Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 938
  • 645
  •   1
Отговори
# 255
 wavey  Дами!
Днес послучай празника така си напазарих от Флората  Laughing  и като се прибрах до сега из двора да го подредя и засадя цветята.  Готова съм за новия сезон, дори тая вечер ще сме там на вечеря.
Не знам кога ще приготвям багажа  ooooh!  че то не остана време  Wink  .
Пожелавам на всички весели празници  Hug   Hug   Hug  от сега, защото няма да вземам ПС  и ще съм далече от комуникациите , като изключим телефона,където има обхват и роуминг  Wink
Когато се върна, пресконференция  Laughing , а вие стискайте палци и ми пожелайте хубаво време  Wink
  love001   love001   love001

# 256
Веси, едно страхотно преживяване ти пожелавам   bouquet. Изобщо няма да ти трябва компа, няма да имаш време  Wink. Много слънчице и попътен вятър  Hug
Ние днес открихме плажния сезон, водата още е хладничка естествено, но пък децата здраво се наиграха с водичка и пясък  Laughing, даже мъничко почерняха въпреки слънцезащитния 50+  Flutter
Мари  Hug

# 257
# 258

Добро утро и честит празник Цветница!
Марийче,специални поздрави и честитки за твоето Златно цвете
Честито,ако има и други именници.  bouquet
Веси,пожелавам ти приятни емоции на круиза и ще чакаме пресконференцията.
Аз утре ще липсвам,ще съм на едно много приятно място.Инфо -на следващия ден.
Пожелавам много усмивки и слънчево пролетно настроение.Аз се отправям към църквата.
  love001

# 259
Специално заради прекрасното ми Златно цветенце и аз да ви поздравя с букет от красиви хризантеми

Сега пия едно слънчево кафенце и после пак ще приготвя децата и ще отразим още един плаж, че вчера доволно се наиграха  Laughing

# 260
Честит празник и честит имен ден на всички цветя! Вземете си върбички за здраве и си ги сложете на вратите!   bouquet
Марийче, на твоята малка Принцеса, да запази усмивката на лицето си и със здраве да си носи името!   bouquet
Благодаря и до нови срещи  Wink
Цветен и интересен ден за всички!

# 261
  • В море от любов
Здравейте,морски Принцеси!
Благодаря сърдечно на всички за поздравите и пожеланията Hug
Иве,дано слънчевото време е помогнало за оздравяването и скоро да няма такива неща при вас,за да можеш да се включваш по-често.
Пожелава ведро предпразнично настроение,аз продължавам да се трудя и в почивните дни.После ще се опринцесвам и ще докладвам.
 newsm47
Вече сме значително по-добре.  Hug
Тази сутрин установих, че си имаме вече зъбчета и двата на веднъж излезли. Crazy , милото направо се побърква.  Mr. Green
Честит празник на всички празнуващи и много слънчево настроение!
Днес ми честитят много хора и аз незнам защо......... Mr. Green, казват, че е връбница и върбата се казвала Ива, ама аз си празнувам на Ивановден........., и аз незнам вече, съвсем се обърках. Joy Joy Joy

# 262
  • Варна
  За именния ден на малката принцеса с най добри пожалания

# 263

Да си носят имената с гордост и любов желая на всички именници!!От мен  Hug  love001

# 264
  • Варна
  Добро утро,принцеси

# 265
Добро утро,морски Принцеси!
Мари,благодаря за кафето.Всички май са забегнали нанякъде за празниците.Ти не ни пропускаш всяка сутрин  bouquet
Да се похваля и да дам отчет.Тази сутрин се върнахме от София.Снощи бяхме на концерта на Марк Нопфлър и бандата му.Изкарахме си страхотно newsm68 newsm44
Нямаше проблеми с полетите,от хотела също сме доволни.Но най-вече прекрасното изживяване да видиш на живо една легенда и един от най-добрите китаристи.А и оркестъра беше на неговото ниво.Залата се пукаше по шевовете и настроението беше на мах.Заредихме се чудесно за празниците.
Пожелавам на всички приятна и усмихната ваканцияnewsm10 easter

# 266

Момичета,привет от горещо Русе! sun

Отдавна не съм писала,но си мисля често за вас. newsm51

Да попитам имате ли информация дали пътуват  вече кометите и до къде.В нета има информация   само за 2012г.,а познати чужденци искат да обиколят Черноморието,но бързо и по море.

Весели празници,много усмивки и да ви се падне най-здравото яйце.

# 267
  • Варна
Добро утро,прекрасни.Слънчеви ,усмихнати и весели празнични дне на всички.

# 268
Добро утро, принцеси   bouquet
Тук е невероятен, чуден ден и след малко ще се запътим за 4-тия си плаж за тази година  Laughing
Честит ден на труда, усещането да правиш нещо полезно и приятно е страхотно!

# 269
Здравейте момичета! Hug
Честит ден на труда!
Времето се стопли и почти всички май сме в движение.
Маме,браво на вас-изживяли се страхотни емоции.
Гали,съжалявам,но нямам никакво инфо за раписанието на кометите.
Марийче,сигурно вече имате тен.Децата предполагам са най щастливи .
Лека и спокойна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт