Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 937
  • 645
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и добра да е новата седмица!   bouquet

Всяка година на тази дата се отбелязва Денят на Земята с демонстрации по целия свят за защита на природата. Повече от половин милиард души в над 175 държави отбелязват с различни събития 22 април, посветен на грижата за планетата и оценяването на ценността на благата, които тя ни дава.
Та в тая връзка, ако повечето от нас променят мисленето си, както е отбелязала Надето, ще променят не само светогледа си, а и околния свят  Peace  Природата и тя като нас е крехка и уязвима, ако ние не я пазим.....кой тогава  Thinking  Все пак тя е нашият дом.
Хубав ден на всички  Hug

# 241

Русалки, да ви почерпя за моето голямо мъжле, който днес става на цели 5 годинки  Heart Eyes
После ще пусна и малко снимки на седянката Simple Smile

# 242
Марийче, да ти е живо и здраво малкото вече пораснало момче! Пожелавам му едно безгрижно детство изпърнено с игри и пакости! Снимките са чудни от тържеството. Малкият е голям чаровник с твоите очи, доста мадами в бъдеще ще страдат май  Laughing 
Ще пийна едни коктейл, че имам нужда от питие  Laughing  толкова се изморих днес ...но щом съм поела ангажимент ще го свърша.....че и багаж трябва да започна да подготвям  Laughing
Лека вечер от мен за всички.

# 243
Марийче,благодаря ти за почерпката!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ СЛАДУР! bdbaloni
Да ти е жив и здрав и  щастлив,много да те радва и да има весело и прекрасно детство!
Весел празник и наздраве!

# 244

Заповядайте на едно позакъсняло кафе.Приемете го като извинение за отсъствието ми тези дни.Но наистина съм много заета.Бързаме много с този танкер,няма почивен ден изобщо.
Марийче,честито ва теб и цялото ти семейство за рождения ден на малкия моряк.Да ви е жив и здрав и много да ви радва.
На всички морски момичета желая приятен ден ! Hug

# 245
Добро утро!! Hug Hug Hug
Марийче,малко със закъснение и от сърце ти пожелавам малкият чаровен мъж да расте здрав и спокоен и да ви радва непрекъснато.  Gift
Днес слагам една красота с пожелания за весел и успешен ден!!!

И още нещо за настроение!!Трогателно е да видиш как младите хора носят в сърцата си българското и с гордост го изразяват!!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=616529585043657

# 246

Добро утро,морски Принцеси!
Днес кафето е от мен.Заповядайте!
И понеже тази сутрин порастнах с още една година,има екстри към него.
Почерпете се за мое здраве,а на следващата среща ще почерпя наистина,не само виртуално.

# 247
  • Варна
Руми,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и тук,много здраве,щастие и любов.На всички принцеси слънчев и усмихнат ден  bouquet

# 248

РУМИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!ЖЕЛАЯ ТИ КРАСОТАТА НА БУКЕТА ДА Е ВИНАГИ В ТВОЯТА ДУША!!

# 249
Добро утро и от мен!

Руми, Честит Рожден Ден! С пожелания за здраве и любов, които са залог за радост, а радостта е пътя към щастието! Весел празник!

# 250
Руми,Честит Рожден Ден!  Hug  bouquet
Много здраве,щастие и късмет.Бъди все така позитивна и усмихната.
Весел празник и наздраве!

# 251
# 252
  • В море от любов
Добро утро на всички!
Малко се поизгубих, че бяхме болни и се изредихме почти всички един по един. Tired
Честит рожден ден и от нас на всички! (на патеричка)
Слънчев и усмихнат петък желая на всички!!!

# 253
Здравейте,морски Принцеси!
Благодаря сърдечно на всички за поздравите и пожеланията Hug
Иве,дано слънчевото време е помогнало за оздравяването и скоро да няма такива неща при вас,за да можеш да се включваш по-често.
Пожелава ведро предпразнично настроение,аз продължавам да се трудя и в почивните дни.После ще се опринцесвам и ще докладвам.
 newsm47

# 254
  • Варна
  Добро утро и Весел и слънчев ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт