Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 934
  • 645
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета !:hug:
Как сте?Аз два дни почти не съм сядала-вчера бях в движение,действах по задачки,а днес чистих основно у дома.
Веси,премести ли цветята в красивите саксии?Сигурно са станали много добре.
Маме,приятно прекарване в чужбинско и чакаме снимки.
Лека и спокойна вечер Hug

# 196
  • Варна
  Добро утро,принцеси.Слънчев и усмихнат петъчен ден ви пожелавам.

# 197
Добро утро, момичета! Hug
Мари,голяма  красота......благодаря ти ,за кафенцето!
Приятен,успешен и слънчев ден!

# 198
Добро утро, русалки  Hug
Аз малко се успах и бягах като замаяна сутринта  Crazy, много трудно се пренастройвам, а и по принцип хич не обичам ранното ставане.
Мари, ей това е моята мечта за пиене на кафе, прекрасно е   bouquet

# 199
  • Варна
Здравейте принцеси. Аз вече се отдавам на заслужена почивка,днес открих сезона на фитнеса на открито-окосих си градината. За утре ако не познаят ,че ще вали мятам и беседката и ,,Здравей лято,,Приятна събота и неделя на всички.

# 200
 wavey wavey waveyМомичетаааа!!
Появявам се да ви разкажа къде се губих досега!
След разгилдисването трябваше да свърша всичко дето ме чакаше,а после така ми се изпразни главата,че от петък запразних!!!Нещо от тоя род беше:

Четвъртък изпратихме малкия морски на рейс,тази сутрин го чух от джунглата пристигнал !Имаше нет и си поприказвахме докато чакаха в офиса кораба!!Дано както казват има и на кораба нет,че да се чуваме често!!
Петък до обяд беше домашен ден -серия от филма "Пепеляшка в действие"!!!Ама-за щастие много малко ме държа тая роля!!А пък днес си организирах поход с колеги от Галата до Фичоза!Беше чудесно временце!!На моренцето обърнахме повече внимание-направо си ставаше за плаж!На Фичоза пък беше сборния пункт на варненските рокери дето откриваха лятото,демек морския с брат си бяха там ...... ииииии още са там cheers cook motor eat beer3  bigdance2
Засрещнахме се по трасето и сега всеки с неговите занимания!!!Аз съм с компа и книгата в леглото и с едно питиенце и релаксирам!!А на тях колко ще им е злеееее утреееее-не че злорадствам hahaha,ама така си е винаги на рокерския купон!!Утре пак релакс!!И без това го дават дъжд!!!
Мари,това ми е мечтата за градинка,амааа с това хайманосване не зная кога ще я напавя такава хубава!!А ти добре си започнала пролетните приготовления на градинката-поздравления!!С Весито сте ни за пример!!!
Айде да си идват Весито и Мамето да правим сбирка и да разказват, lalalalaчееее много тихо стана!!!
Марийче,сега са почивни дни-дано те оставят малките индианчета да поспиш!!!
Лека вечер на всички и спокойна почивна неделя!! Hug

# 201
  • Варна
   Добро утро русалки, малко настроение в мрачния неделен ден

# 202
Здравейте момичета! Hug
Мари,благодаря ти,за кафенцето.....тъкмо си го направих.
Наде,доста натоварена ти е била програмата.Лек рейс на момчето ти!
На мен вчера ми беше Пепеляшкения ден,така,че днес ще почивам.
Мари,браво за градинката,сега ще ти е много красива.
Наде,чакаме Мамето и Весито и ще направим сбирката.
Приятен почивен ден! Hug

# 203
Добро утро, русалки   bouquet
Мари, благодаря и аз за кафенцето  Hug
Времето тук е ужасно, ама то и без това неделята е предназначена за пепеляши  Wink
Наде, само така  smile3501
Хайде скоро да се съберете и да се размажете  Laughing

# 204
  • В море от любов
Добро утро момичета!  wavey
Днес кафенцето е от мен с много любов.  Hug

Весел и усмихнат ден на всички и спорна седмица!

# 205
 wavey  Русалки!
От миналата седмица съм по пътищата и изобщо не ми се прибира  Laughing  Тук е Рая  Laughing , размазвам се от СПА процедури,  то в това дъжовно време и мого подходящо. Днес  по обяд ходихме до яз Батак, че и сняг ни валя  Mr. Green  , но пък удоволствието да сезнеш пред камината е неповторимо. После отново минераната вода и релаксиращи процедури и сега с кафето на Ивето ще се подкрепя, че отново ще е тежка вечерта  Wink
Маме, какво става с теб??? Прибра ли се от странство? Да не те е грабнал някой Принц по старинните замъци дето ги обикаля?
Мари, май развали времето с твоите подготовки за лятото  Wink
Надето, както винаги в класацията на хойкащите Принцеси  Laughing  , как ще си натъманим програмите не знам  Laughing  ще ни трябва цял ден за приказки  Laughing
Марийче, май докато направим програмата туку виж вече ще си в БГ  Hug
vgi   Hug
От мен хубава и спокойна вечер за всички  Hug

# 206
Весиии,само така!Консумирвай колкото можеш,щото втора възможност за първи път няяяяма!А то винаги всичко е единствено и неповторимо!!!Аз обещавам до 25 да съм тука и да направим среща преди Марийчето да е дошла  Embarassed.После ще откриваме сезона с каяците,ако разбира се морския е тук newsm78 Мамето май трябва средата на тази седмица да се връща!!А наближава и времето за зелените купони по ливадите на Варна и Шумен!!!

Вълшебни сънища!!! Hug

# 207
Добро утро, принцеси   bouquet
Аз имам нужда от тройна доза кафенце тази сутрин

че такова земетресение ни друсна преди малко, че не мога да успокоя децата  Crazy

# 208
Марийче  Hug   Hug   Hug  , мого хубава закуска си ни сервирала, въпреки ужастните преживявания.  Срещу природата сме безсилни, но важно е да се събуждаме и да се радваме, че усещаме и сме живи................пред нас е още един ден!
Тук отново вали, но каквото такова  Laughing , ще се отдам на процедури ....в спа центъра е топло  Laughing
Хубав и спокоен ден!

# 209
  • Варна
Марийче,чудна закуска.Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hugза теб и децата.Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт