Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 976
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Жалко за великия артист  Cry
Аз да се похваля, че днес бяхме на консултация и видяхме малката сладурана. Върви точно по мярка и е вече 1660 г. Купихме креватчето което бях харесала в продаваланик, не е нищо особено, но за малкото време, в което ще го ползваме си струва. Минахме и през джъмбо та си взех някакъв стерилизатор, на напълно неизвестна марка, дано да излезе добър, на същата марка взехме и нагревател за шишета. От вчера се наложи да намалим бюджета за малката, защото понижават мм и му намаляват заплата драстично, та направо нз как ще се оправяме с толкова кредити и доста по-малко пари  Sad, но какво да се прави чакаме малка кукла и трябва да се справим някак си.

# 421
Ние пък да се оплачем...племенницата ми е с варицела и нали сега живеят в къщи, че правят ремонт на апартамента на сестра ми и положението е чудно. Аз съм карала варицела, но се притеснявам за бебо, въпреки че личната каза, че няма проблем, ме параноята си ме гони Sad

# 422
И аз знам, че щом си я карала варицелата, бебето би трябвало да има имунитет докато е в теб. emetoem  Hug Мисли позитивно.
Детето още вдига температура и кашля  Tired. Аз се надявам въпреки, че е постоянно наврян в мен мен и този път да ме пропусне вируса. Вече два пъти от началото на зимата го играя болногледачка на детето и мъжа ми. Малкия заразява големия и гледай какво става ... Големия е по-труден за лекуване  Mr. Green.

# 423
И у нас борим грип цяла седмица. Много неприятно. Малката тъкмо взе да се оправя, сега пък аз се тръшнах... Този път не ми се размина. Но какво да се направи...важното е да мине. Sad

# 424
the_witch малко кураж, имай вяра, че всичко ще е наред. Радвайте се на бебка и с малко и с много пак ще я отгледате. Ако не бях раздала всичко от каката с удоволствие бих ти помогнала, имах толкова много неща. Ти майчинство няма ли да получаваш?  Днес моята бебка е крайно активна, понякога като си седя и като усетя някой по силен ритник чак се стряскам Flutter. Синковеца ми докато ходих да взимам малката от градината сварил да се нареди на компа, а съм му забранила като ме няма да сяда на него и така. Цял ден чистене, готвене, пране и покрай децата, малко да се пооправи това време, че да мога да си се разхождам по цял ден както обичам. Приятна почивка на всички все още работещи мами! Peace

# 425
  • София
И аз да се отчета след ЖК днес: бебо се е обърнал надолу с главата, дано така да остане. Тежи уж 1521 гр. Обаче моя милост пак е трупнала почти 5 кг. за един месец  Confused Вече съм +12 кг., така че до тук с надеждите да не кача повече, отколкото миналия път. Оф... трябва да го намаля това ядене. (каза тя и дояде шоколада  Embarassed)

# 426
Оф... трябва да го намаля това ядене. (каза тя и дояде шоколада  Embarassed)

Как ти завидях Crazy от шоколада най-много киселини получавам  Sad. Направо 5 минути след като хапна и умирам.  Close Мъжа ми каза, че не хормони, а постоянен глад ме гони  hahaha. Ми, яде ми се пък не мога да ям. Ям наполовината на нормалното ми и пак едва дишам.  ooooh! Със сина ми пак имах киселини, ама не чак като сега от едно квадратче шоколад.

# 427
  • София
Аз по това време, с дъщеря ми, щях да влизам в болница заради повръщането от киселини и гастрит.  ooooh! Сега определено е по-добро положението и дано така да остане...

# 428
  • Пловдив
При мен киселините са появяват като пия вода Shocked
3 дни карам на чайчета, айряни, сокчета и всякакви други течности и... о, чудо, 3 дни без киселини newsm44
Друг е въпроса, че ясленския вирус от сина ми, дойде при мен и се чувствам отвратително Sick Не стига това, ами и от кашлицата ме понаболява корема Sad

# 429
Момичета пазете се и да оздравявате, чайчета, компреси, бабини ти дивитини , кой каквито знае, трябва да се пазим. Simple SmileДа се оправяте бързо.
Аз пък седя в кревата и се боря с болки къде ли не, най-вече в кръста, пих Нош па да видим дали ще помогне Sad

# 430
Съчувствам ви за киселините и болките. Аз киселини нямам и всъщност май никога не съм имала, освен миналия февруари, когато почна да ми гори високо стомаха от праз лук. Та предполагам това горене е означавало киселини...
А болки имам в коленете като ги държа прекалено дълго свити (а винаги спя свита) и в кръста. От лежане вече Д-то ми е посиняло. Не стига, че не мога да спя, а и място не мога да си намеря. Както и да легна все не ми е удобно...  Sad Така ми липсва спането по корем!!!  Tired
Хайде от мен лека и мека! Подремнете 2-3 часа и за мен... Wink

# 431
Не мога да заспивам нещо, а на другия ден не мога да стана.  #Cussing out #Cussing out

# 432
  • София
Добро утро от мен,

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Тамън съм заспала към 00 ч. и сега се събудих от адски киселини и  направо ми иде да си ударя някъде главата. Страшно е положението, а в нас нямаме нищо. Пробвах с обикновенни бисквити - без успех. Сега си направих сода за хляб и вода - за сега и това без успех. Надявам се след малко да започне да действа, че  #Cussing out #Cussing out #Cussing out така не мога да заспя - направо всичко ми се връща в гърлото и ме гори  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ще откача! Но май ми се появиха от колата, която пих по рано вечерта. #2gunfire #2gunfire #2gunfire а до сега от кола ( пия рядко ) не ми се бяха появявали, но вече ще си знам.
Надявам се при вас да е по спокойна ноща и да можете да се наспите, че при мен ще е тежка, а съм на преглед при АГ-то днес в 9 ч. сутринта. #2gunfire #2gunfire #Crazy #Crazy

# 433
  • София
Кой каза добро утро?  Mr. Green
Ето ме и мен  Crazy не можах да спя тая нощ и това си е, може би 2-3 часа ми се събират и вече ми идеше да се гръмна в това легло... и станах. Да видим до кога ще изкарам обаче.

# 434
ДобрЮтро и от мен  Mr. Green
Веждам, че изминалата нощ е била тежка за всички ни - присъединявам се. Чудя се дали няма скоро да заспя както си ходя или както си седя...толкова неспане ми се е събрало вече....ноооо, както се казва: А дано, ама надали!  Mr. Green Стискаме зъби още малко, момичета!  Hug
nelly_24, и на мен ми липсва спането по корем  Heart Eyes Преди спях само така...

А и да споделя едно притеснение с вас, че вече от това още повече се мъча нощем. Когато се обърна настрани ( няма значение дали на лавата или дясната) и след малко усещам напрежение в корема, което ако случайно извадя късмета да задрема за някакъв кратък период, преминава в болка. И когато стана ме боли много коремът... не е от вчера този яд. Не ми пука, че ме боли, но се притеснявам да не правя нещо на бебка  Sick Дали не я натискам нещо  baby_neutral Толкова се притеснявам, че хептем не мога да спя вече, но не мога и само по гръб да лежа, че пък и другите болежки не си поплюват.

Хаййде на кафетооооо (: И все пак , за протокола: +10 кг. съм  newsm61

Общи условия

Активация на акаунт