Астрология-3 тема

• 68 078
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
оми, мерси! тази тема съм я чела, ама пак не виждам връзка с мен...
и така се надявах да се прескача дом за аборта, така пак си оставам на сатурн, който точно сега 3 години ще транзитира през 5-тия ми дом Sad

# 211
тази тема съм я чела, ама пак не виждам връзка с мен...

Елч, защо да няма връзка, при теб какви са проявите на този съвпад,в кой знак, коя планета е първа и какви аспекти има,а за сатурн през 5 дом не винаги дава проблеми със забременяване,той е структура ,материализира нещата,може да забавя,но случва, всичко зависи от статуса му в натала,както и на У5,на планети в 5 дом и на генералните сигнификатори на децата слънце,луна и юпитер, при силен У5, с подкрепящи дирекции и прогресивна луна или прогресия към У5,прогр.К5 или към нат.К5,или затъмнения,лунации ,който да активират оста 5-11 дом,транзитите са след това  в прогностиката Simple Smile

# 212
omi, за да не обяснявам. ето ми я наталната карта.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2666/110312243130307211136948 … VJmIrXHxgtjbJ.GIF
съвпадът сатурн-юпо ми е в 4 дом, във везни. някак просто не мога да го усетя. по едно време си мислех, че може да даде повече от един брак, но да чукна на дърво засега имам стабилен брак, а и с този сатурн на к7 малко ме съмнява.

за второто детенце. астролог ми каза, че не препоръчва да се забременява и ражда, докато сатурн е в 5 дом, на мен обаче опеределено не ми се чака до 2016 г. и първо чаках да мине време след спонтанния аборт, сега пък ми откриха някакви гинекологични проблеми и пак има чакане, което определено ми намирисва на сатурн с неговите забавяния. надявам се само и да даде после...

иначе имам попренаселен 5 дом (за съжаление и с уран в него), соларът ми за тази година също изглеждаше обнадеждаващо, имаше и затъмнение, което ми активира оста 5-11, ама пустият сатурн!

# 213

за второто детенце. астролог ми каза, че не препоръчва да се забременява и ражда, докато сатурн е в 5 дом, на мен обаче опеределено не ми се чака до 2016 г. и първо чаках да мине време след спонтанния аборт, сега пък ми откриха някакви гинекологични проблеми и пак има чакане, което определено ми намирисва на сатурн с неговите забавяния. надявам се само и да даде после...

критичен период е било около 14 ноември миналата година за бременост

тр.У 8 Уран в каре на нат.У 5 Марс/ показател за спонтанен аборт/,опозиция към Юпитер У6/Сатурн /диспозитор на У5/
тр.Плутон е бил съвпад Марс и активирал нат.му каре към Юпитер/Сатурн
тр.Нодална ос  5-11 ,като СЛВ съвпад Уран У8/Меркурий в 5 дом
тр.У 6 Юпитер ретро и в опозе на Слънцето,и двете планети са сигнф.на деца
тр.Сатурн на К5,в период на Саде сати- тр.в първи лунен дом
прогр.съвпад Юпитер/Сатурн в сепариращо каре към У5 Марс
на 14.11.2012  пълно слънчево затъмнение 21,57 Скорпи

от 22 март 2013 прогр.Луна,У1 е ингресирала в Козирог и е в 6 дом възм.са проблеми със зъби,кости,кожа ,през август месец предстойтр.Юпитер У6 през 12 дом и в в опозиция на У5 Марс,и в квадратура към съвпада Юпитер/Сатурн,
тр.Нодална ос в каре към нат.Нодална не са бене фактори за  бременост,
на 29 декември ще бъде  точен съвпад на прогр.Луна с У5 Марс,като ще активира и карето към съвпада Юпитер/Сатурн,като цяло неспоен период , нереализиране на очаквания по темите на домовете,който управляват планетите, + тр.Уран за трети път тогава ще е в точна квадратура към Марс,,т.е У8 в каре към У5- опасност от спонтанен,и в опозе на Юпитер/Сатурн
така,че до края на тази година не е благоприятен период
но след като се разпадне карето тр.Уран/У5 Марс/след 12.02.2014/ -
следва за трети път тригон  У8 Уран-Слънце в 5 дом /от 2/03. до 6.04.2014 г./добър период за забременяване ,пък и през май тр.Юпитер като пресече Асц. в знака на своята екзалтация ще донесе разширение и покачване на килограмите Wink

# 214
оми, много много мерси за подробната прогноза и отделеното време!
абортът ми беше на 8 октомври миналата година и 100 на 100 има връзка с уран.
препоръката ти да почакам до догодина също ми намирисва на сатурн Laughing Laughing Laughing
но, разбира се, ще чакам колкото трябва стига да стане! много искам да имам повече от едно детенце, всъщност искам и повече от две Mr. Green

