ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 18

• 35 629
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
дидева ти следиш отдавна състезанията...наясно ли си защо задачите там са в пъти по сложни от решаваните в училище и в помалагалата  newsm78 какъв е смисъла някои неща и деца да изпреварват с месеци материала, всички да се напъват, а родителите да са в ролята на учители. кое дете в 1 клас ще реши задачите от великденското състезание без всекидневно допълнително занимание с него. каква е целта да му се невиди...защо всички деца не са равнопоставени. нормално ли е от 2 клас да се почват курсове в смг и задачите да се заучават като модели. какво се печели с това...

# 616
  • ride my bike...
Ето още малко състезания за първокласници
за Варна
http://www.thelittleprinceschool.com/

това не го знам къде ще се проведе. Явно е нещо като СБНУ...
http://associationeu.com/page-6.html

Кенгуруто тази година за първи път са включени и първокласниците.

# 617
това не го знам къде ще се проведе. Явно е нещо като СБНУ...
http://associationeu.com/page-6.html

Още малко информация - но и самите учители не са наясно.
http://bglog.net/nachobrazovanie/73445
Първото състезание (по Български език) е обявено за 14.03.2013 г. - то не останало време, та не ги знам:)

# 618
  • Някъде на път....
А докъде стигнаха децата ви с материала....
Нашите вчера са взели "йо".  Peace

# 619
  • Русе/София
А докъде стигнаха децата ви с материала....
Нашите вчера са взели "йо".  Peace
нашите са взели Ю още миналата седмица,но сега правят всеки ден диктовки и в класа се разменят книжки/примерно "новите дрехи на краля"/,които трябва да се прочетат за 1 ден.Другата седмица вземат и я и им дават читанката.

# 620
Нашите от миналата седмица са на читанката.

# 621
Ние свършихме с Буквара и би трябвало от днес да започваме Читанката.

# 622
  • София
От 26.02 са с читанката и са стигнали до "Недовършената приказка".

# 623
При нас още са с буквара.

За 8ми Март ще правят някакви изненади за майките, та вчера купувахме цветни листа и сламки, а за Петък трябва да занесе и червени салфетки- трипластови. Simple Smile

# 624
  • София
Нашите нещо са позабавили темпото имам чувство. По български са на Ю. По английски изобщо не ги виждам как ще си  вземат  материала от учебника, така както напредват и до средата не знам ще стигнат ли.
За 8 март мисля получих понеделник една картичка-розичка вътре със снимка...защо толкова рано не знам, обаче Simple Smile Нещо се обърка детето според мен, че е за 3-ти март Simple Smile

# 625
  • Габрово
Angel_Dust  да не би в понеделник да са имали Домашен бит и техника  Mr. Green? Моят син имат точно в понеделник, правили картичките тогава и аха да ми я даде, но се усети и я скри до 8-ми  Laughing.

# 626
Нашата картичка също е готова от понеделник и аз съвсем случайно я намерих като й бърках в раницата. Незнам в кой час са я правили, но ние тогава не сме имали домашен бит. В голям размисъл съм какво да купя за подарък на госпожата за 8 март, а имам само един ден.

# 627
Нашите са все още на Щ По един много особен начин им е обяснила учителката буквата Щ. Нищо не разбрах, а и не съм чувал за старото Т, от което било дошло и шт-то. Вие нещо знаете ли по въпроса? Излиза така, че детето ме ще трябва да ме обучава

# 628
  • София
Angel_Dust  да не би в понеделник да са имали Домашен бит и техника  Mr. Green? Моят син имат точно в понеделник, правили картичките тогава и аха да ми я даде, но се усети и я скри до 8-ми  Laughing.
не, те са от някакво фото, готови, снимали се отдавна и явно сега дошли и може би защото трябваше да я плаща и ми я подари на бързо Simple Smile Аз не, че не й се радвам, напротив даже, просто ми стана смешно един такъв разбрал-недоразбрал Simple Smile

# 629
  • Бургас
При нас са на буква Я.И аз намерих картичка за 8 март.Правили са я в часа по рисуване.За утре госпожата им иска цветни макарони,брокат и шнурчета по домашен бит.Явно ще има още изненади.

Общи условия

Активация на акаунт