Herzen, в моята карта има пълно потвърждение на думите ти, защото моето слънце има секстил с този юпитер-сатурн съвпад и мъжът ми е стрелец с луна в козирог.
Аз мисля, че съвпада на Сатурн с Юпитер не е толкова зле. Тъй като Юпитер разширява всичко, то тук съвпада подчертава разширяването. Ще постигаш нещата с усилие, с усърден труд. Сатурн в 4 дом ти дава стремеж към стабилност, свой дом, земя...съчетано с Юпитер, това ще се случи и ти ще си много щастлива от този факт, но ще ти коства известни усилия. Ако беше тригон между тях то можеше да се сдобиеш с някакъв имот, нещо голямо...около средната възраст
Тук има и страх от как да го кажа...например над семейството на не надвисне някаква опасност, страх от загуби, страх от бедност...затова ти ревностно пазиш всичко и трудно се разделяш с неща, които си придобила. Искам да кажа, че може би си тревожна личност, може би си песимистично настроена относно утрешния ден? Опитай се да мислиш/ да се настройваш вътрешно/ че утрешния ден ще е по хубав. Вярвай повече в себе си, доверявай се на вътрешните си водачи.
Дава обаче и затвореност. Ти не обичаш ли да се усамотяваш, да се затваряш сама...

Имам въпросче... ти мислила ли си да пътуваш/ живееш / извън страната?
Съвпада на Сатурн с Юпитер в 4 дом,също може да е признак за успех далеч от дома, тоест успешна реализация , но извън България. Сферата на реализация зависи от това, в кои домове са управителите на Сатурн и Юпитер/ Стрелец, Козирог и Водолей в кои домове са/ Виж си ги. Според мен, ти ще се реализираш доста добре навън! 
Това е мое мнение,не знам дали е така, ти ще кажеш
))
Знаеш как е
. Ами не е водолей човекът, но пък се запознахме по интернет, и стрелец не е, но пък живееше в чужбина, освен това е доста семейно ориентиран, което обяснява и аспекта към луната, та всичко си работи, но не трябва съвсем буквално да се гледа явно

. За 2-ри дом, У ми е Сатурн, но водолей ми е интерсептиран вътре, да гледам ли и уран като У? Тр. Сатурн ми е в 10-ти дом, малко след съвпад с наталния, скоро преживях завръщането. Уран ми цикли напред-назад в/у ИЦ вече известно време и прави тригон към натален марс, което надали има общо с моите кариерни дилеми.
.
Ааааа, ама той твоя тр. Сатурн щом ти е в 10 дом, то ти затова си вманиачена на тема : работа, кариера, професионална реализация. Обаче на мен хич не ми харесва Сатурн през 10 дом.