# 215

препоръката ти да почакам до догодина също ми намирисва на сатурн Laughing Laughing Laughing
но, разбира се, ще чакам колкото трябва стига да стане! много искам да имам повече от едно детенце, всъщност искам и повече от две Mr. Green

сатурн- бавно и сигурно,с търпение и когато му дойде времето/нали го управлява/,тамън и малката ще стане по-голяма,да не вдигаш много тежести Simple Smile

# 216
да, да, аз така и така съм си обречена на сатурн по отношение на децата. щерка ми е козирог с асцендент козирог, общо взето може да се каже, че и ние я управлява сатурн Laughing Laughing Laughing

а тази връзка - какво мислите за правенето на рождени хороскопи на децата?
знам за широкоразпространеното виждане, че на деца до 7 г. хороскоп не се прави, но ми прави впечатление, че на запад това не е така. а и какви са причините да не се погледне в наталните им карти?

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 16:02 от Елч

# 217
Не знам, защо някои са решили да не правят хороскоп на деца, синът ми беше на 6 месеца, когато поръчах такъв при професионалист, сега и на щерката съм поръчала/ няма 2 месеца/. Лично на мен, са ми много полезни.
 Един от съветите беше, при възможност баткото да не посвещава детска ясла и градина до 5г. най-добре аз да го гледам....така си и стана, т.е. така се подредиха събитията от само себе си Wink

# 218
Интересно ми е дали има някаква "йерархия" на транзитите. Примерно ако в даден момент има няколко транзита, които обаче по значение са противоположни, кое надделява.

# 219
Интересно ми е дали има някаква "йерархия" на транзитите. Примерно ако в даден момент има няколко транзита, които обаче по значение са противоположни, кое надделява.
по сила и продължителност на действие на първо място са съвпадите на тр.плутон,следвани от тези на нептун и уран,те са тези който носят кардинални промени,особенно ако преминат по три пъти през нат.планета с ретро фаза,следвани от сатурн и юпитер,след това се нареждат опозетата и каретата им , а бързите планети-марс,слънце,лунации са тригер за транзитите на трансатурновите

# 220
A какво мислиш за подобна ситуация - кое ще надделее?

Нептун прави едновременно следните транзити към наталните планети:

Секстил с натално Слънце (12 дом)
Сектил с натален Нептун (8 дом)
Тригон с натаелн Плутон (6 дом)

И малко по-късно във времето квадрат с натална луна (12 дом)

# 221
да, да, аз така и така съм си обречена на сатурн по отношение на децата. щерка ми е козирог с асцендент козирог, общо взето може да се каже, че и ние я управлява сатурн Laughing Laughing Laughing

с този екзалтирал сатурн У7,пък и У5 Марс е в козирог привличаш сатурнови типажи умееш да ги мотивираш и контролираш успешно Sunglasses

# 222
A какво мислиш за подобна ситуация - кое ще надделее?

Нептун прави едновременно следните транзити към наталните планети:

Секстил с натално Слънце (12 дом)
Сектил с натален Нептун (8 дом)
Тригон с натаелн Плутон (6 дом)

И малко по-късно във времето квадрат с натална луна (12 дом)

квадрата към Луната ще е водещ по сила  Peace
следван от секстила към Слънцето,макар и най-слаб като действие асп
а секстила и тригона съответно към нат.Нептун и Плутон е поколенчески,описващ по-скоро макро фон,обстоятелства,който не зависят от личната ти воля  Simple Smile

Нептун се усеща като действие на 3 гр.в апликация преди точният асп. и 3 гр.сепарация след точния

# 223
Планетите с най-голямо значение са Сатурн и Юпитер. Средновековните астролози перфектно са прогнозирали събития и без Плутон, Уран, Нептун, а индийците го правят и до днес . Peace

Относно транзитите на Нептун към наталните  ти планети - заслужава си да обърнеш внимание единствено на квадрата с Луната. Нептун по-принцип действа на по-фино ниво, транзитите са бавни, продължителни и вероятно изобщо няма да ги усетиш.

# 224
ани27, а защо да не посещава градина до 5 г.? в смисъл по какво се видя това?

оми, от твоята уста - в божиите ушите да умея да ги направлявам козирозите, защото засега с дъщеря ми сме на фазата "кой кого" Laughing Laughing Laughing

а ползвате ли point ot children of a female? аз съм със зет 8 и съм си  пуснала, но не съм много сигурна как да я тълкувам... нищо не можах да намеря и в нета за нея.

Общи условия

Активация на акаунт