Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 30 036
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Даам, мъжете могат да реагират малко неочаквано понякога.
Моят уж не искаше второ и 4г. само го агитирах. На морето 2 пъти не се пазихме/ ей, така решихме/  и куклата готова.  Когато разбрах , че съм бременна , аз бях изненадана и втрещена, при условие, че го исках, а мъжът ми искрено се радваше.

# 76
Ох, не знам какво е положението с упойките... до сега съм била 2 пъти под пълна упойка, и няколко пъти ми е слагана местна... иначе имам алергия към половината упойки, ако не и повече. А и понеже си ме е страх съм почитател на пълните упойки! И ако се наложи да раждам секцио ще искам пълна!

# 77
Добър вечер дами,

Jos, темата е чудесна!
Понякога мъже са просто за  #2gunfire, направил си дете с любов, а се държиш като кретен! Много детинска постъпка, а бе носи си отговорност бре човек... Ще минат година, две и ще се сети, че има дете, ама в такива ситуации ми се ще да няма, кой да го посрещне. Това се е мое мнение, не искам да засегна никого!
И това с шарката е много гадно, да минава бързо!
За упойките съм ЗАААА с двете ръце, не искам да ме боли много, многоо!

Приятна вечер на всички!

# 78
Не мисля да ползвам упойка, 3 пъти ми е слагана месна (2 при въболекар) е аз буквално и трите пъти едвам ме удържаха лекарите да не припадна, явно много ми пада кръвното от тях, а то сега си го държа 90/60 пък ако ми сложат и упойка незнам до къде ще стигне. На болка държа, 2 бъбречни кризи съм изкарала, чупила съм си ключица, абе здраво говедо съм си  Mr. Green по скоро се усещам, че хленча за да ми обърнат внимание  Embarassed

# 79
Добро утро-днес се наспах...
За упойките-с първото бях с епидурална ( за нормално раздане бях) около 5 часа,но се наложи секцио и сложиха и спинална-доволна съм,сега пак ще съм секцио със спинална-искам да знам какво става и да видя бебока Heart Eyes

# 80
Добро утро и от мен. Аз също съм решила да раждам с епидурална упойка, но все още не съм проучила дали има възможност да я платя само нея без избор на екип. За момента съм решила да раждам в бившата Тина Киркова, но ако не предлагат тази услуга ще избера друга.

# 81
добро утро.
навик ми стана да будувам от 3 до 6....после пак сън.
на мен ми слагаха епидурална и спинална за секциото и нищо не усетих...този път незнам дали да не е пълна...
много съм назада с покупките,а всичко,което мога да ползвам от сина ми е при нашите.
днес отиваме в София да поогледаме пак колички.

# 82
Добро утро-днес се наспах...
За упойките-с първото бях с епидурална ( за нормално раздане бях) около 5 часа,но се наложи секцио и сложиха и спинална-доволна съм,сега пак ще съм секцио със спинална-искам да знам какво става и да видя бебока Heart Eyes
Peace Peace Peaceаз по същата причина искам да съм в съзнание.

# 83
Здр.дами ,Аз от доста отдавна не съм писала ,така че ми отне мн време да прочета част от нещата.На 15.02 ми е последния работен ден и на 18 ми дават болничния за раждане,така че нещатата доста напредват ,все още нищо почти не сме купували за бебето,като съм почивка ще напазаруваме.Вече корема ми понатежава,бебето се е обърнало ,сега др. седмица с доки ще премери и каже как ще раждам(най вероятно нормално).По отношение на здравето ,кръвта ми е  малко по гъста и сега пия аспирин протект,и повече вода , Sad.Дано всичко да е наред  Praynig PraynigМиналата седмица ходих при моя прятелка ,която има бебче ,тя роди в 7 я месец,и 4 месеца по късно бебето е 3.800,но ми се видя мн малко и сладичко, Laughing Laughingбеше мн хубаво  да го гушкам Laughing,та тя ми показа това онова как се прави и какво да си купя на първо време.

# 84
Аз да се оплача -  ММ отиде на ски, а моята кола не трябва да се кара, защото нещо й има и е за ремонт, и с този сняг съм заточена вкъщи Sad цял ден  ooooh! ooooh! ooooh! а така ми се ходеше до Вис Виталис да поприключа с пазара #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 85
Аз да се оплача -  ММ отиде на ски, а моята кола не трябва да се кара, защото нещо й има и е за ремонт, и с този сняг съм заточена вкъщи Sad цял ден  ooooh! ooooh! ooooh! а така ми се ходеше до Вис Виталис да поприключа с пазара #2gunfire #2gunfire #2gunfire
днес всички спят  Mr. Green нищо де има доста време ще приключиш, някои още не са започнали

# 86
Хубава темичка, кофти новини за мамите с мъже в цикъл. Стискам палци изходът да е най-позитивният възможен за вас и за бебоците... Дано на бащиците им дойде акъла и отрезвяването за техните отговорнисти.
Аз съм командировка в Македония, как се навих на 8-я си месец, не ме питайте. Добре, че съм без абсолютно никакви оплаквания, и не ми тежи нищо.

За стриите, леле колко сте изписали - но на финала си е тото - или ще се появят, или не. Мама с три деца няма една чертичка, като преди 20-30 г. не е било изобщо популярно да се мажеш с каквото и да било. Аз пък имам отдолу на гърдите от 4-я месец, а се мазах с едно от най-"гъзарските" мазила.
Сега минах на по-евтините - Икаров, Дева, защото мисля, че все тая - или ще ми се набразди пупата, или за късмет - не.

Желая на всички хубав уикенд на топло и повече спокойствие и поводи за усмивки  Hug

# 87
Здравейте и от мен. И аз мога гордо да се похваля, че за пръв път от не знам колко месеца насам се наспах...!  newsm44 Заспала съм някъде около 2 - 2 и нещо и се събудих в 12:30ч. като се будих веднъж да пия вода през нощта и 2 пъти сутринта, което си е рекорд!
Хубав и спокоен ден на всички!  Wink

# 88
Здравейте, мами!Аз отдавна не съм писала, но не съм изпуснала и редче Simple Smile.Ние си избрахме лекар за раждането вече и съм много доволна Simple Smile.
Относно стриите и аз имам малко на гърдите, появиха се към 5 я месец, но се виждат едва едва,ама каквото такова,аз все пак не спирам да се мажа с икаров и мустела.
Исках да питам тези от вас,които ползват Сано прах, по колко слагате?На опаковката пише 65 мг за 4 кг, но е толкова гъст,че ми се струва множко,аз толкова слагам обикновен течен за нашите дрехи Shocked
И аз съм в издирване на порт бебе, но все не ми харесва нищо, иска ми се нещо по така...а повечето много ми простеят..

# 89
Моя приятелка с 2 малки деца (на 3г и на 3 месеца) ползва Сано Максима от раждането на първото й дете и ми го препоръча категорично. Каза че слага по 1 супена лъжица на 4-5кг пране, защото бил много силен. Чувала съм и други които го ползват да казват, че слагат същото количество... И аз смятам да го ползвам като се роди малката и да слагам по толкова. Wink

Общи условия

Активация на акаунт