Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 935
  • 645
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!
Марийче,имаш и от мен много Hug,дано не се повтарят повече тези премеждия. Praynig
Благодаря ти,за закусчицата и кафенцето!
Веси,радвам се ,че си изкарвате добре и релаксирате на макс.
Приятен и спокоен ден на вси4ки! Hug

# 211
Здравейте,морски Принцеси! Hug
Завърнах се благополучно,видях много красоти,слънце и море,планини и сняг.Преминахме през всички сезони за 6 дни.Има много за разказване като се видим.
Но днес ме завъртя работата и набързо си припомних що е то кораб,че и танкер.Но не се оплаквам,да има работа е по-добре.
Приятна и спорна и без премеждия седмица желая на всички. newsm10

# 212
Добро утрооооо!
Пожелавам красив и усмихнат ден на всички принцеси и понякога пепеляшки на хонорар!!

Маме,добре дошла!!!!!  bouquet
Марийче,това с друсането много гадно изживяване,амааа нали и Земята си е живо същество и си има потребностите!!Трябва да се съобразяваме щем не щем с тях като сме се настанили отгоре и!!!Дано не се сърди много,че да ни стресира!!
Аз слагам перката,че днес временцето е  newsm10!!!  animal037

# 213
Здравейте русалки, как сте?
Аз сутринта закарах дребните, върнах се, направих си едно кафе, седнах пред компа за седянката и....... тока спря  ooooh! Чак към 5 дойде и затова ви отървах днеска. Утре обаче ще си наваксам  Hug

# 214

Добро утро на морски момичета!
Приятен ден от една работна Принцеса.Поне още седмица ще съм такава,но няма как.После ще принцесвам.
 newsm10  love001

# 215
Добро утро!
Маме, мого тематично кафе си сервирала   bouquet  май всички сме така сутринта  Laughing  
Днес не мога да си отлепя очите   ooooh!  дори и след двойната доза кафе.  Времето е чудно и не смятам да  си махам короната  Laughing  , ще съдя цветя с нея  Laughing  Laughing   Laughing  
Мари, да не си и ти в градината?
Марийче, мого лошо това с тока  Twisted Evil  да не са ви правили профилактики, тука така процедират, че и не предупреждават  Twisted Evil
Хубав и слънчев ден  Hug

# 216

Хей, Пух, защо не си зает?
- Защото денят е хубав!
- Да, но…
- Защо да го съсипвам?
- Но би могъл да правиш нещо Важно.
- Ами че аз го правя!
- Така ли! И какво?
- Слушам.
- Какво слушаш?
- Птичките. И тази катеричка там.
- И какво казват те?
- Че денят е хубав.
- Но ти вече го знаеш.
- Да, но винаги е приятно да чуеш, че и някой друг мисли така…

ХУБАВ ДЕН, ПРИЯТЕЛИ!

# 217
  • Варна
От мен нещо за настроение  в петъчната вечер. Прекрасен уикенд на всички.

# 218
Добро утрооооо!!

Днес съм ранобудната Принцеса щото имам принцески задачки от сутринта!!И по тоя случай не мога да се стърпя да се похваля и да туря една закуска!!
На всички принцеси желая в тоя хубая слънчев ден да не се отървете от всичко,което искате!!!
Айде Hug Hug Hug

# 219

Добро утро от мен с едно мързеливо кафенце, принцеси   bouquet
Успяхме да се чуем с милото вчера за малко  Heart Eyes.

# 220
# 221
Добър ден!!! Hug Hug Hug
Веси благодаря ти за вкусните и красиви пожелания!!
Тази седмица за мен е разтоварваща и ще се постарая да изпълня всичко!! newsm03
Аз днес съм се залепила за нета по работа и от време на време се отклонявам за по нещо.Пускам ви едно от тях,защото много ме впечатли красотата в изпълнението и фантазията на хореографа!!
http://vbox7.com/play:e89cebe862&r=emb
Айде да уреждаме среща тази седмица!!!!Много се уфлянкахме тоя път от хайманлъци!Таман се събрахме,докато някой пак не е тръгнал! Embarassed Embarassed EmbarassedВизирам и себе си!!! Joy Joy JoyВеси,кога ще идваш насам!!!
Успешна и спокойна пълна с много усмивки седмица ви пожелавам!!    love001  love001  love001

# 222
  • Варна
[img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/47826_562535380434689_117223530_n.jpg[/img Хубава вечер на всички.Аз съм на линия за среща когато кажете.

# 223
  • Варна
Съжелявам ,не можах да ви покажа нещо красиво.

# 224

Мари, прекрасно е   bouquet
И от мен приятна вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт