Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 904
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Отивам на лов  Joy в Хиполенд, стискайте палци да е останало нещо и за мен, че иначе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 646
Взех си болничния, пак разходих кучето... Егати въртележката, изобщо не разбрах как мина денят. Сега имам да гладя, после дори малко служебна работа да свърша.
Но мисля, че след два-три дена вкъщи и вече няма да има какво да прява. За да не се депресирам, в четвъртък съм на работа  Joy Все пак последните 10 години работя и съм ползвала по 20 дена отпуск на година - не съм свикнала да съм вкъщи.

Домакинската работа край няма, не се заблуждавай.
И аз до преди 6г. имах над 10г. трудов стаж без прекъсване, и ММ беше много изненадан когато реших да си взема болничен и престана да работя, но ми хареса Laughing. Принципно съм постоянно в движение, все правя нещо, скучно никога не ми е било. Не си представям да ходя на работа със стационарно работно време  вече....... работила  съм във фирми с повече хора, все клюки, интриги Whistlingпланувам след време, живот и здраве, да си направя собствен бизнес

# 647
ani27, то ще трябва да прескочи най-малкото и 21ви, за да е овен....ама ще видим...)
На мен не ми се чака толкова, вече започна да си ми натежава, не съм така подвижна като преди, малко зор си обувам чорапи и разни други такива дейности...)

Както се шегува лекарката ми, първия път рано, втория път пък току виж преносиш....)))))  Laughing

# 648
  • Sofia, Bulgaria
мили коремчета,аз днес бях при моя доки.едното ми бебоче е слязло много ниско долу с главичката разбира се,разкритие 1см,доки каза да добутам 2 седмици, Praynig Praynig Praynigсамо лежане разбира се,и да се моля да устискам колкото може повече,за да пораснат моите кукли. Hug

Стискаме палци Simple SmileSimple SmileSimple Smile Още мъничко Simple Smile

# 649
  • Sofia, Bulgaria
Отивам на лов  Joy в Хиполенд, стискайте палци да е останало нещо и за мен, че иначе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз вчера бях там - просто ей така се отбих Simple Smile и специално погледнах дали има от протекторчетата, за които ти казвах- имаше цяла купчинка Wink

# 650
  • Sofia, Bulgaria
Взех си болничния, пак разходих кучето... Егати въртележката, изобщо не разбрах как мина денят. Сега имам да гладя, после дори малко служебна работа да свърша.
Но мисля, че след два-три дена вкъщи и вече няма да има какво да прява. За да не се депресирам, в четвъртък съм на работа  Joy Все пак последните 10 години работя и съм ползвала по 20 дена отпуск на година - не съм свикнала да съм вкъщи.

Домакинската работа край няма, не се заблуждавай.
И аз до преди 6г. имах над 10г. трудов стаж без прекъсване, и ММ беше много изненадан когато реших да си взема болничен и престана да работя, но ми хареса Laughing. Принципно съм постоянно в движение, все правя нещо, скучно никога не ми е било. Не си представям да ходя на работа със стационарно работно време  вече....... работила  съм във фирми с повече хора, все клюки, интриги Whistlingпланувам след време, живот и здраве, да си направя собствен бизнес

Лелеее, а аз съм 2-ри ден по майчинство вече /4-ти де ама събота и неделя не ги броя/ и вече се побърквам имам много работа из нас, наспивам се Simple Smile Обаче...ми е супер странно да не съм на работа!! За един ден ми се смени ежедневието и е адски, адски странно Simple Smile

# 651
Оооо, бързо свиква човек с неходенето на работа....но все пак, зависи и как е работил де...)
Аз никога не съм била на твърдо работно време, нито пък на 5дневна работна седмица....и не ми е трудно да превключвам от работен, на неработен режим. )  Simple Smile

И мен ме чакат разни приготовления, трябва да сваля кошчето, да му проветря дюшечето, да направим покривало и т.н. )))

Днес си купих от ДМ непромокаеми подложки за болницата, 5бр. за 5лв., размер 60х90см. Там също има и от тези голеееми превръзки, ама колкото мразя такова нещо не си взех от тях точно, а някакви други.
Продават и влажна тоалетна хартия, та си взех и такова чудо. ) Според мен става за всичко, 70бр. в пакетче са за около 3лв.
И багажа ми за болницата вече е окомплектован напълно. )))))

# 652
Купих си протектори и съм много доволна, обаче харесах и един комплект спално бельо, от който хич нямам нужда, но не ми излиза от главата  #2gunfire

# 653
Аз утре (след поредните изследвания и лекциите в Лабиринт) смятам да по обиколя да разгледам разни колички, че ми писна само от онлайн търсене. Друго си е да видиш на живо какво представляват. Харесах 2 български. Едната е Мони - Карол (не съм я виждала освен на снимка), а другата - Нано Нейчъръл (съседката има такава), много е маневрена. Без проблем се управлява с 1 ръка, с др. думи рай за Софийските разбити и гадни улици. Като излизаме си умирам от кеф да бутам бебето по-цял ден. Много е стабилна, удобна и лека. Та ще се поинтересувам за тях и за моделите на Бертони и Чиполино, които харесах в интернет.
Лека нощ и дано се наспим! Wink

# 654
И аз не знам как ще се чувствам отпуска...предния път се върнах на работа когато бебо беше на 8м и оттогава без прекъсване 5 години и дори и отпуските си не ползвам като хоратаи в момента имаметолкова много работа,така съм набрала енерция,че ми се събират 11 часа поне работа,та петък ми е послден ден...но ще гледам да си почивам този 1 месец,че после...няма сън.

# 655
Добро утро  preggo
Не зная дали е лесно да си си вкъщи, но всеки ден ми става все по-трудно да стоя по 9-10 часа на работа, не че правя нещо тежко, но самото стоене на стола вече ми е трудно. Та чакам с нетърпение 2-ри март, за да си остана и да започна да редя за бебка и за себе си, че сега се прибирам като парцал и освен миенето на съдовете другото ми е непосилно. Добре, че мм е толерантен и помага в домакинството иначе ще се заринем.
За обиколниците съм пропуснала, та може ли да ми кажете къде в София има по-голям избор, че в нета хич не ми харесват.
Лек ден Simple Smile

# 656
Добро утро!

Mirama, +- един ден, изкарала си до 9 месец, ще издържиш. Вие Овните искате всичко сега и веднага, това дете ще те учи на търпение Wink

# 657
добро утро и от мен Simple Smile

дано сте спали добре, аз след 1 и нещо бебо като ритка, ритка и се укроти и аз съм заспала та до 7, когато се събудихме с щерката Simple Smile

и на мен ми тежи на офис-стола вече, ама трябва да чакам до към 22 март  Crazy
добре, че съм почивка тая седмица, че не помня откога не бях взимала отпуск... от морето май  Rolling Eyes

весел ден на всички с повече усмивки.
много странно ме боля венецът снощи и после се укроти...
Скрит текст:
явно ми се изсмукват витамините или имам зъб дето на снимка може да се види дали е за правене, че имах само 2 пломбички и ми ги направиха, не знам какво е, но ако издържа, мисля след раждането да ходя да видя какво е.
сега се нажабурих с клеева тинктура и ми мина  Confused

Nelly, нашата количка я харесахме от Хиполенд в Люлин (2010 та г). и на околовръстното има един голяям магазин, но не съм ходила там.

# 658
Добро утро и от мен, днес и аз съм в отбора на неспящите, събудих се в 7 от някакви кошмари и така и не можах да заспя повече, сигурно после цял ден ще се прозявам...
Все по-скучно ми става това седене вкъщи, вече понапреднахме с пазара, а това което не сме купили, сме го избрали и общо взето няма и в интернет какво толкова да ровя, пълна скука... ще взема да се науча да плета или да шия, че не знам вече с какво да се занимавам  Joy Joy Joy

# 659
Добро утро!
Поредната безсънна нощ... когато последно погледнах часовника беше 2:15ч. Будих се сто пъти, сънувах някви простотии... мъка, не знам как станах!
Ще погледна и в Хиполенд, благодаря!
Хубав и успешен ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт