Ахтопол 2013

• 101 965
  • 689
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Върнахме се и ние от Слънчев ден.
Много сме доволни.
Два-три дни времето не беше съвсем за плаж, но за нас беше кеф да си седим пред бунгалата, децата обикалят по градината. Анимация не им трябва - много са и се забавляват едни други.
Стаята беше доста просторна, на сянка. Хавлии нямаше, но си поисках и ни дадоха чисто нови.
Яденето беше добре. Две порции ни стигаха за двама възрастни и децата, че и оставаше. Но имаше прекалено много яхния с пиле. Sick Всъщност само пиле и кайма правеха.
Ние си купихме риба и си направихме барбекю един път. Въглищата са безплатни!
Чистачката и домакина са малко кисели и обсъждат всички, ама хайде...

Аз не можах да оценя морето, защото почти не влязох, но голямата не излезе от там.
Определено си починахме.
И определено това е много добро място за тия пари. Ще повторим.

Минахме покрай Ескада Бийч и на мен ми направи впечатление, че са малки стаите и всъщност няма собствен двор.

Ще пусна снимки, обещавам!

# 661
Здравейте, От 06.09 се очертава да посетим Ескада за 5-6дена, колебаем се още. Има ли много комари в Ахтопол ? Каква стая да изберем стандартна или делукс, като цяло искаме да е по-широка, с гледка море и да е по-тиха вечер ? От прочетеното останах с впечатление че това не е много спокоен хотел- барове, чалги, точно това НЕ искаме . Ако някой е бил в Оазис дел Маре Лозенец и в Ескада, моля да сподели от кой е по-доволен

# 662
  • София
В хотела няма чалга, но тиха стая, която да гледа към морето няма да стане - или гледа към морето и към вечерния бар и музиката му, или гледа към стария басейн и е тихо. На сайта на Ескада има квадратурата на стаята, като в нея е включена и банята.

Ето мнението ми за Ескада - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=505577.msg25997319#msg25997319

# 663
В хотела няма чалга, но тиха стая, която да гледа към морето няма да стане - или гледа към морето и към вечерния бар и музиката му, или гледа към стария басейн и е тихо. На сайта на Ескада има квадратурата на стаята, като в нея е включена и банята.

Ето мнението ми за Ескада - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=505577.msg25997319#msg25997319

Благодаря, май ще се насочваме към Оазис дел Маре.... Simple Smile

# 664
Бяхме в Ескада и повече не ща и да чуя за тях. Присъединявам се към мненията на момичетата относно хигиената в ресторанта - МРЪСНО„ МРЪСНО„ МРЪСНО. Масите лепяха от мръсотия, чиниите  бяха изпочупени по краищата, но и често не стигаха и имаха остатъци от храна, приборите пък бяха с остатъци от червило или храна. Плажа не искам да го коментирам, както и шезлонгите и чадърите на плажа, защото така и нестигнахме до тях.
Това обаче което ме възмути най-много бе липсата на топла вода между 18 и 21 на четвъртия и петия етаж и неадекватната реакция на управата на хотела " Не ви ли предупредиха " и " Ахтопол има проблем с канализацията ". Излишно е да споменавам че никой не ме беше предупредил за това, а резервирах още през януари.
Още по възмутена съм от отнояението на един господин, който се държеше като собственик. С цялата си наглост ми казва " Ми къпете се по рано" Е как да кажа на 10 месечния ми син да не пълни памперса, защото Ахтопол има проблем с канализацията !!! После ми заяви " На който не му харесва да си взима парите и да си тръгва " Арогантно и нагло поведение, жалко ако наистина е собственик !
Не се имам за капризен клиент, напротив, но това незнам как да го нарека при положение, че същия този господин си е взел парите предварително !!!!

# 665
  • София
Бяхме в Ескада и повече не ща и да чуя за тях. Присъединявам се към мненията на момичетата относно хигиената в ресторанта - МРЪСНО„ МРЪСНО„ МРЪСНО. Масите лепяха от мръсотия, чиниите  бяха изпочупени по краищата, но и често не стигаха и имаха остатъци от храна, приборите пък бяха с остатъци от червило или храна. Плажа не искам да го коментирам, както и шезлонгите и чадърите на плажа, защото така и нестигнахме до тях.
Това обаче което ме възмути най-много бе липсата на топла вода между 18 и 21 на четвъртия и петия етаж и неадекватната реакция на управата на хотела " Не ви ли предупредиха " и " Ахтопол има проблем с канализацията ". Излишно е да споменавам че никой не ме беше предупредил за това, а резервирах още през януари.
Още по възмутена съм от отнояението на един господин, който се държеше като собственик. С цялата си наглост ми казва " Ми къпете се по рано" Е как да кажа на 10 месечния ми син да не пълни памперса, защото Ахтопол има проблем с канализацията !!! После ми заяви " На който не му харесва да си взима парите и да си тръгва " Арогантно и нагло поведение, жалко ако наистина е собственик !
Не се имам за капризен клиент, напротив, но това незнам как да го нарека при положение, че същия този господин си е взел парите предварително !!!!

На подчертаното бях така  Shocked А този индивид няма значение дали е собственик или някакъв друг - абсолютно недопустимо поведение.

# 666
  • София
Не са ли на бойлери в хотела?
Не че сравнявам пак с бунгалата, но там си бяхме с бойлер и проблеми с водата не сме имали.
Столът беше скромен, но поне беше чист - табли, съдове, кухня, всичко.
Освен това имахме избор - може да ядем на общите маси или пред бунгалото.
Даже никой не ми е мрънкал да не задържам чиниите, както става понякога.

# 667
 За съжаление, и ние сме недоволни от повечето неща. Бяхме на етаж 5 -огромен проблем с водата, първата вечер стоях половин час с шампоан на косата(и то защото беше 19,15, ако бях влязла в 18 бая щях да си почакам), замръзнала.... Обяснението е едно и също за всички...т.е. да се къпем преди 17,00 или след 19,30. Чудесно?!

След 20,00 няма храна  предвидена за вечеря. Изваждат останалото от обяд или кренвирши с кашкавал. От пет, три вечери сме яли картофи. Петата вечеряхме навън. Трудно е да се добереш до десертите - изваждат  и свършват светкавично. Чакаш за да донесат мръсни и мазни прибори. Ако се храниш навън те заобикалят оси, кацат по храната ти, около масите се навъртат бездомни кучета. Храната и алкохола са изключително ниско качествени.

Плаж - доооста път си има дотам. Особено с деца, които и трябва да прибереш точно в обедното слънце... Ние ходехме около 10,30 -11,00 - свободни чадъри нямаше. Около 12 вече намирахме. Във водата има щипалки.

За детския кът - малка стая препълнена с деца. Бяхме си оставили детето 1 път. Когато отидох да го взема и уведомих, че вземам това дете никой не реагира, повторих - пак никой. За мен не  е безопасно. Беше пълно с малки деца, които могат да отидат навсякъде и да се случи всичко. Иначе двете каки са мили, но явно няма и там добра организация. И двете рисуваха лицата на децата в момента.

За мен всичко това не е нормално, никога не бихме се върнали в този хотел.

# 668
и ние вчера се върнахме от Ахтопол. Много сме доволни ,бяхме на бунгала ''Ралица''.Хазяите са много добри и учтиви,бунгалата са супер ,топла вода колкото искаш,зидани барбекюта по едно на две бунгала ,по големите си имаха и кухненски бокс.Въпреки ,че отидохме без резервация ни приеха.Местихме се три пъти в различни бунгала ,но си изкарахме страхотно 12 дена.За догодина живот и здраве да има задължително резервация.

# 669
  • София
Върнахме се от слънчев ден...супер беше! Плажа на близо, детето яде от храната и магазини на удобно. Определихме почивката на бунгало като цивилизовония вариант на палатка, но без претенциите на хотел. С две думи непринудено, със естествена сянка ( незаменима) детето пред верондата си кара камиона. И в Резово разходкага и би бирата ми хареса Wink и кафенцето в Царево и Синеморец и зашеметяващата гледка на р.Велека и вливането и в Черно море и Айроди....Искам пак!

