Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 500
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Този филм направо ме побърква, оттук-оттам гледам напред. Гледах една серия, където Джансу натрови Емир и Ферия с отрова за мишки-направо умрях от ужас, егати филма...ама това дали е във втори сезон?
Втори е PeaceСлагай ги в скрит текст Peace

# 556
Искам да вмъкна нещо и не знам дали това е причината. От бтв са го превели ОС може би защото винаги когато Фериха се погледне в огледалото вижда истинското си аз тоест че е бедна но е влюбена до по луда.А Емир когато се погледне в огледалото вижда онова негово аз което до полуда обича Фериха.Според мен е това. А и приятно гледане.

# 557
Здравейте Hug
Доста сте се забавлявали днес,тъкмо докато почне серията ще ви изчета #Crazy
Ама то днес докато почне ще свърши,почна се даването по лъжичка от тази магическа любов  Mr. Green
А относно кекса в турските филми и в часност нашия.Определено не му придават голямо значение,достатъчно е един два пъти за да могат да се родят децата  Joy та те Фемир дори нямаха кой знае какви моменти на интимност-целувки,да бъдат сами,да идат на кино-неща които ние приемаме за нормални,но нали трябваше да ни покажат драмата и борбата на двата святаДобре че беше Гюндже,че да излезе късмета на Корай,че и той щеше да си кара на пост и молитва.  spam2 Сега гледам Клюкарката,та там в едната серия дори вратата на хладилника беше прозрачна,за да може да се види какво става,а тук възможно най-дебелите завеси Joy

+1  newsm10

# 558
Клоди,до кой епизод си  Mr. Green

# 559
Приятно гледане на епизода и от мен,много трагичен финал избраха не трябваше да постъпват така.Според мен,много сте влюбени в Емир  Heart Eyes

# 560
Скрит текст:
7 еп ама се оказах Mr. Greenнещо демони духове не ми е интересно Rolling Eyes

# 561
Скрит текст:
7 еп ама се оказах Mr. Greenнещо демони духове не ми е интересно Rolling Eyes
Скрит текст:
то вярно само за това се разправя  Mr. Green

# 562
Сега като знам края, не ми се гледа по бтв  Sad

# 563
Сега като знам края, не ми се гледа по бтв  Sad

Гледай,не се отказвай...има какво да видиш.Последната минута пропусни ...

Приятно гледане и от мен!

# 564

Гледай,не се отказвай...има какво да видиш.Последната минута пропусни ...

Peace

Приятно гледане Hug

# 565
децата гледат Пинко по тв 7,аз ще си върна епизода по БТВ после,тъкмо прескачам рекламите Simple Smile

АЙде аз съм на гауда с червено вино

леле ако Фемир бяха като Делена.....незнам как щях да спя нощем,то не е истина просто какви ги правят Whistling

# 566
Повярвай ми, че всяка една секунда с ФЕмир си заслужава, особено с дублажа, с който нищо не остава неразбрано, особено ако пуснат и втория сезон. Тази ФЕмирска приказка може да я гледам постоянно и все не ми омръзва и продължавам да се вълнувам с ФЕмир. Всеки поглед, мил жест, нежно докосване, огнена целувка, всяка дума, всичко това е като магия.
За да се стигне до края има много вода да изтече, но си струва.
Тази Зехра ме смая, намила по сто думи в секунда, #Crazyно пък е права, лъжите на Фери вече не се траят. Crossing Arms

# 567
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ох и аз искам втори сезон... първия съм го гледала два пъти вече на Турски и на Български искам втори сезон...  Rolling Eyes

# 568
Фемирска приказка  само дето не започва с имало едно време. И аз искам 2 сезон.

# 569
  • София
Здравейте момичета,
изгледах сериите на един дъх и вече нямам търпение за втория сезон. Каква е вероятността скоро да го гледаме?

Питанка не ми се сърдете, сигурно някъде сте споменали, но аз съм леко разсеяна и не съм видяла, има ли ги сериите от първи сезон преведени някъде, че аз само във Войо гледам.  А коя серия е всъщност 2ри сезон?

Общи условия

Активация на акаунт