Трудно проговаряне -тема 11

• 58 519
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Исках да похваля игрите на български език, които ви пуснах преди няколко дни. Току що пробвах Макс и той седя 20-ина минути и реди пъзели на таблета ми с огромно удоволствие.

Заради тия игри съм побъркала колегите сега да ми търсят евтин таблет Joy А на що народ ги рекламирах Hug Добре, че покрай РД Гого посъбра някой лев. Не ми се дават пари все още за скъп, тъй като не знам колко време би оцелял Confused

Дони, как е варицелата при вас? Би ли споделила има ли драми, много ли го сърби и как се справяте с разчесването. На Макс в групата има 3 деца с варицела и съм нащрек. Хем искам да я изкарат и двамата, хем се притеснявам да не се случи точно когато съм командировка в чужбина и не съм тук да се справя лично с положението.

Мина вече, аз дори забравих. Мислех, че Хриси има много пъпки, но една приятелка ми каза, че не съм виждала много пъпки. Гого на фона на Хриси си беше направо без. Имаше само една по-голяма на челото точно до косата, която разрани, но и да остане белег няма да се вижда. Дадох пари за скъпия вирасут, понеже не можах да открия хомеопата, а знам че той ментолов спирт категорично няма да позволи. Вирасута е глицерин  и някакви си там неща уж безвредни. Да, ама като го мазнах пробно, взе да се бърше и с мазането бяхме до там. Та общо взето мина си всичко леко и спокойно. Да ти кажа, отдъхнах си, като мина и това ooooh! Само дето си броя моите втори 21 дни Joy

# 151
момичета,кажете,кои са тези витамини т.е. търговските наименования,които да стават за деца и да съдържат В12? newsm78Ако може да не са на хапчета... Wink

# 152
  • София
Мултивитамол на др. Таис имат доста от Бтата. Иначе конкретни няма. Алексалче, Дорка ми беше писала кои да поръчам от амазона, мога да ти пратя. Но нейното мнение е, че и в България има. Таня в нейния блог също доста добре беше описвала. вадих си всичко на файл, който не знам къде затрих Embarassed
Отчаяна съм след 30тото повтаряне на БаТман и изговаряне БаКман...се предадох (това големия) Какво ще правим в първи клас, не знам. А точно сега имаме работа и не мога да отсъствам - ще се ходи май групово на УНГ, невролог...и аз не знам вече къде ooooh!

# 153
Alexal за витамините В аз за пореден път да кажа, че давам Апетон там има всичките В-та. Но вече мисля да го спра защото той е с пчелно млечице за злояди деца, а моят си има апетит и ми се струва че малко напълня  Laughing. Сега сякъш се спрях на тези Алайв като състав ми допадат защото освен витамини имат и минерали, само дето са дъвчащи таблетките и незнам дали ще иска да ги дъвчи  newsm78 .

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 08:40 от mibobo

# 154
mibobo, допаднаха ми тези мултивитамини.   bouquet

# 155
mibobo, допаднаха ми тези мултивитамини.   bouquet

Hug нали, имат много неща в тях, дано само да стават на вкус  Crazy

# 156
Хриси миналата седмица от любопитство сдъвка вит.С една таблетка. Гледа ме, че пия и тя искала хапче  Laughing естествено не повтори. Дано са със хубав вкус. Тонзилотрен си хруска без проблем. Но може би трябва да се спре Ескимото  newsm78, когато се дават.

# 157
Ами сигурно ще трябва да се спре защото нали казваш, че има вит.Е а и във витамините има, то и аз ще трябва да спра Рибчото защото пък се дублира витамин Д Thinking. Ама пък нека да си починат децата малко от това рибено масло.

# 158
  • София
 То количествата са такива, че не виждам как може да стане предозиране. Обаче в нас дъвчащи бонбони ям само аз newsm78 - тия деца не са от мен hahaha
Те това в iHerb е на двойно по-ниска цена , ако не и повече...Да вземем една групова поръчка да спретнем - желаещи?

# 159
Дони, ти  кои продукт на Мореплаватели имаш впредвид. Формулата за концентрация или Мултивитамините?

# 160
Здравейте!

Записах час за д-ц. Божинова за 06-ти март.
Ще ви информирам после дали има някакъв проблем или аз се притеснявам излишно.

Благодаря ви за насоките  Hug

# 161
Дони това изглежда добро, не съм знаела че има такава добавка за концентрация  Crazy. Аз сякъш съм желаеща да пробвам, ама хич ме няма с поръчки от сайтове и т.н.  Blush А сега като погледнах и мултивитамините са добри  Simple Smile

# 162
  • София
Дони това изглежда добро, не съм знаела че има такава добавка за концентрация  Crazy. Аз сякъш съм желаеща да пробвам, ама хич ме няма с поръчки от сайтове и т.н.  Blush А сега като погледнах и мултивитамините са добри  Simple Smile
и аз така Embarassed Затова реших да потърся някой, който знае как става работата Rolling Eyes
Ели, за концентрацията
Дани, как успя да се свържеш? Късметлийка си Simple Smile Аз скоро не съм пробвала и да взема да звънна освен newsm78 На номера от сайта ли я откри?

# 163
Мореплаватели витамини и на мен изглеждат добре. Мисля да поръчам като свършим нашите. Ние пием http://www.marvi.bg/health-aid-junior-vit-komplex-ot-multivitami … ti-tabl-4427.html

# 164
Дани, как успя да се свържеш? Късметлийка си Simple Smile Аз скоро не съм пробвала и да взема да звънна освен newsm78 На номера от сайта ли я откри?

Дони, на телефон 02/9702229

Общи условия

Активация на акаунт