Астрология-3 тема

• 68 077
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Greene, _az_  Hug много ви благодаря
http://plamito87.snimka.bg/other/astro.750339
Сега ако може и някои да ми помогне с тълкуването, че нищичко не мога да разбера Simple Smile

# 181
Здравейте и от мен!Следя ви с интерес когато имам възможност.. Много ми е интересна астрологията признавам си!Опитвам се сама да си тълкувам нещата до колкото мога,но..Уви..много ми е трудно хихи .За това искам да помоля по вещите от мен,ако имат желание,време и възможност и не е проблем да"хвърлят" едно око и на моята карта!Разбирам,че това отнема много време и много хора качват карти и никой по принцип не е длъжен да ги разчита ,но ще съм ви Безкрайно благодарна ,ако споделите мнение по нея.!! Simple Smile Напоследък признавам си особено през април ми се случиха бая  неща.Беше ми много напрегнат месец..т.е смесен с емоции..оперираха майка ми(тежка операция) сестра ми роди бебе (Дай Боже един ден и аз да се радвам на бебоче,макар че се отчаях вече  Mr. Green Mr. Green)  абе..екшън месец..За това и качвам картата "аджеба" ,ако мога да знам горе долу какво ме очаква за напред!Предварително Ви Благодаря!Лек и хубав ден ви желая!

http://prikachi.com/images.php?images/891/6169891U.gif

# 182

не че не мога да си завъртя картата и да открия датата и часа на раждане,
ама защо ги криете, като искате съвет?

прогностика се прави със солар, дирекции, прогресии, транзити...
и за всичко това с направена ректификация  Peace

# 183

не че не мога да си завъртя картата и да открия датата и часа на раждане,
ама защо ги криете, като искате съвет?

прогностика се прави със солар, дирекции, прогресии, транзити...
и за всичко това с направена ректификация  Peace

ако за мен се отнася Simple Smile аз съм скрила само имената си и градът ми Simple Smile Simple Smile)

# 184

и датата  Laughing
градът е важен, ама айде, оставила си географски координати

# 185

и датата  Laughing
градът е важен, ама айде, оставила си географски координати

Mr. Green Mr. Green Извинявам се тогава  Simple Smile от Бургас съм аз Simple Smile 24.02.1986 съм родена Simple Smile хихи

# 186
И освен това, къде се намираш към момента, ако си родена в Бургас, пък живееш в Америка.....

ти картата си показа, пък града скри  Laughing , той по градусите е ясен  Laughing, датата и тя няма да остане тайна, името......все тая  Laughing

Тази карта съм я виждала и друг път  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 19:00 от zorita

# 187
И освен това, къде се намираш към момента, ако си родена в Бургас, пък живееш в Америка.....

ти картата си показа, пък града скри  Laughing , той по градусите е ясен  Laughing, датата и тя няма да остане тайна, името......все тая  Laughing

Simple Smile)) Брех пак съм оплескала аз съм си в Бургас тук си живея поне за сега  Peace Отново Благодаря!

# 188
кои показатели разглеждате при затъмненията - лунни и слънчеви?
и колко време действат затъмненията като са толкова често сега?

вчера- 10 май 2013г. имаше пръстеновидно сл.затъмнение,което е рядко като вид., в 19,31 Телец,и като Новолуние - носител на ново начало,,там където затъмнението активира планета,или кръста в наталната карта,е възможно да се случи това на което е носител съответният цикъл сорос и засяга сфера,свързана с дома ,който се активира от затъмнението, то е от цикъл сорос 15 S и е  носител на следното:

Серия Сароса 15 S
Начало:  б июня 1472 г. (ст. стиль), 20:31:36 GMT Южный полюс/ Конец: 12 июля 2716г.
Эта серия сароса говорит об освобождении от напряжения. Томительная и затяжная ситуация неожиданно проясняется. Это прояснение проблемы включает в себя чувство печали или потери, не являющейся персональной, а относящейся к группе или коллективу.
Затмения в 1950 - 2050 гг.: 1905, 1923, 1941, 1959, 1977, 1995, 2013, 2031, 2049

всяко затъмнение е с период на действие до следващото,или около 6 месеца

# 189
Здравейте и от мен!Следя ви с интерес когато имам възможност.. Много ми е интересна астрологията признавам си!Опитвам се сама да си тълкувам нещата до колкото мога,но..Уви..много ми е трудно хихи .За това искам да помоля по вещите от мен,ако имат желание,време и възможност и не е проблем да"хвърлят" едно око и на моята карта!Разбирам,че това отнема много време и много хора качват карти и никой по принцип не е длъжен да ги разчита ,но ще съм ви Безкрайно благодарна ,ако споделите мнение по нея.!! Simple Smile Напоследък признавам си особено през април ми се случиха бая  неща.Беше ми много напрегнат месец..т.е смесен с емоции..оперираха майка ми(тежка операция) сестра ми роди бебе (Дай Боже един ден и аз да се радвам на бебоче,макар че се отчаях вече  Mr. Green Mr. Green)  абе..екшън месец..За това и качвам картата "аджеба" ,ако мога да знам горе долу какво ме очаква за напред!Предварително Ви Благодаря!Лек и хубав ден ви желая!

http://prikachi.com/images.php?images/891/6169891U.gif

bouquet  bouquet Аз да помоля отново ако е удобно!!Благодаря Ви!

# 190
Здравейте, момичета. Запалихте ме по тази астрология. Поръчах си книга и тепърва започвам да чета. Радвам се, че я има тази тема, защото е интересна и полезна. Simple Smile

# 191
# 192
Здравейте момичета,
искам да навляза в морето на астрологията, но се чудя откъде точно да започна. Виждам, че доста от вас плуват чудесно в тези води. На базата на своя опит, можете ли да ми препоръчате книга, сайт или нещо друго за първи стъпки, което считате за най-удачно. Може и на ЛС.
Благодаря!  bouquet

# 193
Здравей,като за начало ,

http://pims.ucoz.net/

на първа страница на темата има и други линкове,успех

# 194
Можете ли да ми кажете дали на тази карта има "данни" за създаване на семейство и деца?
http://interactive.0800-horoscope.com/cgi-bin/graphic/daisy13?x= … .59&lat=43.48
Благодаря ви предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт