Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 30 016
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Mirama супер новинки, бебето е добре, а и сравнение  с мен сте доста напред  теглото на бебо Simple Smile Избрахте ли дата вече, или...все още мислиш.
  Ето това е новото шише на медела http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0e99d206e0d883d1c и цената му е потресаваща  36лв за 1 бр.

# 271
emetoem, е то и аз съм в 34г.с. все пак. )

Ехааа, това шише на Медела направо ме разби с цена...) сега ще хвърля едно око в ибей и амазон как се движи. )

# 272
Mirama, тъкмо щях да пиша, стискай зъби още две-три седмици да изтърколиш, ама и до секцио-термина ще устискаш, вярвам, браво, само така да расте бебо!  Hug
Мечо, аз не знам кога писах преди, раждах при д-р Дяволов в МД, сега пак мисля да съм така, живи здрави  Peace
ако се насочиш към МД, него или д-р Гърчев знам, други нямам отзиви за избор на екип по-конкретни  да съм се интересувала, ако се наложи секцио също, и двамата са добри.
имаш време да се чудиш, ако искаш избор.
аз реших така, пък ако не може да дойде тогава, нищо, приела съм и този вариант. още не съм ходила при него на преглед да се разберем кое-как за раждането, но се уговорихме.

аз първо избрах МД и после док, ти си решила обратно, първо док да избереш, ами няма лошо, ама иди огледай клиниката също.

Sunlight, Моето дете като едноименния сайт ли е, че аз от него чета. а списание не съм се интересувала дали имат  newsm78

dandeto, и аз гледам таблицата, че си следя г.с. и се омотавам за месеци  Embarassed . преди 36 г.с. се води недоносена бременност

# 273
 #Crazy #Crazy #Crazyуауууу какви са тези цени,а при мен както е всичко по 2 ooooh! ooooh! ooooh!

# 274
  Ето това е новото шише на медела http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0e99d206e0d883d1c и цената му е потресаваща  36лв за 1 бр.
Бяхме купили такова за Никола, с идеята да не се отбие, но само отидоха парите на вятъра.  Изобщо не го ползвахме. Като засмучеше и тръгнеше кърмата, течеше ужасно силно и той се давеше и се отказваше. Също самият биберон е много твърд. Иначе може и сега да го пробваме, ако се наложи друг да нахрани бебо някой път.

# 275
dandeto, за първа страничка, нещо малко по-така... да не забравяме, че и ние можем да носим дантели  Wine Glass smile3520

позволявам си на тоя фон да дам линк към една статия какво е щастието за една майка от Пловдив, насълзиха ми се очите, де, ако не ви се чете сега, по-добре по-после
http://www.moetodete.bg/aktualno/36-godishna-otglejda-5-deca-s-3 … eva-na-mesec.html

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 17:04 от jos

# 276
Благодаря ви момчета.... щом и на вас ви го изписват за по толкова дълго време, значи няма да е толкова страшно....стана ми странно просто как може да има толкова различни мнения за тоя магнезийй, сериозно противоречащи....

..на мен вчера доки ми изписа и друго лекарство за контракциите в допълнение към магнезия -ГИНОПРАЛ.... някой да пие такова? той си е специално за контракции и задържане... обаче има сериозни сътранични ефекти като църцебиене, аритмия и незнам си какво още.... та доки ми предписа още едно лекарстово, което да пия, за да се неутрализира негативното действие на Гинопрала върху сърцето
аз го пих предишната бременност в комбинация с пропранолол един месец и после , в началото на 9 месец спрях, има ефект, контракциите спират, не съм имала сърцебиене

# 277
  • Пловдив
позволявам си на тоя фон да дам линк към една статия какво е щастието за една майка от Пловдив, насълзиха ми се очите, де, ако не ви се чете сега, по-добре по-после
http://www.moetodete.bg/aktualno/36-godishna-otglejda-5-deca-s-3 … eva-na-mesec.html
С въпросната майка се засичаме всяка сутрин, когато караме детето на ясли. По това време и тя излиза с децата (от съседния на нашия вход) и води първо учениците, след това и малките в градината, която е до яслата на дреб. Винаги съм и се възхищавала как се оправя с 5 деца всяка сутрин и всичките вървят и я слушат... Аз с моето зверче се движа около 30 минути до яслата (която иначе е на 8-10 минути  от къщи), като по пътя задължително се пеят песнички Whistling
Когато се засечем в близката градинка пък, децата и винаги са били толерантни с по-малките, което на мен ми направи много добро впечатление още първия път Heart Eyes

Както и да е де... Ставам, че дреб ме чака с кутията лего, да сторим "го'еееми коли" Mr. Green

# 278
Мъниче,
много мила ми стана тази жена, въпреки всичко около нея.
Скрит текст:
ако не те затруднявам, може ли да пратя нещо малко за дечицата й като ти пратя нещо в скоро време? или не ти е удобно после да се видите с нея затова?

# 279
  • Пловдив
jos,
Скрит текст:
нека да говоря с нея и тогава ще ти дам отговор Hug
За мен не е проблем, надявам се и тя да се съгласи. Тъкмо и аз мога да и дам нещичко Heart Eyes
[/color]

# 280
Хора, извинете ме за "тъпия" въпрос, ама какво точно представляват контракциите???
Одеве за около 40-45 мин. 3 пъти ми изтръпна корема в горната част и стана изключително твърд. Не усетих болка, само че все едно някой ми надуваше корема с въздух и имах чувството, че кожата ми се опъва в продължение на 10 -15 сек. след това спря. И така още 2 пъти. Но в долната част, съвсем ниско си ми беше мекичък, а нагоре - камък....
Та това според вас контракции ли са или нещо друго???  Confused

# 281
  • София
Най-вероятно си имала т.нар. подготвителни контракции, които е нормално вече да имаме. При другите вече има и болка, като при цикъл, освен стягането на горема, та няма да ги объркаш  Wink

Ааааа, шишето на Медела кърти с цената си!  #Crazy  Stop

# 282
nelly_24, на контракции си приличат, да.

Аз все още нямам подготвителни, а съм най-напред по термин...

# 283
Petya1908
ние с теб да не ходим при един и същ лекар Simple Smile Simple Smile виждам сериозно сходството в рецептата Simple Smile

Велев ор Шейново?

# 284

Sunlight, Моето дете като едноименния сайт ли е, че аз от него чета. а списание не съм се интересувала дали имат  newsm78

Да списанието и сайта са на една и съща фирма, но мисля че не публикуват еднакви статии.

Общи условия

Активация на акаунт