# 670
Ние затова си отидохме на изпитаното място и пролбеми не сме имали.

# 671
Здравейте!
Завърнахме се от прекрасния Ахтопол и Ескада.
Града много ни хареса. Красив, има детски площадки за децата, лунапарк, има къде да се разходиш.
Но плажа не ни допадна изобщо. Ние ходихме там където са чадърите на хотела-между 4 и 5 пост. Пясъка беше мръсен, водата мътна, нямаше боклуци в нея, но имаше щипалки и заради тях детето не искаше да влиза.
Но открихме Силистар. Страхотен плаж. Е, там не можехме да извадим детето от водата. Кристална вода, чист пясък.
За хотела-много приятен, чист, спокоен. Хареса ми това, че почиваха предимно български семейства с деца. По време на нашия престой имаше само 2-3 руски семейства. Дъщеря ни веднага, още от първия ден си намери приятелчета. На детската площадка всяка вечер падаха големи игри. Нямаше и вечер в която някой да не пусне летящи фенери. Децата много се забавляваха.
Новия ресторант е много приятен. Хапваш си и гледаш морето. Места винаги имаше, даже много, и си пиеш спокойно питието, без да се притесняваш, че някой няма къде да седне да вечеря. А под ресторанта на площадката си гледаш детето.  Wink
На опашка никога не сме чакали за храна, защото много добре е измислено-от двете страни на тавите сме минава и се взима храна. Нито пък за прибори.
Храната беше хубава, наистина към последните дни взе да се повтаря, но сме доволни като цяло. Мъжа ми си отяде на риба. Яде скумрия на скара, панирано филе от акула, сафрид, и някаква морска, но не й запомнихме името.
Домашната им бисквитена торта много ми хареса. Както и една сладка баница. Дъщеря ни пък много харесваше нешастените кремчета.
Плодовете бяха само диня, пъпеш, праскови и сини сливи. Липсваха ябълки и банани.
Закуската им беше най-слаба. По принцип при All inclusive винаги е една и съща. Тук също беше така, но сравнително по бедна от други места на които сме били. За децата липсваха зърнена закуска. Имаше само овесени ядки. Липсваше и какао като напитка. Но гладни не сме останали.
За басейните-на мен лично стария по ми хареса от гледна точка, че там е много завет и много спокойно. Костенурките там бяха любими за децата. Но дъщеря ми предпочиташе новия басейн заради джакузито, защото там водата беше топла. И все викаше: "Искам на топлото басейнче" И така, след като решихме да посетим на третия ден новия басейн, след това все там ходихме.  Grinning Там също винаги си намирахме шезлонги.
Аз си отпих на коктейли. Бармана ми правеше всяка вечер различни.  Grinning Да ги опитате.  Wink
За анимацията-пак ще кажа-тези момичета са страхотни. За първи път така се грижат и гледат детето ми при All inclusive. Редовно я оставяхме в детски клуб, а те ни я водиха когато им кажем. Там творяха какво ли не. И за първи път на детска дискотека всяка вечер имаше по някоя нова песен, не все едни и същи/до сега където сме били така е било/. Много се стараеха. И всяка вечер децата бяха нарисувани. Дъщеря ни много се радваше. И все след плаж бързаше да се къпе и да ходи при каките. А ние с мъжа ми после се оправяхме на спокойствие и пиехме по една ракия в ресторанта със салата и се любувахме на морето Grinning Каките я водиха в ресторанта за вечеря, после отиваше на дискотека.
Това е! Дълго стана, но дано е полезно за тези които очакват почивката си в Ескада. С една дума-ние сме доволни.
Ако някой иска да пита нещо-с удоволствие ще отговоря.

И да допълня-вече дават и шезлонги на плажа, освен чадъри. Ние ходихме в 9,00ч и винаги си намирахме.
И вече писах но пак-напитките са вече до 22,30ч, а не до 22,00ч, а сладоледа до 17,00ч, а не до 16,00ч. Сладоледа им беше много хубав.

За пореден път се убеждавам , че всички очи виждат различно и всеки вкус е индивидуален ....Аз по-отвратително място за почивка от Ескада не съм виждала .....Мръсен плаж...Детската секция на големия басейн е точно до тоалетните и мирише ужасяващо....Никога няма свободни шезлонги до този тъп басейн ....В ресторанта в краката ти лежат улични кучета .....Храната е ужасяващо бедна и анти от всякъде ...И кучето не искаше да я хапва.......Трагично , просто трагично

# 672
Някой бил ли е в Апартаменти Ахтопол бийч?Нова кооперация близо морето.
http://www.ahtopol-apartments.com/

# 673
Не съм била там,но апартаментите изглеждат супер.А и цените не са никак лоши!!!Дано някой пише,но май е нова кооперация,така че не се надявам много.

# 674
Каквато и перфектна да е кооперацията ....плажа и самия Ахтопол .....са .....си зле ...и няма какво да се залъгваме ....Много ясно , че цените ще изглеждат 'супер" ...., защото положението там си е като на село с басейн и местен гьол. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт