, ще се опитам да изнамеря и телефони Peace
Скрит текст:

# 171
merichka вие сте били по-далече, ние бяхме на Витошка  Laughing
Но за тишината и спокойствието сте били за завиждане. Simple Smile

# 172
ninand, има ги тези бели пейчици на две места - пред ресторанта, в който се храним и пред другия ресторант на хотела, между тях е летния бар, зад него - новия басейн. Днес монтираха нови пързалки и люлки на детската площадка. Новият басейн работи, но засега там е ветровито и ние предпочитаме вътрешния. Изглежда точно като на публикуваната във фейсбук снимка, тези струйки вода, които се виждат отзад, са от съоръжението, с което поливат тревата  Simple Smile
Днес един татко донесе напитки до плажа, значи е възможно Simple Smile
И пак видяхме делфините на плажа  Wink
Засега единственото, което не ми харесва е, че започват да прииждат много почиващи, а беше толкова спокойно...  Mr. Green
Не помня дали ви казах за интернета в стаите - има Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 23:32 от ИнаТ

# 173

Засега единственото, което не ми харесва е, че започват да прииждат много почиващи, а беше толкова спокойно...  Mr. Green

А, стЮга бе, много рано  newsm09 , водЪтЪ не е ли ледена в момента, колко градуса е newsm09 ..

Lemy, оо, да, на "Витошка" са много бунгала там newsm47 , аз на друга улица не стъпвам tooth .

# 174
  • Пловдив
ИнаТ, много благодаря за включването, отново.  Hug
Радвам се, да те чета, всичко звучи страхотно.
Остава само и анимацията да започне.
А плажа и морето как са. Чадърите на хубаво място ли са? Защото се обсъждаше преди, че може да са до някакви скали  Rolling Eyes

# 175
Момичета, моля помагайте. В последния момент ни отказаха карта за почивка и сега трябва да търся алтернативен вариант. Търся бунгало или къща с двор, с две спални или спалня+хол, но да може да се спи на дивана. Хубаво ще е да има кухня или поне възможност за скара.
Ще се разпиша и в другите теми за южното черноморие и дано да имаме късмет.
Благодаря предварително на отзовалите се  Hug

# 176
Не са до никакви скали чадърите, по средата на плажа са - жълти със сини дръжки. Плажът е почистен. Във водата има камъчета отначало, но после е чисто. От дясната страна на чадърите няма камъчета. Плитко е доста навътре и водата не е студена. Децата ловиха рибки вчера с кофички за пясък и уловиха 5-6 Simple Smile
Вчера в ресторанта обядваха две каки с тениски с надпис "Animation" Simple Smile

# 177
  • В.Търново
Не са до никакви скали чадърите, по средата на плажа са - жълти със сини дръжки. Плажът е почистен. Във водата има камъчета отначало, но после е чисто. От дясната страна на чадърите няма камъчета. Плитко е доста навътре и водата не е студена. Децата ловиха рибки вчера с кофички за пясък и уловиха 5-6 Simple Smile
Вчера в ресторанта обядваха две каки с тениски с надпис "Animation" Simple Smile
По новините обявават,че морската вода в южното Черноморие е 19-20 градуса,как няма да е студена?!Според вас колко е,че и ние след две седмици сме пък под Царево и ми е претиснено,заради температурите на морето...

# 178
Розина, в съвсем плиткото на Ахтопол може и да е по-топла, там плитчините са наистина много навътре. За Царево не знам, не знам на кои плажове ще ходите.

# 179
  • някъде ... тук ...
Ние заминаваме на 29ти юни, тук сме. Миналата година ни хареса Simple Smile

При условие, че тази година открихме сезона на морското къпане на 1.05, то Т 19-20 си е ОК за нас. Въпрос на човек, предпочитания и усещания  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт