Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 521
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Привет Фемирска банда  Hug
Чата че сте разгледали темата за кекса, ма защо се очудвате, че само 2-3 пъти ги дадоха в
романтична обстановк. А нали са женени, пак ние си имаме въображение какво прават двама
млади, влюбени и луди един по друг, когато не са скарани и не се инатът.

Аз съм чувала,че туркините са доста кексирани,ама кекс в ефир е табу...манталитет...

Наде  Hug
Татарова  Hug Какъв кекс, те как и този сцени ни дават, ама какво да правим и на малкото се радваме, душите ни пееят. Whistling

Дзверче, така е по-сладко,по-интригуващо...пускаш фантазията напред и ооо...кеф  hahaha
Наде,   Hug  за преводите!

# 481
кексирани а....ами добре ще го знам-мога да дам воля на въображението си какво става с един такъв красив момък като Чаги  Crazy......сакън сакън,голям рейтинг ще имат извън Турция да знаят.... Mr. Green
Joy Joy Joy

# 482
кексирани а....ами добре ще го знам-мога да дам воля на въображението си какво става с един такъв красив момък като Чаги  Crazy......сакън сакън,голям рейтинг ще имат извън Турция да знаят.... Mr. Green

+1  newsm10 Бързо ще забъркат някое химично съединение и ще си върнат тръпката/ако е забравена,де...  txtloves

Това май е снимка извън сериала и във фейса се питат дали е така... newsm78

# 483

Довечера тази сцена ли, ще видим?
Скрит текст:
Ханде:Гюндже!
Емир:Някой ли дойде?
Ханде:Ние не те чакахме.
Гюндже:Забелязах.Трябва да говорим.Емир,Фериха те предаде.
Ханде:Ти много назад остана миличка.
Гюндже:Защото остана вярна на мен.Виж!Отиде вкъщата на Корай,заради мен.Онази вечер и аз бях там.Корай остави Фериха и си тръгна.Ние онази вечер останахме сами с Фериха.
Ханде:Не знам защо Фериха те прати,за да си измисляш,но ти сега си тръгваш красавице.
Емир:Млъкни Ханде.Минутка!Разказвай Гюндже.Продължавай.
Гюндже:Емир,аз забременях,от Корай.Абортирах го!Като изживявах тези неща,Фериха беше винаги до мен.Не ме остави сама.И с Корай се виждаше,заради мен.Двамата ми обещаха,за това не ти казаха нищо.Фериха не направи нищо грешно Емир.
Ханде:Личи си,че Фериха я е изпратила.
Емир:Млъкни Ханде.
Ханде:Може би Корай.Заедно са!Хванах ги и двамата.Кой знае какво измисли,за да те спечели.
Емир:Млъкни Ханде,млъкни!
Peace

# 484
Мацки във войо има ли някой представа кога ще се пусне втория сезон?

# 485
Здравейте, момичета.  Hug Най-сетне и аз да се доредя до компа.

Интересни теми сте обсъждали, особено тази за кекса.  Laughing Ех, много ме е яд, че Фемир имат малко  hahaha кексови моменти. То си е вярно, че ние имаме гоолямо въображение и можем да си представим всичко, но друго си е да го видиш с очите си.  Laughing
Съседите ни в това отношение наистина са доста дръпнати, така че да благодарим, че поне имаме страстни целувки. Heart Eyes

Де да можеше финалът наистина да е такъв - Емир и Корай с колички в ръце (+ малко бира  Laughing) покрай Босфора, а Ханде и Фериха на шопинг терапия, копуващи дрешки за себе си, за мъжете и за бебенцата си.  Laughing Ии един захаросан хепи-енд. Heart Eyes Rolling Eyes

Днес имаме само една серия, а как бях свикнала на две.  Crossing Arms

Джейда е много сладка на новите снимки. Heart Eyes С руса коса и на мен ми харесва повече, но и така си е много красива.

п.п Ето нещо от страницата на БТВ във фейсбук:
Здравейте, ще излъчим целия първи сезон на "Огледален свят". Ще информираме почитателите на сериала своевременно за излъчването на следващия сезон.

До скоро.   bouquet

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 16:06 от littlexsecrets

# 486
Здрасти, Рая. Hug
На спирката и след това в автобуса, след като и подариха в у-ще кошче за РД-36.
Скрит текст:
Ф-Заслужих си го.
Е-Не, не си го заслужила. Ще открия кой го направи.
Ф-И какво, ще направиш? Ще го пъхнеш в кофата за боклук и, ще ми я донесеш на мене ли?

Ф-Какво правиш? Добре, ще платя билета ти.
Е-Искам да ме изслушаш.
Ф-Не мога да слушам обидите ти повече. Но ти, ще кажеш, че слуша лъжите ми, нали?
Е-Фериха, нито лъжите ти, нито моите обиди могат да изчезнат. Но аз виждам през какво преминаваш. Не мога да си затворя очите и да не обърна внимание както ти го правиш.
Ф-Аз си затварям очите и не отдавам значение на случващото ти се, така ли? Забрави. Не е твоя работа какво се случва с мен.
Е-Добре, мълчи.

На уличката за цветята.
Скрит текст:
Ф-Е, как е? Ти не се возиш на автобус, нали?
Е-Фериха, кога най-накрая, ще поговорим?
Ф-Нека говорим. Вината е моя. Ако не им бях зала този шанс, никога нямаше да получа такъв подарък. Никой не казва, че Джансу е дъщеря на собственик на хотел, че Ханде е дъщеря на собственик на текстилна фабрика. Аз съм дъщеря на портиер.
Е-Грешиш. И аз винаги съм бил нечий син. Наследникът на императора. Забрави ли?
Ф-Мислиш ли, че може да ме разбереш?
Е-Фериха, аз винаги ти прощавах. Простих ти много пъти. Простих ти когато ми липсваше, простих ти когато не беше до мен.
Ф-Какво е това? Подарък за РД, ли?
Е-Не е. Всеки път когато те видя и гневът ми се връща. Омраза, болка, гняв, наречи го както искаш. Не мога да се справя с това. Не мога. Не мога да забравя какво ни причини, или аз какво ти причиних.
Ф-Не ти пука как се чувствам.  Грижа те е за чувствата ти виждайки ме през какво преминавам. Хайде, взимай си такси и си върви при колата.
Е-Казваш го все едно да вземеш такси или да имаш кола е престъпление.

Тази снимка е извън кадър, но диалога е към тази сцена.

Снимки от сета.

Снимка от сета, от сватбата на Гюлсум и Корай.

# 487
аз пъкк харесах АНадолските орли Crossing Arms....той е моя фаворит за актьор сега...Мел Гибсън,Брат Пит...Орлин Павлов или който и да е....не вървят сорииииииии,Чачито е номер еднооо baby_neutral

И на мен ми хареса АО и играта на Чаги!А по една биричка не вреди на никой татко...вече и мамите го практикуват. hahaha

Може ли да се присъединя към вашата групичка и за бирата, и АО! Laughing Hug

# 488
В градинката, след като разбраха кой им е платил дълга-38.
Скрит текст:
Е-Разбрах кой е платил дълга.
Ф-И аз.
Е-Радвам се, че този проблем се разреши.
Ф-Вчера не мислеше така.
Е-Недей Фериха. Знаеш коя е причината.
Ф-Знам. Това е нещото, което ме убива.

.........................

Последвалия разговор между Корай и Емир в апартамента му, след като поиска да се изнесе от блока.

Е-Аз и  вредя, като  живея в този апартамент.
Дори присъствието ми е достатъчно за да и вреди.
Ето, вчера се сбих с брат й, днес баща й за малко не ни видя.
Аз наистина не мога да разбере какво мислят тези хора.
И не мога да я предпазя.
Докато ни виждат заедно това, ще й вреди. Няма нужда да споменавам какво, ще  се случи, ако те чуят за нас.
К-Ти се премести в апартамента за да и отмъстиш, а сега искаш да я предпазваш. Прости ли й, братле?

От сета на 67.
Скрит текст:

# 489
Виждам че много коментирате темата кекса може ли и аз да вмъкна нещичко.
Като цяло турците са особенни най вече тези от старото поколение. Всеки един турски сериял поне тези който съм гледала дават началото и края  или нещо подобно всеки един сценарист се съобразява с консервативното общество дори и да е нямало чак толкова кекса тръпката си я има.В серияла не става дума за кекса и колко пъти тук искат да покажат различията пред какво са изправени бедните и богатите.

# 490
Виждам че много коментирате темата кекса може ли и аз да вмъкна нещичко.
Като цяло турците са особенни най вече тези от старото поколение. Всеки един турски сериял поне тези който съм гледала дават началото и края  или нещо подобно всеки един сценарист се съобразява с консервативното общество дори и да е нямало чак толкова кекса тръпката си я има.В серияла не става дума за кекса и колко пъти тук искат да покажат различията пред какво са изправени бедните и богатите.
Peace

Рая Hug

Аз Джейда си я харесвам всякак си Heart Eyesруса черна бембена Laughing

# 491
  • обл.Варна
Здравейте Фемирки! Явно всички сме болни от една и съща болест.  Embarassed От известно време ви чета , много сте забавни и доста неща научих за филма. Бихте ли ми казали кога се разделят Емир и Ферия за 3 години-след като той научава за нейния произход ли? И какво прави тя през тези 3 години?

# 492
Здравейте Фемирки! Явно всички сме болни от една и съща болест.  Embarassed От известно време ви чета , много сте забавни и доста неща научих за филма. Бихте ли ми казали кога се разделят Емир и Ферия за 3 години-след като той научава за нейния произход ли? И какво прави тя през тези 3 години?
Hug
Скрит текст:
Разделят се към края на 2 сезон заради чула недочула LaughingФериха каза на Емир работата или нея,той избра нея, но при разговора в Найт с управителя и Едже, Фериха чу партито продължава и не дочака края на разговора Laughingпрез 3 г тя е с Левент в Америка работели са заедно Peace

# 493
Zdraveite momi4eta mnogo ste izpisali sega 6e ima da vi 4eta, az sam bolna ime hvana gripa zatova ne pisah.Emir i i feria sa mnogo hubava dvoika galko 4e se karat a Emir ne q izslu6va.

# 494
wavey wavey wavey

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт