Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 527
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Алооо вие двете "Ръъъта"  какво гледате пак??  Laughing

Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Супернатурал Grinning екстра филмче Laughing

# 436
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Скрит текст:
Скрит текст:

Аха е не аз за сега си оставам в кръвната банка  Laughing хахаха ужас това не звучи добре  Laughing

# 437
От днес нататък, ще гледаме ОС в следния часови пояс.
От Понеделник до Сряда от 20:00 до 21:00 часа.
Четвъртък от 20:00 до 22:00 часа.

# 438

Скрит текст:
Скрит текст:

Аха е не аз за сега си оставам в кръвната банка  Laughing хахаха ужас това не звучи добре  Laughing
  Joy почвайго докат е време  Joy да не станат 10 сезона докато се наканиш

# 439
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Хо хо за всеки по малко

# 440

Скрит текст:
Скрит текст:

Joy почвайго докат е време  Joy да не станат 10 сезона докато се наканиш
Joy Joy Joy

Лудосче  bouquet Heart Eyes

Наде  bouquetекстра е Laughing

# 441
Аз съм доволна от това че ,
Скрит текст:
въпреки истината за Ферия,Емир не я остави на мираааааааа,ако искаше можеше да я отреже веднага,ама не! ще си отмъщавал Joy,що бе не ти взе пръстена,не сте правили даже секс....две целувки на кръст и вече многооооо многооооо влюбен и измамен и наранен,това мъжете много ХАПТАЛ са Mr. Green(и моя такъв беше  Joy) и така де,да си кажа,че всеки епизод след като знае Емко че е бедна- си говореха и се караха,ама то в това беше разковничето в тяхните спорове се разбра че не могат един без друг....

Имам питанка към Рени,Надето и другите с професорски титли Hug

Скрит текст:
Защо се получи така,че Ферия и Емир се скараха и как се стигна до шамара ....тъпия шамар и тя се изнесе-нали беше до него,нали го подкрепяше за бебето,даже се разбра че не е негово и така всичко ОК уж,ама те пак скарани,даже не спят заедно-което е грехота Mr. Green

# 442
здравейте, има ли на втори сезон преведени сериите

# 443
Аз съм доволна от това че ,
Скрит текст:
въпреки истината за Ферия,Емир не я остави на мираааааааа,ако искаше можеше да я отреже веднага,ама не! ще си отмъщавал Joy,що бе не ти взе пръстена,не сте правили даже секс....две целувки на кръст и вече многооооо многооооо влюбен и измамен и наранен,това мъжете много ХАПТАЛ са Mr. Green(и моя такъв беше  Joy) и така де,да си кажа,че всеки епизод след като знае Емко че е бедна- си говореха и се караха,ама то в това беше разковничето в тяхните спорове се разбра че не могат един без друг....

Имам питанка към Рени,Надето и другите с професорски титли Hug

Скрит текст:
Защо се получи така,че Ферия и Емир се скараха и как се стигна до шамара ....тъпия шамар и тя се изнесе-нали беше до него,нали го подкрепяше за бебето,даже се разбра че не е негово и така всичко ОК уж,ама те пак скарани,даже не спят заедно-което е грехота Mr. Green

Какви са тези професорски титли? newsm78
Скрит текст:
Да, тя беше до него, но вътрешно изживяваха голям стрес и напрежението ескалира, когато го попита какво би направил той, ако тя е постъпила с Левент така, както той с Руя, т.е., да преспят и т.н. Емир я изревнува, защото не можеше да допусне дори и мислено, някой друг да е с нея, освен той самия.
Ето го разговора им преди самия шамар-53.
Ф; Даде ли й всеки ден по 1000 лири за всеки изминал ден(на Сахер за да държи Мехмет далеч от нея)?
Е; Фериха, не прекалявай.
Ф; Какво друго купуваш с пари?
Е; Какво... какво говориш?
Ф; Платил си на онова момиче, за да се махне.
Емир: Фериха, дръпни се от пътя ми.
Ф; Наясно ли си какво изживявам?
Е: Фериха..
Ф: Ако аз бях..
Емир: Фериха, не продължавай изречението си.
Фериха: Защо? Защото ти си мъж, а аз -жена ли?
Е; Фериха, дръпни се от пътя ми.
Фериха:Ами ако си бяхме разменили ролите? Само за да те накажа
Емир: Фериха, недей!
Фериха: Ако бях прекарала само една нощ с г-н Левент?
Емир: Стига!

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 13:46 от Neidjal

# 444
охо Наде,Клоди, какви са тези професорски титли сега още повече няма да може да се говори с вас  Mr. Green

# 445
охо Наде,Клоди, какви са тези професорски титли сега още повече няма да може да се говори с вас  Mr. Green

И аз искам да знам  Mr. Green

Лудостче като видях шоколада не издържах,отидох до хладилника и си хапнах  Laughing

# 446
охо Наде,Клоди, какви са тези професорски титли сега още повече няма да може да се говори с вас  Mr. Green
Мани, мани, ще се надуем като казанлъшки понички. Joy
Скрит текст:
Последвалата сцена сутринта в дома на Корай-54.
К: Добро утро.
Е: Фериха събуди ли се?
К: Казах ти да отидеш вкъщи, да си починеш, а ти се събуждаш в колата.
Е: Трябва да я видя.
К: Нуждае се от време. И двамата се нуждаете.
Е: Фериха...Фериха, много извинявай. Фериха, моля те. Позволи ми да говоря.
К: Емир, хайде братко. Хайде.
К: Хайде върви. Емир, няма да вляза в къщата, докато не видя, че се качваш в колата си и тръгваш.
Е: Как можах да направя такова нещо?
К: Хайде отиди, посъвземи се, аз ще ти звънна.
Ф: Не знам през какво сме изминали когато гледам него. Не бяхме така и в най-лошото ни време.
Гюлсум: Фериха, Емир много съжалява. Обясни ми за какво те удари?
Ф: Не искаше да чуе нещата, на които не вярва.
Гюлсум: Вие издържахте дори и когато бебето се появи, а сега заради една плесница...Не разбирам.

# 447
еее сега вкарах интрига май

АМи простете ако греша,но така се наричахте в една от темите Професор по Фемирските въпроси-бих допълнила bowuu...не е обидно,не се дразнете момичета Hug

# 448
Като цяло Емир стана груб в епизода с шамара.
Скрит текст:
После като я заключи и след това тя реши да остане беше малко грубо от негова страна така да постъпва да не ляга при нея да нея докосва. И това него убежище което намери в гнева си по този начин да я наказва  по всякакъв друг начин можеше но това беше най тежкото наказание  което Емир можа да изсмисли. Не знам не може ли да чете  по очите и защо остана.  

# 449
Наде благодаря ти!

Пак ме сви сърцето,Емир как гледааааа тъжно,ама си е за бой той Close,браво на Фери

Общи условия

Активация на акаунт