Грижи за косата - 91

• 50 020
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Препоръчайте ми пяна за обем и гел за коса от който да не ми стои все едно имам пърхут. Sick
Косата ми е къса и я правя рошава. Трябва ми силна фиксация.
Спомням си, когато излезе черния Тафт много го хвалеха, точно за силна фиксация.
А когато аз ползвах пяна, бях доволна много от тези на Велафлекс.

Hug

# 121
  • гр.София
Правя си домашни маски, но няма ефект.
 Изгорих си кожата на главата с  боя и продължава да ми се лющи.
 Ако някой знае някакъв подходящ шампоан ,
нека пише или нещо друго което да ми помогне.

# 122
Не зная дали ще помогне, аз си бях горила кожата с некачествена боя, скалпа ми се лющеше на огромни парчета, понякога имаше следи от кръв по тях - правех запарка от невен и много внимателно с шише с пръскалка си  пръсках в коребите и по скалпа. Успокояваше, не знам иначе за колко време се оправя, но при мен като че доста помогна невена.

# 123
 Изгорих си кожата на главата с  боя и продължава да ми се лющи.
Тази серия:
http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-4371-4499
Имам шампоана и 2 бр балсами,уникално успокояващи са.Предполагам и серума ще е идеален за твоя случай Peace
Ето за серума:
http://www.zlatnaribka.com/schwarzkopf/hair-scalp-kosa-i-skalp/k … e-scalp-serum-7ml
В цялата серия има алое Peace

# 124
  • В полите на Пирин планина
Гел Алое за успокоение на скалпа - има го в аптеките за пиене. А може и ако имате растение алое - със сока от листото  Peace

# 125
  • София

На мен като ми изгориха брутално скалпа и ухото с блондор Sad
Веднага намазах с дефламол
Бързо мина
Слагай си арган, бадемово, кокос, .. На скалпа преди вс миене
Те успокояват и заздравяват кожата
Успех!

# 126
Необходими продукти: 2 ч.ч. отвара от бръшлян, 1 ч.ч. дестилирана вода, 1 с.л. настърган катранен сапун, 1 ч.л. сода бикарбонат
Начин на приготвяне:
Водата и отварата се смесват и се варят до кипене, добавя се катраненият сапун, а след пълното разтваряне и содата.Сместа се вари на слаб огън около половин час. След това се пресипва в стъклено шише и се разклаща интензивно.
Количеството стига за около две седмици, в зависимост от честотата на измиване на косата.

Има ли ентусиасти, котио да са го пробвали? Аз тъкмо си поръчвам катранения сапун и бръшляна, надявам се да мога уикенда да го забъркам и да видим какво ще измие и как ще се отрази на скалпа Simple Smile
П.С. - това се води домашен шампоан Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 12:37 от LadyDaisy

# 127
Нахлувам в темата ви с един въпрос-
От къде в София да си купя  yunsey vigorance ампули против косопад(не искам да поръчвам в гет.бг а само там видях)- досега не съм ги ползвала, но ситуацията излиза извън контрол newsm45

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 18:32 от second

# 128
момичета пробвайте следното всичко на око витамин А, мед една с.л ,с.л кисело мляко ,розова вода ,  масло една ч.л и вижте резултата аз съм със суха и не покорна коса от тази маска става чудесна стоя два часа с найлонова торбичка и от време на  време загрявам със сешоар косата

# 129
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам малко глупаво въпросче, но ... правя маска с тривитаминол на 7 годишната ми щерка и на мен самата /боледува много последната година и от силната инфекция и лекарствата и оредя косичката /. Слагам само тривитаминол, жълтък и ракия - до сега никога не ми се е пресичало яйце в маските, но в тази става все едно съм направила бъркани яйца  Mr. Green Някакви идеи защо или може би не трябва да слагам  newsm78 Само 3 пъти сме правили до сега, но осезаемо се усеща по-малко падане на косъма при сресване, сигурно дава резултат и котешкият нокът, който пие, но мислля че и маската помага

# 130
Може да замениш жълтъка с бадемово масло, доколкото знам.
Момичета, на мен ми се реве направо Cry Заплетох си много жестоко косата с машата, захвана се около зъбчетата, добре, че беше майка ми да ме отплете. Разделих се поне с 2 кичура коса Cry В момента кисна с кокосово масло и тричуп на косата си, за да подхраня поне това, което остана... Вчера я мих и й правих маски, не ми се искаше да я товаря и днес (че нали то и прекалено хубаво не е на хубаво), ама... Confused

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 11:23 от Water_Lilly

# 131
  • В полите на Пирин планина
mishelin, недей да слагаш Тривитаминол на детето  Stop, пък аз и на себе си не бих сложила. Прекомерните дози вит.А са токсични, а това е лекарство дозирано за животни  Thinking

# 132
  • Велико Търново
mishelin, недей да слагаш Тривитаминол на детето  Stop, пък аз и на себе си не бих сложила. Прекомерните дози вит.А са токсични, а това е лекарство дозирано за животни  Thinking
Подкрепям този пост Peace Аз,на моята щерка,дори от моите проф.маски не смея да й слагам Thinking

# 133
   mishelin -аз също си правих такива маски и зная че може и на малки деца но в по малко количество абослютно безвредно е не се тревожи зная че това не е мястото за това но щом се разболява толкова често защо не й даваш коластра на аква сорс  пиша го от опит не съм дистрибутор, но тя прави чудеса ще забравите антибиотиците не я трови ,колкото до тривитаминола за мен е незаменим а също и себорол форте питай за тях в аптеката

# 134
Ето разочарованието ми от аргановото масло на Алверде, черно на бяло...

http://maquilab.blogspot.com/2013/02/a-quick-post-alverde-hair-oil-haarol.html

Мислех да го пробвам преди измиване, но не пише, че може да се ползва така. А и ако може - на влажна или на суха?

Общи условия

Активация на акаунт