Преди няколко страниЧки бяхте обсъждали Венера в 12 дом та и мойте е там във Водолей, това което сте писали за връзките не бих казала Че особено вярно, като цяло съм по скоро семейно ориентирана и държа много на партьора и опредлено по скоро осъждам изневерите, въпреки Че за някои неща отношението не ми е най-традиционното. Не знам от какво може да не се проявява Венера при мене така, но ако някой иска да ми каже ще съм благодарна

Относно инсептисираните знаци аз имам въпрос имат ли знаЧение ако са празни, няма планети в тях?
Грийни ако имаш някакво по подробно инфо за стелиумите по знаци освен по домове и като комбинация на планети, аз си имам един от Марс, Плутон, Сатурн и юпитер в 8 дом Че и едни квадрати ми се полуЧват към лиЧните планети

Относно астролози аз съм ходила при Антоанета Георгиева, не съм особено доволна, през цялото време ми говори за кармиЧната ми задаЧа , която на мене ми звуЧи абсурдно, и как ако не съм я отработила в следващия живот съм щяла много да страдам, нищо конкретно по наталната карта като предпоставки и и отработване освен това и да съм внимавала Че много животозастрашаващи ситуации съм щяла да имам. То верно и Че ме загуби на една от първите си реплики Че тази год съм щяла да се омъжа а аз преди месец се бях разделила с дългогодишен партньор и беше към края на год. Та основната ми мисъл е Че тази жена няма подход, колко е добра аз лиЧно не разбирам достатъЧно за да преценя

В същото това време при теб ако разгледам цялата карта тази венера може да се проявява като творческо усамотяване и т.н.