Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 504
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте Hug
Доста сте се забавлявали днес,тъкмо докато почне серията ще ви изчета #Crazy
Ама то днес докато почне ще свърши,почна се даването по лъжичка от тази магическа любов  Mr. Green
А относно кекса в турските филми и в часност нашия.Определено не му придават голямо значение,достатъчно е един два пъти за да могат да се родят децата  Joy та те Фемир дори нямаха кой знае какви моменти на интимност-целувки,да бъдат сами,да идат на кино-неща които ние приемаме за нормални,но нали трябваше да ни покажат драмата и борбата на двата святаДобре че беше Гюндже,че да излезе късмета на Корай,че и той щеше да си кара на пост и молитва.  spam2 Сега гледам Клюкарката,та там в едната серия дори вратата на хладилника беше прозрачна,за да може да се види какво става,а тук възможно най-дебелите завеси Joy

# 541

Поздравих те,мила...  wavey
Неви,наистина има грип и то лош.И сина ми го изкара доста зле.Лошото да е зад гърба ти!Илач за възрастни ще предложа,но за дечица не става...

[quote/] Hug

[/quote]

# 542
Наде,да не се бъркаш с тази снимка...тя е против ПЕ...

Не, тази я знам, беше друга и във фейса имаше дискусий и анкети-ПЕ var..............и т.н.
А и какво значение има вече, феновете на АФК свалиха от екран ПЕ, а и нали това беше целта.
Само, че не разбрах, не, че ме интерсува де, станаха ли по-доволни и по-щастливи, не мисля!?!
Какъвто и финал да си съчиняват, и те, и ние, финала е ясен, и той е един, и всички го знаем.
За мен нямаше победители, всички зрители загубихме. Веднъж съсипани от кофтия ФЕмирски финал и втори път ние, които бяхме излъгани с ПЕ, а им дадохме шанс и бяхме с тях до края.
Не ми се пише за ПЕ, когато е трябвало съм го правила, а за ФЕмир. Two Hearts

# 543
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Опа не се сдържах  Laughing

Скрит текст:

# 544
Ето ви финала на легендата ФЕмир с тяхната омагьосваща любов!!!  txtloves

Емко сам ви я показва!  newsm44
Така трябваше да финишира филма. : Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 545
хахаха Снежи   bouquet За теб майтап, за мен си е истина. винаги като ходим на ски слагам в чая на децата по малко коняк, найш после как летят и настиване няма Joy
И синът ми /той е на 9/ си знае и сам носи шишето с коняка душишчката....

Момичета, приятно гледане, в тоя епизод Емко започва да става неотразим. НО съм длъжна да ви предупредя - тука правилото - кой превари - не важи - има старшинство! Шъ чакате Емко да се освободи, ако въобще се освободи Joy

# 546
Ааааа, едва ли Емко, ще се освободи. Joy При него е като на поточна линия, като на конвеер, една замине, друга дойде, но той винаги е готов, Joyно все пак е мъж само за една жена и тя е Фериха.
Ганушка, Hugнай-интересното е, че тази лилава завеса ту се вдигаше, ту се сваляше. Rolling Eyes

# 547
Опа не се сдържах  Laughing

Скрит текст:
Heart Eyes Heart EyesЕ това е като в турските сериали Mr. Green

Ганушка Hug

# 548

Момичета, приятно гледане, в тоя епизод Емко започва да става неотразим. НО съм длъжна да ви предупредя - тука правилото - кой превари - не важи - има старшинство! Шъ чакате Емко да се освободи, ако въобще се освободи Joy
Peace Joy

# 549
Огледалата, разкриват лъжите ни или тайните ни ,те са истинско отражение на душата ни ,ето защо носи лош късмет да счупиш огледало.

# 550
Наде, много готино за завесата - вярно - ту беше долу - ту -горе - готин повод да се снима сцената няколко пъти Joy

# 551
Релаксче - и не само- на колкото парчета се счупи огледалото - толкова години нещастна любов очакват този, на когото принадлежи ooooh!

# 552
Приятно гледане на епизода.  Hug

# 553
Релаксче - и не само- на колкото парчета се счупи огледалото - толкова години нещастна любов очакват този, на когото принадлежи ooooh!
лоша работа  Rolling Eyes

# 554
  • обл.Варна
Този филм направо ме побърква, оттук-оттам гледам напред. Гледах една серия, където Джансу натрови Емир и Ферия с отрова за мишки-направо умрях от ужас, егати филма...ама това дали е във втори сезон?

Общи условия

Активация на акаунт