Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 965
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
здравейте коремчета,бързо оздравяване на дечицата ви,за тежеста при мен нещата са всяко се протяга накъде си иска,рита накъдето си иска  box box boxв коремчето ми е голяма игра.тази нощ се понаспах за разлика от друг път,иначе ако легна на ляво запошва едната беба да ме шутирва,като се обърна надясно запошва другата,явно им е некомфортно,но аз няма как да спя иначе освен на  rotfImaoглавата хихихихихи.В понеделним съм при доки да ги видим колко са пораснали и вече да сме сигурни за 15 март дали ще е секциото.

# 391
Kamito, а забравих, заради положението на единия бебо ли трябва да си секцио?

# 392
Kamito, а забравих, заради положението на единия бебо ли трябва да си секцио?
едната беба е високо горе,а другата ниско долу,така е решил доки да е секцио. Hugявно си има съображения той си знае.аз му се доверявам на 100процента,докито ми е един от най добрите. Hug

# 393
Привет на всички мами!
Не бях чувала за това поверие за шиенето и вчера цял преди обед творих анцуг за мен, че имам само един клин за вкъщи за бременни, а всичко друго вече ми е малко.
Jos от къде си взимаш платове на промоция? Аз съм до Красно село и знам за едно магазинче за платове за чаршафи, сенници, покривки, и мисля да проверя там за непромокаем плат и вата днес следобед.
То не трябва и да се подстригваш, но аз такъв рошко бях станала, че просто нямаше начин. От друга страна, всяка козметична процедура влия позитивно върху настроението на жената, а при нас и върху бебо, така че какво лошо има в това.
Аз съм на следващ преглед едва на 04.03, и като чета какви килца спрягате леко се шашкам. Преди 15 дни т.е. към края на 28 г.с. бяхме 1250 кг и доки каза супер вървите като по учебник. Ако аз не мърдам от килограми, това означава ли, че бебо също не расте?

# 394
beginner_mamma, Монче, jos, Mamushker, благодаря ви за окуражителните думи. За размери го измериха моето бебе 1400 г, докторът каза, че е минимално тегло това, в смисъл може и повече да е в момента Thinking
kamito24, едва ли можем да си представим какво е двойна тежест и два пъти повече ритане отвътре, още повече ти си писала, че си с дребно телосложение, доколкото помня /извини ме, ако греша/.
Аз усещам на едно място около пъпа доста силно натискане отвътре, вероятно стъпало, чак ме е страх да не пробие и понякога натискам лекичко отвън #Crazy И е все вдясно човечето, няма как, като все наляво лежа.

# 395
в Люлин имало някакъв бейби мол, бил на 5 минути пеша от нас, пък аз да не знам, колко съм зле... та като съм болничния по-натам ще ида да разгледам какво има. и то всеки ден покрай него за работа съм минавала... в Скай центъра някъде се намирал.
та, ако на някой му е близо и търси магазини, може и до там да се поразходи.

jos, не се разкарвай напразно  Laughing аз също чух за този мол, и се грабнах чак от младост 4  до люлин да го търся, като си викам то щом е цял мол, голяма работа, ще да е  Simple Smile да, ама НЕ, отиваме  ние, уж се намира в някаквжа бизнес сграда, качваме се на 2рия етаж, и какво да видим, тъмница, няма нищо, още повече пък цял "мол"  Shocked, но ако все пак някои открие мол-а, да пише  Simple Smile

# 396
Страхотна оферта за количка. )
Ако вече нямах, щях да я грабна веднага, нищо че е червена. )

http://www.bambinodirect.co.uk/Chicco_Trio_Enjoy_Travel_System_i … 10930/version.asp

# 397
kali_k да аз започнах на 52кг,ръста ми е 158см.сега съм ехеее слончо  ММ постоянно ми вика,,кога ли ще ме съборят бебите,, hahaha hahaha hahahaаз забелязвам че последните 2 седмици започнах много да се издувам за тези 2 седмици съм качила 3,5кг.а има още 3 седмици.за навеждане и дума да не става,за клякакне изобщо.ставането от леглото е с помоща на ММ използвам го като кран  Joy Joy Joyно няма начин,няма как да се набера да се изправя от леглото.успокоявам се че остана малко. Hug

# 398
Здравейте момичета Wink
jos къде в Люлин има бейби мол,освен този който беше към Домко в сградата с Хепи.Ти ходила ли си във Фешън Галерията срещу Била.Има много сладурски неща
Скрит текст:

това е с 2 лица.Дрешките са испанси и на много приемливи цени PeaceСкоро не съм ходила,сигурно са заредили нови неща Grinning
kali_k успех и дано всички да устискаме до 36г.с.минимум HugАз също гледам повечеко да си лежа,заради това втвърдяване на корема.А и док ми каза повече почивка Peace
Момичета скоро да се оправяте и вие и малките ви пакосници,където сте настинали Hug
Днес трябваше да ходим на гости,ама май се отказахме(най вчече аз).С тези контракции,а и не мога да издържа дълго седнала
Скрит текст:
пък и всички да пушат покрай мене.Става ми гадно,дразня се,а и ми се е случвало да ми се допуши Naughty

# 399
Ако аз не мърдам от килограми, това означава ли, че бебо също не расте?
Расте си, ако се снабдява нормално с храна, т.е. не са ти казали за проблем с плацентата или пъпната връв. Аз също почти не наддавам, но то си расте.

# 400
Kali_k аз лежах от 23та до 30та, не е толкова страшно Simple Smile успех и мисли позитивно, яж по-здравословно, тъй като метаболизма се забавя доста с това лежане и много вода

# 401
Mirama, количката наистина е супер и на тая цена  Peace

Petya, последно купувах от намалението миналата година декември от Айко много гот детски десени, на парче бяха още по-евтини.
иначе взимам от Люлин, от Пикси магазина на сносни цени.
преди съм взимала от магазина на Илиенци на трамвайната спирка, може би от година и повече не съм ходила там, той е голям, има хубави платове, полар от там съм купувала.

преди да ги науча тия, купувах от магазин на Пиротска в началото се пада, сега май е фалирал или преместен и пак там "От игла до конец" за другите джаджи, но пък на ъгъла с ул.Хр.Ботев има Пикси вече Simple Smile
сега такъв има и в Люлин откъм Руския пазар и ми е по-удобно оттам. пък ако няма нещо и го имат по другите, ми го доставят  Peace

Kamito, направо си представям коремчето ти вече, а има и още да едрее  Heart Eyes

Disney, благодаря ти за инфото, понеже ми е близо, някой ден може да се разходя през март да видя има ли такова чудо, че и на мен ми стана интересно там къде има бебе-мол  Thinking
аз в тоя търговски от много години не съм влизала, едно време като ни се развалеше компа ходихме там за интернет на последния етаж в един клуб. после само го подминавам като ходя до Фантастико.
Мечо, за галерията знам, ама не съм ходила още, набелязала съм го да разгледам за по-натам, иначе подобни купувам от Бокал срещу Mall of Sofia.
е тоя бейби мол ми го каза една съседка, в търговския до Фантастико, ама къде точно е, не я питах  newsm78

# 402
Мами, някоя от вас пазарувала ли е от он-лайн магазин bebeshkidreshki.com ?
Качествени ли са нещата?
Защото тооолкова харесах за бебка ето това, че смятам да поръчвам  Heart Eyes
http://bebeshkidreshki.com/product/12796/bodi-yagodka-v-rozovo-o … -sm-do-86-sm.html

# 403
А, и да ви кажа: Вече въобще не мога да се понасям  Sick Като мина покрай огледало, се обръщам на другата страна. Отказвам се и да се меря, защото само се депресирам още повече (дали може повече...  Mr. Green)

# 404
Еовин по принцип всичко ми е ок. Благодаря!
Мечо, Jos - къде е тази фешън галерия в Люлин? Дрешките са много яки  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт