Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 930
  • 645
  •   1
Отговори
# 180
Наде  Hug  страхотно кафе с настроение    bouquet  ще чакам да се обадиш.
Коконче, моят беше на танкери, големи заплати даваха ...но не всичко е пари  Wink  Сега се качи на пасажер, момичетата с които подържам лични контакти знаят, че и аз скоро заминавам при него  Laughing  , поне ще се поразходя и дните ми ще минават бързо  Laughing  не че сега не минават  Laughing
Така е, Мамето ти е отговорила точно, зависи от компанията.

# 181
  • UK
Здравейте,принцеси,няколко дена не съм се разписвала, Вече съм спокойна ,моя морски се обади от кораба . Кокона и аз се чудя защо искате да изпуснете такава оферта,доколкото знам на пасажер трудни се качва. Лек ден на всички

Никой не казва да изтърва оферти Мари, искам там /аз/, където предлагат възможно най-кратък курс  Crazy
Радвам се за теб, иначе  Hug

# 182
Я и аз да се вредя да сервирам кафенцето, такова мързеливо, че вчера мнооого задачки бяха и е крайно време да се опринцеся  Laughing

kokona20, да не те е страх да пускаш половинката на пасажерите, заради девойките, които работят там  Laughing. С каква продължителност на контракта търсите?
Веси, страхотно е да си на такова пътуване  Hug. Аз сигурно ще навестя милото чак за Великден за 3-4 дни, по време на ваканцията на малките, а пък и отдавна не сме ходили до Италия.

# 183
Добро утро и от мен! Hug
Марийче,благодаря за принцеското кафе.
Аз отивам да се разкрасявам.Днес ми е ден за това.
Приятна събота и неделя на всички морски Принцеси! newsm47

# 184
Здравейте Принцеси!
За мен още е утро  Laughing  днес си поспах, ама като гледам можело и още  Laughing
Марийче, страхотно кафе   bouquet  , май и аз така ще съм днес, само дето не става да седна на двора  Laughing , но и това ще стане скоро. Радвам се, че и вие ще ходите към Италия, може и да се видим там  Wink  Зае ли човек, светът е малък...Но тук няма да давам инфо, че не е здравословно  Mr. Green   Ще подържаме лични контакти  Hug с помоща на технологиите  Laughing
Маме, след дългата работна седмица един релакс за душата е най-доброто решение  Hug
А що се отнася до нашите желания, не е важно ние какво искаме, дълги или кратки контракти.......важно е какво е добро за професионалното развитие на мъжете ни и благосъстоянието на семейството. Това се постига с компромиси и взаимно доверие, и мого любов  Peace
Приятни почивни дни  Hug

# 185
  • UK
Добро утро
Мария, изобщо не са ми и минавали подобни мисли #Crazy Нашата цел е друга и заради нея основно моят мъж ще се качва пак Peace!
Съжалявам, че предизвиках такава полемика сред вас!!!
Желая ви хубав ден
!

# 186
Здравейте момичета! Hug
Марийче,благодаря ти за кафенцето!Как ми се иска да намеря и повече време и за книжка.
Веси,Марийче,ще чакаме и ще гледаме  после снимки от пътешествията.
Маме,приятен релакс.
Веси,подкрепям написаното от теб!
Приятни почивни дни  bouquet

# 187
  • UK
Благодаря ви!

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 12:44 от kokona20

# 188

Здравейте Морски Принцеси!
Днес със смяната на времето денят ми се обърка тотално  Laughing  , но ще трябва да се адаптираме  Laughing  щем не щем.
А що се отнася до подкрепата, който се нуждае я получава, все пак тук всички сме от една порода  Laughing   Мисля че проявяваме достатъчно разбиране и приемаме съдбата си безусловно ....без излишни сценарии и драми   Mr. Green
Хубав остатък от бързо течащия почивен ден   bouquet

# 189
Леле какво кафенце, благодаря Веси, обожавам жълтия цвят   bouquet
Аз днес едвам станах, не знам какво ме тръшна, ама не му се дадох. Свърших малко работа из къщи, направих една тренировка на две на три, че нямам силички. Но пък сега се чуствам много по-добре  Wink
Хич не съм по ранното ставане и сега докато свикна ще ми е доста трудно  ooooh!
Сега ще направя нещастен опит да сложа децата да поспят и ще се принцеся  Laughing
Приятен и мързелив неделен следобед на всички  Hug

# 190
  • Варна
  Добро утро,принцеси.Честит първи април . Усмихнато и слънчево начало на седмицата  и новия месец .

# 191

Хубав ден и успешна седмица!

# 192
Добър ден вече станало,но ви казвам  wavey

Честит Първи април! newsm47
Пожелавам на всички морски принцеси приятна седмица и спорен нов месец.
Аз изчезвам за известно време по чужбинско(не е първоаприлска).Като се върна ще докладвам и ще показвам снимки.

# 193
  • Варна
    Добро утро,принцеси . Приятен пролетен ден .

# 194
Добро утро Дами!
Мари, наистина кафето е с дъх на пролет  Laughing  , не съм се сетила да си откъсна и аз зюмбюл, ама ги оставвям дълго да ми красят градинката  Laughing  Днес след масажа ми, ще се залавям с цветята, че нямам търпение да ги преместя в едни нови и шарени съксии  Laughing 
Хубав ден и усмивки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт