Отдавам се на вино и мечти едно сърце под мойто да тупти - Тема 125

• 29 400
  • 747
  •   1
Отговори
# 735

След час и аз съм на преглед, най-накрая излизам в майчинство  Mr. Green Само дано не вали, че мисля да ходя на пазааар  Grinning

Айде, хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Значи чакаме хубави вести и подаръци Mr. Green Палчоци в бойна готовност за вас  Peace

Някой няма ли вести за Ренди и малчо Rolling Eyes

# 736
  • София

Кокосчо, а дано не вали.. тук сняг вали, което е ОК разбира се  Mr. Green

Днес съм твърдо решена да разбера резултатите от Микрото и стерилната... звънях и не се знае къде са...  Tired Пак ще се обадя след час... Tired
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 737
Зелен, значи и теб чакаме с хубави новини Praynig Hug

# 738
  • София
А дано, ама надали, не съм чувала кръвен тест да греши  Wink. Явно О. е била по-късно и тестовете са били скапани. За съжаление след това мъжа ми го нямаше 10-тина дена, та няма на какво да се надявам.
Арвенче и Веси, честити сакчета   bouquet

# 739
  • Sydney
rainy... къде ги пуска, че още не са готови?

# 740
Весе, Арвен, браво момичета за хубавите новини. Чакаме ви със сърчица  Two Hearts
Петеска, имаш ли новини за малък Влади? Стискам палци бързо да се оправя малчо  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Някой знае ли как са Сигмето и Лия, че са ми на мисъл.
Исках още да пиша, но съм много отнесена тия дни. Гушкам ви всички  Hug Hug Hug

# 741
  • София

Нямам гъбичкиииииииии урааааааааааааааааааааа........ ще слагам лактажин заради млечните бактерии. Стерилната няма Буби  newsm44
Заемам се с темата  Crazy

Бенчи, те са готови, просто резултатите не са при док  Crazy

# 742
Рейни, юпи, юпи, йееееей Mr. Green Много се радвам Mr. Green Hug

# 743
Рейни ... дишай вече спокойно и прави темата, че чакаме на полусъединител  Mr. Green

Браво също и за хубавите резултани на Весито и Аврен  Hug

Лилка  Praynig Hug

# 744
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Рейни, много се радвам за хубавите резултати, дано не ти се появяват повече тия гадове  #2gunfire
Кокоске, чакаме те с хубави новини от прегледа ! Леле колко бързо минава времето  Crazy
Някой има ли новини за Сигмето  и  Лия ?
Аз забравих вчера да кажа, че Корновски иска да продължа да слагам утрогестана вагинално не само вечер ами и сутрин. Проблема е обаче, че като го сложа сутрин лежа час и половина, и после трябва да ставам и то изтича.  Има ли  полза така от него ?

# 745
Ей, супер, Рейни, успяла си да им видиш сметката на гадните гъбки Simple Smile
Весе, Арвенче, поздравления за хубавите резултати. Пожелавам ви и на двете много спокойни и щастливи бременности и пухкав финал след 8-9 месеца  Hug
Лилка, а дано е за хубаво това закъснение  Praynig
Аз тоя месец както никога изкарах прогестерон на горната граница на 7-ми ден...моля, стиснете ми едни палчета да доведе до нещо хубаво това  Praynig

# 746
  • София
Ох, мен днес ме заринаха с работа, само надничам.

Благодаря за хубавите пожелания.
Имам си своите притеснения, но се моля всичко да е наред!
Вие какво ще ме посъветвате? Да ходя ли края на седмицата за ембрион или да чакам чак другия четвъртък?
Имаме ли новини за Сигма, малката Лия, Ренди и Влади?

# 747
  • София

Заповядайте

ТУК

Общи условия

Активация на акаунт