Отдавам се на вино и мечти едно сърце под мойто да тупти - Тема 125

• 29 413
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Ох, сега ще спинкам вече  Flutter Весе, ти се ръководи от ову, не от цикъла като цяло  Hug
Перу, къщата според мен може да си почака, ти действай по другия въпрос  Whistling
И да се разберем, със Зуза нито сме шматки, нито сме скици, а сме истински Убавици  Mr. Green
Лека нощ, маймунки  Hug

# 706
  • София
Да допълня малко инфо. Точно така решихме с док, че е заради късното ову.
Каза, че според него е въпрос на дни да видим ембрионче и ако искам мога да ида края на седмицата. Ако не, чак другия четвъртък да дебнем вече сърце.

# 707
Пестях си поста със затаен дъх, за да изчакам и Весито.
Браво, Веси, Арвенче, допълнихте прекрасния ден. Вече официално ви честитя  Hug Да ви е лека и безпроблемна!
Чери, да отварям склада, викаш  Crazy
О'Хара, това бебе на Сигма все едно аз го родих, вярваш ли ми  Heart Eyes
Някой да ме осветли каква е идеята на групата Време за промяна, да знам дали да се натреса и там  Mr. Green

# 708
  • София

Някой да ме осветли каква е идеята на групата Време за промяна, да знам дали да се натреса и там  Mr. Green
да си пишем всякакви работи по време и между процедури, по време на бременност и изобщо всичко  Mr. Green
преди се казваше темата "след неуспеха да отпуснем душата", ама не помня как сменихме името  Rolling Eyes

# 709
  • София
Весеее, ех че се радвам за теб! Милата, олекна ли ти? Heart Eyes  Hug Хайде, чакам да чуете другия път сърчицето, че да почваш да ръсиш. Имам си някакво усещане, че твоя пращец чакам!   Crazy
Ако случайно остана някой тест непрепикан, можеш да го метнеш насам.  hahaha

# 710
еех, вълшебство..колко напрегнато започна този ден, а как хубаво завърши Mr. Green

Веси, много се радвам, миличка! Важна е овулацията, както и имплантацията, а не последната дата на М. Дишай спокойно, отглеждаш си бебче Mr. Green Hug

Коки, аз нямам претенции към нарицателните..май съм 3в1 Joy..шматка, скица, пък и хубавица Joy

вече се махам Mr. Green Лека нощ! Hug

# 711
  • Лондон/Пловдив
Весе айде и тук честито лека бременност.

# 712
Весе, Арвенче, хубави новини! Стискам плаци и за следващите прегледи  Hug Hug

Спокойна нощ!

# 713
  • София

Наминах да видя как е Весето и .. супер  Hug Напрегнат ден, но пак се оказах права, че е предвестник на хубави новинки  Mr. Green

Ма и аз ръся беееееееееееее......... шЪ спрЪ и шЪ видите вие  Crossing Arms  hahaha

# 714
Рейни,тук съм и събирам,давай,само да не забравиш,ей Mr. Green  Hug

Перу,ще те изненадат новини,няма как,търпение и ще стане Hug

Веси,чаках и от теб хубави новини и щастлива да си лягам Hug

Лека и спокойна нощ на всички Убавици  Mr. Green

# 715
  • shumen
Сигме,честито и тука за малката Лия.Да е жива и здрава и да наддава бързо.
Да се оправя бързо и малък Влади.
Честито и на новата мама и скоро към отчетните.
Весе,Арвенче честито.Да гушкате сладки бебчовци след 9 месеца.

# 716
Пак тук  Laughing Весето, честито, миличка, чудесна новина Simple Smile Хайде вече лека вечер и ни наръсете много силно и заразно :П

# 717
Весе, честито сакче Hug

# 718
  • до едно тепе
Сигме, да ви е жива и здрава малката борбена Лия. Много да ви радва и бързо да качва грамчета,за да можете скоро да се гушкате всички вкъщи.Възстановявай се бързо,че веселбата започва Mr. Green newsm51
Арвен и Весе на вас честити сакчета. Неусетно и без притеснения да се изтъркулят следващите 8 месеца  Praynig
 fingerscrossed за Влади.Бързо да се оправя и да се гушкат с мама.
Много си ви обичам да знаете
Hug за всички

# 719
Леле,момичета, доката аз бях на меден уикенд, тук колко много хубави неща са се случили.

Сигме,Ренди, да са ви живи и здрави бебчетата, бързо да се възстановявате.

Веси,Арвен, честити сакчета,дано скоро и сърчица да чуете Hug

Много добро начало на седмицата, дано така и да продължава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт