Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 936
  • 645
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро Принцеси!
Марийче, страхотно е това, и аз искам така на брега ....ама скоро ще е  Laughing да се разхождам на топъл бряг  Heart Eyes
Момичета, утре 12 ч. на Кончето, че е на центрото, мисля че ще е удобно за всичик  Wink  пък и аз мисля да обиколя в тоя район, че ми трябват обувки ....все пак трябва да съв фешън за капитанската вечеря  Laughing
Хубав ден, макар и дъждовен  Hug

# 226
  • Варна
Добро утро и от мен,тук не вали,но духа ужасно.ЗА утре специално за нас синоптиците казаха-слънце.Лек ден на всички.

# 227
Веси, лебедите са от Мари  Grinning
Аз онзиден заведох децата до плажа за да си поиграят на пясъка. Естествено успяха да се намокрят и накрая се прибирахме експресно  Laughing. Все още е доста студена водата и вече нямам търпение да се отчетем с първа баня  Hug
Завид, завид за срещата, ама пък благородно. Само месец и половина остана докато се присъединя и аз   bouquet

# 228
 wavey
Слънчицето се опитва да пробие облаците,макар че има още вятър.Но до утре,за нашата среща,съм сигурна че ще е в унисон с  настроението ни.
Приятен следобед,момичета! newsm10

# 229

Айде на следобедно питиенце!!!
Утре съм на линия и съм си освободила целия следобяд. newsm03.....така,чеееее ще използвам времето за приказки на макс.От днес съм се опринцесила-до кога не зная newsm78!!Местенцето за среща е чудесно,баш на центъра в средата!!!
До утре!! Hug

# 230
  • Варна
  Добро утро,принцеси.Усмихнат и слънчев ден на всички.

# 231
Добро утро Морски Принцеси!
Мари, благодаря за кафето, ще имам нужда от двойна доза  Laughing  Да дам отчет за вчера  Wink , срещата мина подобаващо, както винаги и времето отлетя като миг  Laughing  ,нямахме врем дори да гледаме на страни колко пъстъри и интересени са околните  Wink
Аз не можах да си свърша плановете и затова другата седмица ще има повторение, така че пак ще има и срещи, но мисля да сменим местото, доста са позамарили кухнята  Mr. Green  Не знам за вас, но мен после не ми беше добре от храната  Twisted Evil
Хубав и слънчев ден и да не забравите усмивките   bouquet

# 232
Здравейте и добро утро и от мене!
Веси,наистина вчера си прекарахме чудесно,но за мен времето беше много малко.Вие сте си поприказвали повече.Съгласна съм,че трябва да сменим мястото с по-добро.Кончето вече не е това,което беше.
Всички имаме хубави новини от нашите морски момчета,което много ме радва.Дано да е все така,безпроблемни рейсове и щастливо завръщане.
Мари,чудесно кафе , а и парченцето шоколад,което намигва Wink
Спорен и приятен ден,морски Принцеси! newsm10

# 233
Здравейте момичета! Hug
Сядам за малко да почина,че после пак имам работа.
Руме,Веси,Наде,Мари и на мен вчера времето ми беше малко,но нищо-другия път повече и задължително сменяме мястото,защото и аз имам някои оплаквания.
Приятен слетобед моми4ета Hug  bouquet

# 234
  • Варна
Момичета waveyхайде на кафето 

# 235
  • Варна
Добро утро,принцеси.

# 236
Добро утро и от мен!
Мари естетсвено,че ще споделя това ароматно кафе  Hug
Незнам кой ще чисти днес, но такива дни и показности никак не ми допадат. Ако повечето не си хвърляха боклуците през прозорците, по тротоарите и на балкона на съседите, нямаше да има такива кампании,  усилията трябва да се насочат към повишаване на куртурата и толерантността у българина.
Добре е поне за малко да се замислим, за нещата около нас, просто така без да се робтае и без да иска от държавата всичко тя да свърши. Ако това стане,  няма да има смисъл  да се чисти България и то не само от материалния боклук за един ден.....просто ще е чиста винаги.
Хубав ден от мен!

# 237
Хехе, аз ще чистя  Flutter ама у дома  Grinning
Много ме дразни тази инициатива, от сутрин до вечер натякват, едва ли не ако не отида да чистя значи съм ненормална. Еми много обичам да ми е чисто и никога не хвърлям боклуците си по улиците и полянките, уча и децата си да не го правят. Това ми е достатъчно за да съм в мир със себе си  Peace
Решението е, че от месеци почти не пускам Бтв  Mr. Green, от 2 седмици съм махнала телевизора изобщо от спалнята  Peace

# 238
# 239
Добър ден от мен в неделя!! Hug Hug Hug
Снощи малко прелакихме с едно гости  ooooh! и сега съм на релакс програма-компа,от време на време ТВ и градинката!!!
Веси,Марийче и аз съм на това мнение!!Поне 40% е показност на тази идея,но при всички случаи е необходима,за да се набиват канчетата на тези дето са безпардонни и тези дето са на кантара относно чистотата.А за да я довършат и затвърдят в ефикасността и да сложат едни хубави глобички,дето не търпят коментар иииии да видиш как ще си останем чистички!!!
На човек като му бръкнеш в джоба и веднага разбира за какво иде реч!!
Толкова хубава природа имаме,как им дава сърце да я цапат и то точно хора,които ходят из нея Rolling Eyes На последния излет,който си направихме от Галата до Фичоза имаше доста следи от такива хубостници!!Аз чистих из нашия район,за щастие нямаше кой знае колко боклук!Но всичко идва от главата-там първо трябва да почистим,ако там е мръсноооооо няма изгледи около нея да е чисто!!
В тази връзка ще ви сложа една картинка от една страничка на която попаднах днес като се мотках в нета!!Много ми хареса,пускам ви и линка !!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=573744152659313&set=a … ype=1&theater

Много верни нещица написани,ако човек иска да си разшири малко съзнанийцето!!
Пожелавам ви спокойна неделна вечер!!  love001

Общи условия

Активация на акаунт