Пожелавам ви да се обичате, разбирате, уважавате и да сте безкрайно сплотени! Защото няма по хубаво място на света, от това да си в прегръдката на любим човек!

Последно време доста често си задавам въпроси относно религията,духовността и вярата!И днес отново се замислих-всички пишат,празнуват,а какво точно празнуват???Според мен празнуват празник на семейството,а не на християнското семейство!
Както много други неща правим просто така,защото се правят от другите хора! 
какъв по хубав подарък за празниците, да си с любимия човек! И минавай от време на време да ни виждаш 
Декември за мен е най-хубавият месец от годината, изпълнен с топлина и уют, с ухание на канела и прясно изпечени вкусотийки, красива коледна елха, топлина, подаръци, празнична трапеза и любимите ни хора...Това е магията на Коледа! Някой тук ще ме опонира, че за много хора Коледния дух може да е облечен в черно.........Но ако той е в сърцата ни, и се превръща в това, което можем да дадем, вместо в това какво можем да получим, когато осъзнаем това и то се превърне в част от нас, Коледа може да се превърне в нещо наистина вълшебно

.
Май е почнало запразняването!!!Аз цяла седмица бях пълна с емоции,хубави и не толкова хубави.Обаааче такъв е живота!!!Последно снощи бях на купон,от който още си ближа раните и затова имам и повече време за компа!! 
от любимите!!
-такова чудо отдавна не беше ми се случвало-и на него естествено!!Ама има защо да е тука на брега,сега започнах да осъзнавам обстановката!Всяко нещо си има причина-нищо случайно както е казал народа!!
Добро утро Морски Момичета!
успехи и много късмет в живота!
На тези, които ще посрещат - весели им очички