Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 958
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Че то в тоя кьопав Силвър център,да има бейби мол  Crazy изненада ме jos,но ще проверим тази работа Wink
presley много е готино бодито,чак и мен ме загложди да го поръчам Joy Joy Joy с тази ягодка на дупето.АААААААААААААААА я споко,гледай си се,виж какви сме хубави бременелки.Аз също съм станала тюленче,ама какво да се прави.Вече съм 68.5кг Shocked,ама после ще ги сваляме  Wink
Petya1908 намира се с/у Била,малко по на долу от метрото(станция Люлин).Мисля че 2 етаж пише  магазин за фаянс,плочки,тоалетни и такива.Ох дано да си ме разбрала,че егати обяснението праснах Blush

# 406
и аз се изненадах, ама не очаквам кой знае какво, ще го видя по-натам ако имам време,
то има един магазин в 5ти - от А до Я, там съм поръчвала преди пелени, на племенничката също и легло оттам, все готини неща, за тоя мол  Thinking
галерията е там, в една нова сграда, посока център по Т.Александър отдясно като подминеш спирката на метрото (Билата остава назад вляво).

# 407
Здравейте и тук ще питам,че в групата във фейсбук ви няма всички...какво точно представлява консултацията с хематолог,че моят доки другата седмица ме вика за такава заради ниския ми хемоглобин,но пък аз забравих да го попитам за какво точно иде реч - какво включва тази консултация?Мисля ,че някоя от вас беше споменала ,че е ходила?

# 408
Относно дрешки, аз току що поръчах от тук -
http://thebabiesplace.wix.com/thebabiesplace. Дрешките са само маркови и предполагам ги поръчват от Англия, което и аз мога да направя, но като сложа куриера пак става същата цена за малки количества.

# 409
Аз съм таласемия и редовно съм при хематолог. Задължително ми гледа под микроскоп кръвта. Но когато си само за консултация, предполагам, че ще ти погледне изследванията и ще изпише нещо.
Честито на всички за празниците- деца, майки, именници, младоженци. Здраве, спокойствие, усмивки и добри априлски бебета.
presley, как видяхте това с пъпната връв? Като се записвах на прословутата ЖК акушерката каза, че са имали случай с пъпна връв с неприятен изход, но нямало как да се види предварително.

# 410
Хей и от мен. Simple Smile
Днес голямо приключение... отивам в 8ч. за 45 дневния при положение, че съм спала едва час и половина и се оказва, че жената ме е забравила и погрешка ме писала за 15.03... Както и да е... Каза ми да се върна в 14ч. гледа ме на ултразвук и каза, че добре наддавам. Качила съм 1 кг. за около 3 седмици. Каза, че бебка е даже доста голяма за моето телосложение и отговаряла на 32 г.с. и 2 дни, но не може да ми каже колко тежи. В понеделник и вторник съм на изследвания и чак след това (най-вероятно на 5.03) ще ми даде 45 дневния от днешна дата.
Отидох да взема кученцето. Доста по-добре е, жизнено е, покачили са t му с 3 градуса и се храни. Сега го топля с ел. възглавничка. Казаха да седи на топло и ще се пооправи. Simple Smile Женско е... сега трябва да му мисля име...

# 411
Относно дрешки, аз току що поръчах от тук -
http://thebabiesplace.wix.com/thebabiesplace. Дрешките са само маркови и предполагам ги поръчват от Англия, което и аз мога да направя, но като сложа куриера пак става същата цена за малки количества.
Оооо, сега и тук харесах разни неща и не знам дали ще се сдържа...

mary cherry, проследи докторът ми пъпната връв - в участъците, от където минава на екрана аз виждах само как свети в шарено, както като измерва кръвопотока  Mr. Green

# 412
Хей и от мен. Simple Smile
Днес голямо приключение... отивам в 8ч. за 45 дневния при положение, че съм спала едва час и половина и се оказва, че жената ме е забравила и погрешка ме писала за 15.03... Както и да е... Каза ми да се върна в 14ч. гледа ме на ултразвук и каза, че добре наддавам. Качила съм 1 кг. за около 3 седмици. Каза, че бебка е даже доста голяма за моето телосложение и отговаряла на 32 г.с. и 2 дни, но не може да ми каже колко тежи. В понеделник и вторник съм на изследвания и чак след това (най-вероятно на 5.03) ще ми даде 45 дневния от днешна дата.
Отидох да взема кученцето. Доста по-добре е, жизнено е, покачили са t му с 3 градуса и се храни. Сега го топля с ел. възглавничка. Казаха да седи на топло и ще се пооправи. Simple Smile Женско е... сега трябва да му мисля име...

Хей, радвам се, че и ти и бебката , та и кучо, сте добре!  Heart Eyes
Твоята бебка като гледам ще ми е адашка  Mr. Green

# 413
Хей, радвам се, че и ти и бебката , та и кучо, сте добре!  Heart Eyes
Твоята бебка като гледам ще ми е адашка  Mr. Green
Благодаря! Wink
Относно името... бях решила, ако е момче да е Николай (любимото ми име) и понеже не можахме да се разберем относно женското име с таткото, той реши да е Никол, ако е момиче. Голям спор беше докато изберем име, което и двамата да харесваме и явно това е единственото!  Heart Eyes

# 414
mary cherry, проследи докторът ми пъпната връв - в участъците, от където минава на екрана аз виждах само как свети в шарено, както като измерва кръвопотока  Mr. Green
[/quote]
При мен такива неща не се виждат. Явно е от техниката. Ще питам в края на месеца.
nelly_24 , честито за новия член на семейството. Дано всичко е наред. И ние си имаме един далматин на 1 година. Голям дивак е. Дано се кротне покрай бебето, че не знам какво ще правим.

# 415
При мен такива неща не се виждат. Явно е от техниката. Ще питам в края на месеца.
nelly_24 , честито за новия член на семейството. Дано всичко е наред. И ние си имаме един далматин на 1 година. Голям дивак е. Дано се кротне покрай бебето, че не знам какво ще правим.
И на мен не можа да ми каже колко е голяма бебка като тегло именно заради техниката...  Rolling Eyes а много ми се искаше да знам, ама кво да се прави.
А относно бебо и делматинчо... поне няма да скучаете. Със сигурност ще ви е весело независимо дали ще кротне!  Wink

# 416
  • Калифорния
Мисля, че това е Baby Mall-а който обсъждахте. Само че според последните коментари, явно е фалирал преди няколко месеца и там вече няма нищо Wink

# 417
Ох, аз ще чистя сега колкото и да не ми се чисти  #2gunfire Бавно, бавно...

# 418
Леле, как се изморих. Днес беше слънчево и аз реших така хубаво да посея малко китки и разсад.
Ама на двора се дупих правих, докато смеся пръстта, докато изкарам старите луковички от градината да ги разсея малко, че са станали на гъсти туфи. Купих луковички за зюмбюли , дано да станат като на картинката. даже купих някакъв оранжев, кичест, холандски зюмбюл.
Посях си и разсад за висящи кошници. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Имам още толкова работа по двора: да сея райграс, чистя бръшляна. А днес стоях 30 мин клекнала и едвам издържах, много трябва да се свиваш стова градинарство.
За капак уличните котки пак ни маркираха вратата на двора и цялата ми кухня вони на котешко. И 2-пъти настъпах изпражнение в двора.
Прекалено много са станали и вършеят яко. Толкова нахални котки не съм виждала. Ще спра да им давам храна.  goodandevil

Сега отивам да се къпя и да сготвя нещо. А и да си дезинфекцирам обувките  Laughing

# 419
presley аз ще е пробвам тази мадама колко е съвестна (отговорила ми е веднага). Тя по принцип и в продавалника предлага изгодни и нови неща. (може да я търсите като mamasa) Примерно хигиенен комплект на Tommee Tippee за 33 лв, а иначе е към 60 лв.,има много помпи и шишета на Авент. Но сега ще поръчам за сефте и после ще ви пиша отзиви в случай, че има заинтересовани.
Нели кученцето е голям бонбон, може да го кръстите Никита Simple Smile да продължите традицията с Н.
Аз имам котка, която си внушава, че е зло куче понякога. Много е своенравна, дива, дава да я галят само когато тя реши, големи мъже ги е страх от нея, като дойдат у дома. Всичко това го прави, защото е едно голямо шубе, иначе като сме си свои само е окей, само дето нон стоп твори бели. Въпреки това си я гледаме вече 7 г. и не е в мой стил да поема отговорност да гледам животно и после да го изгоня. Та сега изпитвам леки притеснения как ще се държи към новият член на семейството. Голямо пазене ще падне, дано да се справя.
Сега разбирам от новинитв, че Тодор Колев е починал Cry

Общи условия

Активация на акаунт