Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 941
  • 645
  •   1
Отговори
# 270
 wavey
Здравейте,морски Принцеси!
Тези дни май всички сме се опринцесили. Но полага ни се и релакс.Ние днес заредихме батериите на Побити камъни и Мадара.
Гали,сети се за нас най-после WinkМисля,че тази година кометите не са тръгнали още.Беше доста скъпо миналото лято и  нямаше много пътници.И май не се знае дали ще тръгнат.
Поздрави на всички и приятно изкарване на почивнте дни.  love001

# 271
Галиwavey Аз хич не мога да помогна с инфо  Blush
Маме,  хареса ли ви на Мадара? Аз миналата година останах така очарована, че си обещах да ходя колкото се може по-често  Peace. На Побити камъни пък точно обратното, но пък там не съм ходила отдавна и не знам сега как е.
vgi, определено вече си личи тена. Докато стане време да си дойдем ще станат циганета  Laughing
Ние много хайманосваме тези дни, ама с това чудно време не ни свърта вкъщи   bouquet

# 272
  • Варна
  Добро утро принцеси.Боядисах те ли яйцата,аз ще боядисвам утре.А тези сладури сигурно са от великденски яйца,днес е разпети петък-не се яде,не се пие,не се работи,ами ще се разхождаме и релаксираме.Слънчев ден на всички.

# 273
  • В море от любов
Добро утро момичета!
Днес моята малка-голяма госпожица Еми порастна и искам да ви почерпя.
Ставаме на цели 6. Crazy

Нашата торта ще стане малко по-късно, но трябва да е едно към едно с тази.

# 274
 wavey
Иве,честит 6-ти рожден ден на малката чаровница.Да ви е жива и эздрава,много щастлива и късметлийка.Весело и безгрижно детство.  bigdance2
smile3525 за мама!
Марийче,много ни хареса на Мадара,едно такова прохладно и спокойно.Заредихме батериите.
А Побитите камъни са си същите,както ги помня от детството си Wink,не се е променило нищо.Но е величествена гледка.
Днес спазих почти всички обичаи.Ходих и на църква,ноооо гладна и жадна не съм.Утре мятам козунаците и яйцата
Приятно вечер на всички! Hug

# 275
Иве, много здраве и щастие на малката морска принцеса   bouquet
Скрит текст:
Хехе, имат само два дена разлика с племеника ми  Laughing
Мари, пиленцата са много сладки  Flutter
Аз днес и чистих, и ядох, и пих  Embarassed. Ама никак не си падам по такива условности. Обаче ще се постарая да запозная децата с традициите и в неделя ще ги заведа на детската литургия  Peace. Боядисването на яйцата и месенето на козунаци и аз ги оставих за утре, защото тук е вече доста горещо и ме е страх да не се развалят. Затова и ще боядисам само десетина яйчица. Обаче най обичам като им мацам червени бузките с първото яйчице  Heart Eyes

# 276
  • В море от любов
Благодаря ви момичета!  Hug

# 277
 wavey wavey waveyЗдравейте,момичета!!
Открихме с морския сезона на каяците за четири дена  newsm41  grinning039  car003  Nature Sunny newsm49!Пускахме се по Янтра и Дунав!!Отново беше емоция и кеф!Тази година са много пълни реките и е много по айляшката гребането!!Особено пък по Дунав можеш да се пускаш "тип чеверме" за да не изгориш само от едната страна от слънцето! Joy Joy JoyДемек оставяш се на течението и само гледаш да не отидеш в клонаците,а то те врътка насам натам и си правиш плажа с автоматично обръщане!!В това време ръцете ти са свободни и можеш спокойно да си пийваш биричка и замезваш с каквото си искаш!!Въъъърховно!! newsm03 От снощи съм в къщи и днес се приготвям за Великден!!Яйцата са готови,козунака морския каза,че го е набавил и ...сядам да разпускам с книжката!!
: ivaaa да ти здрава и усмихната малката принцеса  bouquet  Gift
Марийче и аз не разбирам повечето обичаи и не ги спазвам.Не зная след време,може да ми се изяснят и да пожелая да ги спазвам,ама за сега  newsm78 Според мен трябва да си убеден и разбираш това,което правиш за да има смисъл изобщо да го правиш!
Маме,радвам се,че разпускаш в почивните дни,че като те затрупат пак с корабите да можеш да имаш енергия!
Приятна съботна вечер ви желая!! Hug

# 278
  • Варна
   Приятна съботна вечер и от мен принцеси.

# 279
# 280
Христос Воскресе,момичета!
Много здраве ,щастие и благополучие в семействата ни!

# 281

Днес, на 6 май, православните християни празнуват Гергьовден, а България - Деня на храбростта и празника на Българската армия
Честит празник и честито на именни;ите!
Наздраве!

# 282
Воистина воскресе! easter
Честит имен ден на всички именници!  bouquet
Пожелавам на всички през цялата година да бъдат с празнично настроение! newsm03  love001 Hug

# 283
  • Варна
Добро утро,прекрасна седмица на всички.

# 284
Добро утро, принцеси  wavey
На мен още ми е смотано, че апартамента, който заемахме всяко лято е зает  Confused. Неприятно е, че ще тръгна на толкова дълъг път с две деца без да знам къде ще спим. Кой знае, може пък да е за добро  Wink
Снощи обаче настроението ми се пооправи докато гледах мача на Гриша  Heart Eyes.
Мари, благодаря за кафенцето, но пък не мога да спра да гледам предната снимка, доядоха ми се кайсии и череши  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт