Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 523
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Наде намека е тънък...живей сега...не отлагай нито ден!

а и с филмчето ни си е така...да му се не види ooooh!

# 391
Наде намека е тънък...живей сега...не отлагай нито ден!

а и с филмчето ни си е така...да му се не види ooooh!

Така си е  newsm10, но ми стана смешно.
Намекът е страхотен, но за съжаление не винаги можем да си го позволим.

# 392
Добро утро и от мен!Чай,кафе,шоколад...по избор...

# 393
Искам да питам, защо се сменят актьорите, гледах едно клипче, Фериа и майка и - не са те!

# 394
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро Hug
Меги,Иве,Татарова newsm51
Снощи ак сте купонясвали по нощите  Mr. Green
Евита,найстина е много хубав,има моменти го гледаш и се чудиш как може да е чак толкова хубав Heart Eyes

# 395
Добро утро на всички приятен и усмихнат хубав ден.

# 396
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Меги,  bouquet  anilevI,  bouquet Татарова,  bouquet

Лека седмица и успешен ден! Hug

# 397
Добро утро Hug Hug Hug

Меги Hug  bouquet Снежи Hug  bouquetИва Hug  bouquet Евита HugГанушка HugГаля Hug
Илда Hug
Романтичка HugАз гледах вчера 1 еп не е толкоз страшно Laughingдаже се смях с братята Laughing

Цитат
Искам да питам, защо се сменят актьорите, гледах едно клипче, Фериа и майка и - не са те!
Скрит текст:
Не знам какво си гледала Rolling EyesМайка и и Фериха не ги сменят PeaceФериха я убиват края на 2 сезон а майкаи заминава за селото в 35 орг и никой не ги замества после Peace

# 398
  • в подножието на планината

Клоди, Hug много си ранобудна... Mr. Green

# 399

Клоди, Hug много си ранобудна... Mr. Green

HugJoy JoyТреба да се работи Mr. Green

# 400
Може ли някой да ме подсети кога  Е и Ханде се заблудиха коя е майката на Ф, та през цялото си време си мислеха, че е мащехата на Джансу?

# 401
Може ли някой да ме подсети кога  Е и Ханде се заблудиха коя е майката на Ф, та през цялото си време си мислеха, че е мащехата на Джансу?
Hug
Скрит текст:
Емир още в 5 оригинален Peaceа тя е мащеха на Джансу Laughing

# 402
Hug
Скрит текст:
Емир още в 5 оригинален Peaceа тя е мащеха на Джансу Laughing

Благодаря  Hug Явно съм го пропуснала

# 403
АБе общо взето,Фери просто си премълчаваше а Емко си ги наместваше нещата както му харесва,коя е майката ,къде живее,отивала на яхтата.....ама да чисти,и така нататък,а да и хотела бил на баща й  Joy,Халил-шофьорче ooooh!,а милата Зехра милата  Confused,чистачка а не майка...

Фери стана ей така Outta Joint

Аз искам да повдигна една тема
СЕКСА
Аз ли само забелязвам че там някак много странно е представено точно това удоволствие... Mr. Green
Корай с който преспа го забремени.....Емко също....освен Фери и Ханде-които ТРЯБВАШЕ ДА ЗАБРЕМЕНЯТ че да мирясат и хепи енд,вместо бира Корай и Емир,бутат количките,по крайбрежната....а готините коли ги заменят с ванове да има място за всичкоооо Joy

# 404

Аз искам да повдигна една тема
СЕКСА
Аз ли само забелязвам че там някак много странно е представено точно това удоволствие... Mr. Green
Корай с който преспа го забремени.....Емко също....освен Фери и Ханде-които ТРЯБВАШЕ ДА ЗАБРЕМЕНЯТ че да мирясат и хепи енд,вместо бира Корай и Емир,бутат количките,по крайбрежната....а готините коли ги заменят с ванове да има място за всичкоооо Joy

Ох как ме разсмя Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт