Отдавам се на вино и мечти едно сърце под мойто да тупти - Тема 125

• 29 403
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Ееех какъв ден съм пропуснала  Shocked Shocked Shocked  ама имам тоооолкова много работа, утре летя за Англия, за малко да пропусна хубавите новини

Първо като прочетох, че са изтекли водите на Сигмето се разтреперих, не можах да чета всичко по ред, защото сърцето ми щеше да изкочи и направо прелистих и като видях големите розови надписи, е такъв рев от щастие, такова облекчение, пак ше ревна   bouquet  

Бъдете Сигме, живи и здрави, нека това е последното голямо премеждие в един дълъг, щастлив и изпълнен с успехи живот на малката Лиа. Чудесно име сте избрали. Ти се възстановявай бързо и те чакаме  Hug Hug

Рени мила, мисля ви и стискам палци за детенцето, дано минава бързо и да се приберете възможно най скоро вкъщи. Ние сме тук, чакаме те и ти пращаме целувки и само положителна енергия  Hug

Весе, Арвенче, браво за хубавите новини, официално честито и лека бременност с пухкави финали  Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошли на новото момиче - суити. Приятен и кратък престой ти пожелавам в темата.

Аз си чакам менструацията / ще дойде със сигурност/ , утре заминавам за Англия, като се върна, запретваме яко ръкави за наследник  Sunglasses Laughing Laughing  неуморни ентусиасти сме  hahaha hahaha  на границата с лудостта е да се надяваме всеки път колко време вече, ама знам ли защо си мислим, че ще стане и то от самосебе си...въпреки цялото това време и неуспехите..  newsm78 newsm78 нереален оптимизъм ли ни гони или вътрешно усещане, не е ясно  Mr. Green

# 721
Видях новините и от прегледите на бременните, вече съм спокойна. Hug Hug Hug

# 722
Браво и на бременлинките ни Арвен и Весето и да почерпите!!!   Hug 
Остана малкото Ренденченце да се оправи   Praynig

# 723
  • София
Божееее...какъв ден съм изпуснала.

Сигме - честито ти стана мама! През цялото време ти се възхищавах колко си силна и как се бориш с всяка една трудност! Да е жива издрава Лия и да ви носи само хубави емоции!

Ренди- ох милата, всичко ще се оправи и скоро с бебо ще сте си във вкъщи. Гушкам те бъдеи силна!

Васеееее, Аврен...лелелелелелле момичета как ме зарадвахте! Браво!

На всички останали искам да кажа, че няма друга такава тема...като прочеттох как са се равивали нещата през деня изтръпвах от невероятната сила и подкрепа която лъха от постовете! Браво! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 724
ТОЛКОВА МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС МОМИЧЕТА, РЕНДИ, СИГМЕ, ВИЕ СТЕ ГЕРОИ, ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД С ВАШИТЕ МЪНИЧЕТА И СКОРО ДА СТЕ СИ ЗАЕДНО ЩАСТЛИВИ В КЪЩИ! МНОГО ПРЕГРЪДКИ ЗА ВАС И БЕБЧОВЦИТЕ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 725
Добро утрооооо.

# 726
  • Варна
Добро утро и от мен,

влизам само да честитя на Веси и Арвен  Hug Страхотни новини, момичета. Много се радвам и стискам палци всичко да е наред до финала  Hug

Плодче, благодаря за закуската  Hug

Зузке, специално за теб  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Май не остана кой да ръси в синьо  Mr. Green
Хайде и за другите  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 09:09 от V.A.V.A

# 727
Здравейте  Hug
Сигмееееееееееееее,честито мила ,много изживя мила моя ,но си струваше .Нека малката Лия да расте,здраво и щастливо дете Peace Peace Peace
Арвен,Весето ,браво и на вас момичета Peace
Плодче ,благодаря за закуската Hug

# 728
Ох, не мога се докопам да пиша.Цял ден ви мислих че трябша да се включа и имало защо, но нямаше как .
Какъв ден ......

Първо не съм честитила на Ренди да сте живи и здрави.Прочетох и всички предни страници.Бързо да се оправя малкия мъж. Praynig

Сигме ти много ме изненада ,не очаквах толкова скоро да се срещнете с малката Лия(страхотно именце).Но да  ви е жива  и здрава малката принцеса бързо да трупа грамчета,а на теб бързо  възтановяване.  bouquet

Аврен, Весе, страхотни новини и от вас.Другата седмица -тупкащи сърцица  Praynig.Всичко ще е наред.

Ха, добро утро от снежен Боровец.
Аз също съм със закъснение(уж-то моя цикъл си е когато си иска) последен цикъл беше на 14.01 очаквах го около тази дата този месец.Като пристигнахме  тук си направих тест за да знам дали да яхвам ските,но предполагате какъв е щом не съм го писала още в пърото ми изречение-отрицателен. Sad.Ще си го чакам с надежда да не дойде и да има нещо но......
Хайде скачам че дятето се събуди(голям сън му удари тук-чист въздух) и да ходим на закуска.
До после! Hug Hug Hug

# 729
  • Sydney
vaseto87 Честито Simple Smile

# 730
Добро утро!  Mr. Green

Наминавам да се почерпя от прашецът на Вави и да предупредя, че ако днес не съм редовна, то е щото шефа се връща от почивка Twisted Evil

Лилка, може пък да не дойде  Praynig Hug

# 731
  • Варна
Арвенче, Весе, честити плодни сакчета! Hug Hug Следващият път да ни зарадвате с тупкащи сърчица. Praynig Praynig Praynig

Дарме, как си ти? Отшумяха ли неразположенията? Hug

# 732
  • София

Добро утро  Hug

Лилка, па а дано не дойде  Hug

Прахи, еххххххххх не се спря бе момеееееее... само напред назад  Mr. Green

# 733
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Весе, Аврен (В_К) честито момичета, прекрасни и безпроблемни 9 месеца ви желая  Heart Eyes Heart Eyes

Ха, добро утро от снежен Боровец.
ееее Лиле .... завид, завид, то ските не пречат в началото, дано не дойде  Hug
(ако сте в х-л Олимп, пиши на лични да питам нещо)

# 734
Петеска, звънни на Ренди  Mr. Green Как са с малчо?  Hug
Добро утроооо, банда калпазанки  Heart Eyes
След час и аз съм на преглед, най-накрая излизам в майчинство  Mr. Green Само дано не вали, че мисля да ходя на пазааар  Grinning
Днес никой да не ражда  Naughty  Mr. Green
Зазу и Лилка, дано пък грешат тия тестове  Praynig
Айде, хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт