Грижи за косата - 91

• 49 932
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Аз съм ползвала маслото на Икаров с цел подхранване на косъмът. Не забелязах разлика. След едномесечно ползване на тривитаминол косата ми мисля, че изглеждаше по-зле отколкото преди. Но бях в много тежък емоционален период и може това да е причината.
Пробвах и с глицерин - доста се омазнява косъмът. Косата ми на следвашия ден беше лепкава.
Все още търся моята комбинация.

# 31
  • Стара Загора
Преди време използвах масло от пшеничен зародиш и бадемово масло.Мисля,че е от голямо значение да се намери правилната комбинация за вашата коса.

# 32
На анкетата отговорих с Не, но желая да започна. Единственото, което пробвам веднъж седмично е стимуланта на Икаров. Мога да кажа, че съм доволна за сега. Какво масло можете да ми препоръчате за подхранване на косъма?  newsm78

# 33
Здравейте , Мис Нели благодаря за новата тема  Hug
Отговорих на анкетата - с Да,редовно  Peace
Напоследък по-често смесвам разни масла,най-вече от тези на Икаров с маска за коса и затоплям,ефектът с времето е наистина поразителен - здрава и жизнена коса  Heart Eyes
Днес си взех такова масло ,скоро ще пробвам и него - Етерично масло от иланг-иланг , за което пише ,че увеличава плътността на косъма; балансира; помага при цъфтящи краища.Дано да си заслужава  Peace

# 34
  • гр.София
При нужда, както сега .Боядисах си косата и сега, имам страшен пърхот .Тази боя за първи път я ползвам и повече няма да повтора .Сега ще си направя ,една домашна маска дано ми помогне .

# 35
И аз де споделя своя опит когато косата капе и е изтощена ще споделя две неща от които съм страшно доволна едното струва два лева и нещо е се казва Себорал форте втривам в корените всеки път когато си измия косата без да изплаквам, продава се във всяка аптека, косата става жива и никне бебшка косичка ,а другото е Тривитаминол аз лично не го смесвам с нищо много е гъст може да се смеси с малко балсам за коса ,за да се измие по лесно да се втрие в корените и да се стои по дълго два три часа. Тривитаминола е безотказен също понякога слагам в него розова вода на око ,витамин а и мед .

# 36
За коса - храни богати на витамин Е (ядки), витамин Б и сяра(чесън, лук, броколи, ряпа)

# 37
Аз да ви се оплача имам алергия към сулфити Confused откакто си мия косата с шампоан без сулфити и парабени нямам проблеми  Embarassed 

# 38
Аз пък вчера след като си измих косата и я облях с малко бира Simple Smile Резултата е леко начупена (не съм й правила нищо, предполагам, че ако я оформя с ръце или дифузер, чупките ще са повече и по-хубави) страшно лъскава, обемна и мека.  Crazy Много й се кефя и пак ще повторя Simple Smile

# 39
Аз да ви се оплача имам алергия към сулфити Confused откакто си мия косата с шампоан без сулфити и парабени нямам проблеми  Embarassed 
Кой шампоан ползваш? Бързо ли ти свършва? Питам, защото моя опит да ползвам шампоан без сулфати беше един на Биодерма за честа употреба, но пенливостта му беше малка и свърши за 10 дни. Доколкото си спомням като гледах състава му наистина беше без сулфати, но съдържаше парабени.

# 40
Удачно ли е в маските за коса да се заменя зехтина с мас? И след домашна маска, която зъдържа една от двете съставки може ли отмиването да става без шампоан - смао с вода или с малко сода, вместо шампоан?

# 41
Като стана дума за зехтин,почти от месец си правя 2 пъти в седмицата маслени маски,в които има зехтин..нещо не съм очарована.Не мога да я разбера тая моя коса  ooooh!

# 42
GodaiVa, сподели повече. Кое не ти харесва?
Четох, че и от професионалните серии не си много доволна. Може би ти си критична към косата си.

Сподели защо не ти харесват маслените маски. Каква става косата ти, каква искаш да бъде?

# 43
от стимуланта за коса на Икаров съм много доволна

# 44
  • Sofia
Здравейте! В момента ползвам маслото на Макадамия - като финиш и го добавям към маски. Отдавна не съм слагала масла преди шампоана. Преди слагах зехтин/рициново/кокосово масло или каквото имам, но нещо не си харесвах повече косата след тях. (може и да не съм ги отмивала добре )  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт