Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 519
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
ех голяма драма....идва ми в повече да си призная Whistling,чак физическо ги изживявам....а на кой да го излея,познайте,хлапетата и мъжа ми страдат Joy,надявам се скоро да го премина това чудо

2011 Чагатай снима АФК и Анадолски орли
2012 АФК и после ПЕ
а 2013 няма ли нещо да му се невиди,навита съм да гледам всичко негово Crazy,да чакам един епизод на седмица НЯМА ПРОБЛЕМИ.... Whistling

# 451
Като цяло Емир стана груб в епизода с шамара.
Скрит текст:
После като я заключи и след това тя реши да остане беше малко грубо от негова страна така да постъпва да не ляга при нея да нея докосва. И това него убежище което намери в гнева си по този начин да я наказва  по всякакъв друг начин можеше но това беше най тежкото наказание  което Емир можа да изсмисли. Не знам не може ли да чете  по очите и защо остана.  
Скрит текст:
Че кой нормален мъж би легнал до разгневена жена, която подпали пердетата в хола и ходеше въоръжена с нож за да си отключи, че на всичкото отгоре се натрови с хапчета и се заключи в тоалетната. Joy
Той много добре знаеше защо остана при него, но искаше да го чуе от нея.
Ще потърся момента и, ще го публикувам.

# 452
ех голяма драма....идва ми в повече да си призная Whistling,чак физическо ги изживявам....а на кой да го излея,познайте,хлапетата и мъжа ми страдат Joy,надявам се скоро да го премина това чудо

2011 Чагатай снима АФК и Анадолски орли
2012 АФК и после ПЕ
а 2013 няма ли нещо да му се невиди,навита съм да гледам всичко негово Crazy,да чакам един епизод на седмица НЯМА ПРОБЛЕМИ.... Whistling
Иве, Hug не се сърдя, как можа да си го помислиш!?
Преди аферата с наркотиците го спрягаха със Серенай да имат общ проект есента, турската версия на Ориндж Каунти. На мен никак не ми се гледа римейк, искам турска история, която да се пише в движение.

# 453
Моментите ги знам когато се сдобряват.

# 454
Между другото епизодите на Войно май не отговарят като номерация на тези по БТВ. В петък търсих епизода от четвъртък, по БТВ бяха под номер 23-24, а от тези от Войо(във видеоклип) бяха 22.

# 455
охо Наде,Клоди, какви са тези професорски титли сега още повече няма да може да се говори с вас  Mr. Green
Joy JoyОт надуфки станахме професорки Mr. Green

# 456
След като се върнаха от планината и разбраха, че Ръза е в болницата.
В дома на Корай-48.
Скрит текст:
Ф: Останал е малък в огромното легло. Остарял е. Знам, че ще отнеме време.
Е: Знам, че всичко изглежда зле. Но баща ще се оправи. Ще бъдем едно щастливо семейство.
Ф:Ако бях звъннала на вратата, нямаше да стане така…
Е: Ако Мехмет не те беше набил, ако баща ми не е такова животно, ако не те бяха изпратили на село…Всичко това няма да се случи.
Ф- Държаха се сякаш аз съм искала да им навредя.
................

Ф: Благодаря.
Е: Вече никой няма да ти стори нищо.
Ф: Защо? Защото съм ти жена ли? Бащата ти се кара с баща ми и получава сърдечен удар, семействата ни ни мразят, ти все още не виждаш сериозността на положението, в което сме.
Е: Виждам. Но сега ако отидем и кажем, че сме се оженили, всичко ще се оправи.
Ф: Не, Емир, не. Първо ще говоря с баща си. Само да излезе от болницата, ще му целуна ръка и ще кажа, че сме се оженили. Ще кажа да се сдобрим всички. Не знам какво ще кажем на твоите родители.
Е: Според теб интересува ли ме? Не ме интересува дали нашите ще кажат „чест”, ще си затворят очите и ще ни приемат или ще ме изкарат от живота си.
Ф: Само татко да излезе от болницата, нещата, които си говорим няма значение.

# 457
охо Наде,Клоди, какви са тези професорски титли сега още повече няма да може да се говори с вас  Mr. Green
Joy JoyОт надуфки станахме професорки Mr. Green

rotfImbo rotfImao

Какви ли, ще станем после? Joy

Скрит текст:
Преди да тръгнат за острова-52.
Ф; Ти научи от Джансу. Щях да кажа на татко за женитбата, но някой друг го каза. Все закъснявах,.
Е; Понякога нямаме късмет.
Ф; Когато татко дойде в университета, ако бях казал, че той е мой баща, ако бях казала за женитбата ни, какво щеше да стане не знам?
Е; А те? Ожениха те за друг, биха те, взимаха те от училище. Ще се поправят ли?
Е; Дори да има проблеми, няма да правим повече грешки
Ф; Аз съм добре. Трябваше да заплатя цената. Вече нямам лъжи, най-лошото мина, Емир да отидем ли някъде за няколко дена? Всичко и всеки да оставим зад гърба си.

# 458
еее сега вкарах интрига май

АМи простете ако греша,но така се наричахте в една от темите Професор по Фемирските въпроси-бих допълнила bowuu...не е обидно,не се дразнете момичета Hug
Аз не знам всичко по Фемирските въпроси Peaceкоето знам помагам Laughingа понякога което знам не знам как да го обясня и не отговарям Rolling EyesА Надето е спец Heart Eyesима и преводи на сценки Laughing

# 459
АБе общо взето,Фери просто си премълчаваше а Емко си ги наместваше нещата както му харесва,коя е майката ,къде живее,отивала на яхтата.....ама да чисти,и така нататък,а да и хотела бил на баща й  Joy,Халил-шофьорче ooooh!,а милата Зехра милата  Confused,чистачка а не майка...

Фери стана ей така Outta Joint

Аз искам да повдигна една тема
СЕКСА
Аз ли само забелязвам че там някак много странно е представено точно това удоволствие... Mr. Green
Корай с който преспа го забремени.....Емко също....освен Фери и Ханде-които ТРЯБВАШЕ ДА ЗАБРЕМЕНЯТ че да мирясат и хепи енд,вместо бираКорай и Емир,бутат количките,по крайбрежната....а готините коли ги заменят с ванове да има място за всичкоооо Joy

Hug Ама какво им пречи биричката...с количките на разходка и биричка край Босфора... hahaha

# 460
Между другото епизодите на Войно май не отговарят като номерация на тези по БТВ. В петък търсих епизода от четвъртък, по БТВ бяха под номер 23-24, а от тези от Войо(във видеоклип) бяха 22.
Във войо в момента са 30 епизода Peaceи отговарят на бтв Peace

# 461
Не знам, Рени, може. Може от сайта нещо грешно да е номерирано, просто като търсих, епизода в който се разделиха в четвъртък беше под номер 22 в оня сайт. Изпуснах някои моменти, че детето цвърчеше и търсих да изгледам внимателно и така. Както и да е. Вече изгледах почти всичко от 1 сезон и някои от втори. Ама го гледам без никаква последователност, гледах 46 по наша номерация, после 26 по наша, после 46 по тяхна.  hahaha

# 462
АБе общо взето,Фери просто си премълчаваше а Емко си ги наместваше нещата както му харесва,коя е майката ,къде живее,отивала на яхтата.....ама да чисти,и така нататък,а да и хотела бил на баща й  Joy,Халил-шофьорче ooooh!,а милата Зехра милата  Confused,чистачка а не майка...

Фери стана ей така Outta Joint

Аз искам да повдигна една тема
СЕКСА
Аз ли само забелязвам че там някак много странно е представено точно това удоволствие... Mr. Green
Корай с който преспа го забремени.....Емко също....освен Фери и Ханде-които ТРЯБВАШЕ ДА ЗАБРЕМЕНЯТ че да мирясат и хепи енд,вместо бираКорай и Емир,бутат количките,по крайбрежната....а готините коли ги заменят с ванове да има място за всичкоооо Joy

Hug Ама какво им пречи биричката...с количките на разходка и биричка край Босфора... hahaha

да бе пияни татковци.....НЕ НЕ Naughty
биричка като преспят децата с Ханденцето и Фери на лафче и после кекс до зори,зтават правят закуски на децата и жените си и пак....разходка,шишета,памперси...готини татковци ще са нали Crazy Mr. Green

# 463
аз пъкк харесах АНадолските орли Crossing Arms....той е моя фаворит за актьор сега...Мел Гибсън,Брат Пит...Орлин Павлов или който и да е....не вървят сорииииииии,Чачито е номер еднооо baby_neutral

# 464
охо Наде,Клоди, какви са тези професорски титли сега още повече няма да може да се говори с вас  Mr. Green

И аз искам да знам  Mr. Green

Мое дело са титлите.По едно време Киара отговаряше светкавично на въпросите,поставени от новите девойки и й закачих титлата "Г-ца Фемирски Професор",но почти веднага и Надето се присъедини с преводите и разясненията и я оприличих като "Дясната ръка" на професорката...хахаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт