Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 985
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,ее поспах от 6 до 8ч Laughing Mr. GreenБях да се видя с бебо,пораснал е малкия мъж 1500 гр. е станал,добре е,нямам някакви разкъсвания на старата операция и сега почвам магнерота 3 по 2 да пия заради контракциите.Лягам малко,малката играе,а мъжо спи.....Честит празник на всички!!!

# 346
Здравете и от мен момичета. И честити ви праъници днес newsm51 1dating или  Wine Glass Drunk
Вчера разговора ми с др.Диков мина мн.добре.Много човечен и позитивен доктор,консултацията беше дълга,обясни ми мниго неща,пита ме как искам да раждам,казах му нормално и той беше доволен,че бил против секциото без причина.После ме попита искам ли да видим мъничето,и аз естествено,че искам LaughingЛегнах и първо док обясни кое какво е на моя приятел,а после и на мен.Наща кокона не е срамъжлива и м?у крачетата и гледахме и и се видя чочката Joy hahahaВсичко си и е добре,каза че е заела идеална позиция с главичката на долу,а ето вика и краци има горе Crazy hahaha hahahaParty
Вчера не можах да пиша,че бях ного изморена и късно се прибраме,та легнах да почина,че това вт върдяване,като се преуморя и е кофти на пупата.
Скрит текст:
Доктора ме вика за тонове след 2 седмици,а на 20 март да говорим за раждането,ако не е започнало(дано да не е Praynig)Единствено ме притеснява болницата Тина Киркова.Тя е доста стара болница,а сега чета че нямали оборудване за недоносени.Не знам колко е вярно понеже във подфорума за ТК пишат че са спасили бебче родено в 28 г.с.,но...ще питам доктора другия път,все пак е завеждащ отделение.Каза ми да отида да разгледам болницата.С моя много го харесахме и ни вдъхна доверие,само болницата ме притеснява,но има и много доволни от там
Shine_like_a_Star добре дошла и лека бременост Peace
Нели и аз винаги съм се чудела що за "човек" трябва да си за да се гавриш с животинките.Ние като имахме малки кученца,винаги ги захранваме с пастет ли специална храна за малчовци.Прясното мляко даже е вредно за тях,а и за нас не е много полезно в големи количества.Живо и здраво да е мъничето.
А що се отнася за приръста в БГ,ако щем по 4 деца да раждаме пак ще си е същата работа.А и малко хора могат да си позволят 3 деца,от парична гледна точка.Просто всички бягат от БГ,а цганите си раждат по 5-6,ама то на това отглеждане ли му се вика.Влезте във Факултета-същинска Африканска страна ooooh!
jos браво на малката,здрава и много щастлива.А това с Мамчето дано бързо да мине,че е много гадно и много боли до колкото знам ooooh!На мойта приятелка майка и миналата година така и поне 3 месеца изкара боничен,че и да се смее не можеше,ужас.
arwen33 надявам се да е така,защото аз четох мнения от 2012г newsm78 Дано да е ок вече Peace

# 347
У нас също е около 19 градуса, нещо не ни се получава с отоплението  Crazy
Обаче и на двамата ни е добре, та не правим нещо особено по въпроса.
Ако не бях бременна, сигурно щеше да ми е студеничко, аз съм по-зиморничава.
Аз знам и аз, че не са много точни килограмите, но днес ми казаха, че е малко над 2 кг. Обадих се на милото да му кажа и той  - Shocked не било ли много, цял човек било вече  Laughing

# 348
ася20, хубави новини от прегледа, браво. )

# 349
  • Варна
Здравейте момичета,
Който празнува днес, да са му честити празниците  Drunk 1dating.

Забравих, кой щеше да се жени днес? - Алекс? Пожелавам един щастлив, дълъг семеен живот, изпълнен с радости и много детски смях

Да споделя, че моят мъник напоследък нещо много рядко се обажда, през цялата бременност досега бе много кротък рядко съм получавала ритници, а само побутвания и надупвания (според мен от дупето Simple Smile. Но напоследък го усещам 4-5 пъти на ден само да мърда и това е newsm78.
Да се притеснявам ли? Снощи за мое успокоение сигурно ме побутна, даже и ритна няколко пъти в продължение на 5-6 минутки и това беше. Днес сутринта го усетих да се размърдва като се събудих и преди час отново. На преглед съм чак в сряда и не ми се иска да ходя предварително.

И да се похваля, че снощи си взех готовия комплект чаршафи, обиколник и олекотена завивка. Много са сладурски, поръчах ги в едно мъничко магазинче тук във Варна по размера на матрака, защото искам долния чаршаф да е с ластик и станаха за 2 дни. Платовете са им на TAG и са много свежи. Сега чакам да им докарат нови разцветки в екрю и/или червено, за да си поръчам за нашата спалня.
А иначе не съм се отказала и от онзи комплект от Ачи - Days in colours, но него го договорих за подарък от майка ми  Wink

# 350
Здравейте мами!
Честити сватби, годишнини  на дечица, придобивки и прочие.
Аз празнувам само Дионисиевите празници. Обикновено по това време на деня вече сме пияни, ама тази година пропуснахме. Ние сме винопроизводители и.... Но годината беше много лоша и нямаме капка вино, за сметка на предишната направихме 800л. И всичко се изпи  Whistling

За животинките: браво за съпричастността. аз така съм отраснала постоянно с прибрани животни от улицата. даже на майка ми 3 -те котки са от улицата. Догодина ще си вземем кучета. Едно марково и едно от приюта.  Flutter

Днес трябваше да отида на консултация, ама времето е ужасно и не ми се мокри особено в този дъжд.

Ани 27 направи им един скандал на СОТ. На нас така с интернета, спират ми го, пък е платен за цяла година. Сега върви като пушка. #2gunfire  Мразя това, че в България си плащаш, а не получаваш нито отношение, нито качество.

Моят бебок, вчера се опитваше  да ме разпъне максимално.. Не съм си и мислила, че корема може да ми се опъне толкова на страни. Но факт е, че вече е доста по-кротък. Явно няма много пространство да шавочи. Hug
Хубав ден на всички!

# 351
  • Варна
Здравейте момичета,
Който празнува днес, да са му честити празниците  Drunk 1dating.

Забравих, кой щеше да се жени днес? - Алекс? Пожелавам един щастлив, дълъг семеен живот, изпълнен с радости и много детски смях

Да споделя, че моят мъник напоследък нещо много рядко се обажда, през цялата бременност досега бе много кротък рядко съм получавала ритници, а само побутвания и надупвания (според мен от дупето Simple Smile. Но напоследък го усещам 4-5 пъти на ден само да мърда и това е newsm78.
Да се притеснявам ли? Снощи за мое успокоение сигурно ме побутна, даже и ритна няколко пъти в продължение на 5-6 минутки и това беше. Днес сутринта го усетих да се размърдва като се събудих и преди час отново. На преглед съм чак в сряда и не ми се иска да ходя предварително.

И да се похваля, че снощи си взех готовия комплект чаршафи, обиколник и олекотена завивка. Много са сладурски, поръчах ги в едно мъничко магазинче тук във Варна по размера на матрака, защото искам долния чаршаф да е с ластик и станаха за 2 дни. Платовете са им на TAG и са много свежи. Сега чакам да им докарат нови разцветки в екрю и/или червено, за да си поръчам за нашата спалня.
А иначе не съм се отказала и от онзи комплект от Ачи - Days in colours, но него го договорих за подарък от майка ми  Wink
Здравей, аз също съм от Варна, можеш ли да ми кажеш кое е магазинчето, че вече и аз съм на тази вълна? Предварително ти благодаря  Peace

# 352
Здравейте!
Аз го недолюбвам днешния ден, че стана абосолютно комерсиален празник - но който има желание - весело празнуване!
Получих вчера цветя, така че днес няма да има  Mr. Green

Обаче при Алекс е друго - те имат истински повод! Алекс, щастлив и дълъг семеен живот с много любов и детски смях!   bouquet

Яра, моята бамболинка винаги е била кротичка - сега откакто порасна и закрепи 2те кила, пък съвсем. Рита повече само, ако съм пила кафе или пусна музика. Ако не рита на музиката, увеличавам музиката  Crazy И после съжалявам, че го тормозя горкото.
През деня не я усещам повече от 3 - 4 пъти, и като легна вечер става по-активна, но пак за кратко - не повече от 10 - 15 минути, вече зависи дили я тормозя (с музика)   Mr. Green
Дори моята лекарка беше притеснена, защото понякога спи и на прегледите, но какво да я правим - каза, че ще я набие като излезне от корема  Laughing Явно си е такава натура, защото всички изследвания са перфектни. Ритниците винаги ги усещам леко, прави само вълнички по корема и хълмчета, спрямо това дали е от ляво или от дясно. Забелязала съм, че когато чета на глас се обажда с движения, но дали е съвпадение или специално се раздвижва от гласа ми - не знам.

Нели, хубаво, че си го спасила кученцето. И аз щях да го взема - цял живот сме гледали кучета, но не съм ги захранвала - може някакво пастетче, или дори каша детска - оризова, примерно. И те имат захранване, докато минат от мляко на суха храна.
Ще ви е трудно да го задържите обаче с бебето... Ние имаме куче, но е голяма, възпитана и вече грижите около нея са малко.

# 353
  • Варна
Здравей, аз също съм от Варна, можеш ли да ми кажеш кое е магазинчето, че вече и аз съм на тази вълна? Предварително ти благодаря  Peace

Магазинчето е на ъгъла на ул.Цар Асен и ул.Цар Освободител, ако се качваш от Червения към Окръжна е от дясната страна точно преди светофарите на Цар Асен. Мъничко е тип почти като гараж, то си има табела индивидуална изработка, но трябва да се загледаш, казва се "Сладък сън"
За срам докато живеехме в моя апартамент 5 години съм минавала от там поне по 1-2 пъти в седмицата и не го бях забелязвала докато една приятелка не ми го препоръча. Комплекта с ластик на долния чаршаф излезе към 36лв, иначе без ластик е мисля 30лв.

Alexiana, благодаря за споделеното и за успокоението, сигурно и той вече е над  1500кг и мястото съвсем му утеснява. Дано като излезе е също толкова кротък, колкото сега Simple Smile

П.С сега гледам, че сме почти едни г.с, значи да очаквам следващата сряда на прегледа да е към 2кг Crazy

# 354
Не знам дали ще го задържим, най-вероятно - ДА! Днес не пожела да яде изобщо, заведох го на лекар, оставиха го на системи и подгряване. Ще го нахранят. То беше измръзнало и явно бутилките с гореща вода и камината не са успели да повишат телесната му t особено. Казаха че не дават обещания... трябва да звънна около 3 - 3 и нещо да ми кажат как е и вероятно утре ще го прибера, ако е ок. Ще го погледам вътре, пък като дойде бебето ще замине на двора при голямото куче (което също прибрах през 2007, по-точно то само дойде на вратата. И него го лекувах - от паровироза и още нещо. Дадох около 350лв за системи и лекарства). Сега обаче съм много зле финансово и се надявам да му няма нещо сериозно на малкото, че не знам какво ще правя иначе. Ако знаете колко е красивичко... Бежово, с много къса опашка, леко набръчкано носле и раздалечени очи. Снимките са от тел. и на кофти светлина, но ето го:

# 355
Нели, браво, че си го прибрала! Голям сладур е Simple Smile Дано се оправи!  Hug

# 356
Нели е голям е сладур newsm78 или сладурана.Ще стискам палци да се оправи.И аз щях да си го оставя thumbsup Ние имаме 3 кучета.1голям ротваилер женски и дъщеричката и на 5 месеца(те са на двора).А отделно си имаме едно мелезче,което живее с нас вътре,голям е образ,а и  той е роден с къса опашка
Скрит текст:
Скрит текст:

# 357
Добър ден мами, как сте в това мрачно време. Честит празник на празнуващите...ние днес празнуваме РД на моето майче, да ми е жива и здрава, жалко че е на около 3000км от тук, но това не пречи да се почерпим. Simple Smile
Нели завиждам на смелостта ти да го пробереш в къщи, аз не знам дали бих могла, въпреки че много обичам кученца, ама иначе голям сладур е, много е готин.
Алекс честито ви семейство (официално), бъдете много здрави и щастливи Simple Smile
И при нас от снощи ритниците са в повече, да ви кажа така се е разположил в ляво на корема ми и така се стяга и ме подпира в ребрата, ужас....снощи докато лежах на лявата си страна имах чувството, че усещам как си върти главата, поне пред седмица главата му беше там...Simple Smile

# 358
Нели, дано да е добре кученцето, много сладичко изглежда  Hug

# 359
Нели, поздравявам те с подвига ти да го прибереш този малък сладур. Дано се оправи и аз също съм за децата и домашните любимци. Дори смятам, че е полезно за изграждането на детския характер в последствие. Ние например имаме котка и нямам намерение да я махам като се роди малката.

Общи условия

Активация на акаунт