Астрология-3 тема

• 68 075
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Тя писа в тази тема скоро - с никнейм Sakura.
Мдааааа , добро попадение  Peace и аз бих и се доверила . /върнах се да прочета какво е писала и съм очарована/

Здравейте момиЧета Simple Smile
Преди няколко страниЧки бяхте обсъждали Венера в 12 дом та и мойте е там във Водолей, това което сте писали за връзките не бих казала Че особено вярно, като цяло съм по скоро семейно ориентирана и държа много на партьора и опредлено по скоро осъждам изневерите, въпреки Че за някои неща отношението не ми е най-традиционното. Не знам от какво може да не се проявява Венера при мене така, но ако някой иска да ми каже ще съм благодарна  Rolling Eyes
Относно инсептисираните знаци аз имам въпрос имат ли знаЧение ако са празни, няма планети в тях?
Грийни ако имаш някакво по подробно инфо за стелиумите по знаци освен по домове и като комбинация на планети, аз си имам един от Марс, Плутон, Сатурн и юпитер в 8 дом Че и едни квадрати ми се полуЧват към лиЧните планети Sad аз не бих казала Че си харесвам квадратите и опозициите явно не съм се науЧила да извлиЧам ползата от тях.
 Относно астролози аз съм ходила при Антоанета Георгиева, не съм особено доволна, през цялото време ми говори за кармиЧната ми задаЧа , която на мене ми звуЧи абсурдно, и как ако не съм я отработила в следващия живот съм щяла много да страдам, нищо конкретно по наталната карта като предпоставки и и отработване освен това и да съм внимавала Че много животозастрашаващи ситуации съм    щяла да имам. То верно и Че ме загуби на една от първите си реплики Че тази год съм щяла да се омъжа а аз преди месец се бях разделила с дългогодишен партньор и беше към края на год. Та основната ми мисъл е Че тази жена няма подход, колко е добра аз лиЧно не разбирам достатъЧно за да преценя  Rolling Eyes
По принцип се разглежда цялата карта и не се правят изводи на парче от някоя част.  Ако се запуля само във Венерата ти в 12 дом мога да кажа, че винаги ще си намериш оправдание, че кръшканията не са изневери, защото имаш много свободолюбива насока в тази област . Grinning
В същото това време при теб ако разгледам цялата карта тази венера може да се проявява като творческо усамотяване и т.н.  Grinning

# 586
Оми нещо ми се губи, не е писала скоро в темата?
Аз се вълнувам от кралското бебе, радвам се, че Слънцето няма да е Рак, а дочака Лъва Wink

# 587
Ани, не е дочакал Лъва, младежът се е появил в последната секунда от рак, асцендент в скорпион Simple Smile.

The Palace have confirmed that the Duchess of Cambridge gave birth to a baby boy at 16:24 on Monday July 22, 2013 weighing 8lbs 6oz

# 588
Момичета, дайте съвет... Rolling Eyes Имам ЗЕТ 7 Lite  и 9 ПРО, обаче програмата се бъгва  мине , не мине през месец...и ми писна да я преисталирвам. Говорих си няколко пъти и  на скайп и със създателя и Анатолий, но и това не помага, той каза, че от както я е направил, вече не се занимава с астрология. Rolling Eyes  Само от време навреме правил някакви ъпдейтове, а за бъговете ...мълчи.  Rolling Eyes

Искам да пробвам Janus....ама не знам, дали е сносна Thinking  Някой ползва ли я...доволен ли е?  / С английския, нямам проблеми, затова се спрях на неяRolling Eyes

Ще се радвам на отзиви... Sunglasses

# 589
Има Сатурн в 12 дом, но на 2гр. от АСЦ.
Съвпад на Марс и Лилит
Венера в 10 дом, не помня близо ли до МЦ / погледнах на бързо

# 590
Ани, една от двете ни е объркала нещо  Wink . При мен Сатурнът е в 11 дом, венерата в 9-ти, АЦ е на 27 гр в Скорпион  Peace

Куку-руку, не мога да помогна, но ще се радвам да споделиш опит ако пробваш Janus

# 591
Момичета, дайте съвет... Rolling Eyes Имам ЗЕТ 7 Lite  и 9 ПРО, обаче програмата се бъгва  мине , не мине през месец...и ми писна да я преисталирвам. Говорих си няколко пъти и  на скайп и със създателя и Анатолий, но и това не помага, той каза, че от както я е направил, вече не се занимава с астрология. Rolling Eyes  Само от време навреме правил някакви ъпдейтове, а за бъговете ...мълчи.  Rolling Eyes

Искам да пробвам Janus....ама не знам, дали е сносна Thinking  Някой ползва ли я...доволен ли е?  / С английския, нямам проблеми, затова се спрях на неяRolling Eyes

С какъв уиндоус си, защото със седмицата дава проблеми . /информацията не е от мен/

Отдавна не съм ползвала някакъв астрологичен софтуер, но с едни пиратски копия на Зета нямах проблеми  Grinning

# 592

и аз цял следобед чаках да се роди лъчве
нищо, нали е принц  Flutter

в rutracker.org има пиратски зет9, но аз не мога да му свикна на интерфейса
в зет7 всичко ми е ок, само на солара понякога не слага +3
но си го следя

# 593

Искам да пробвам Janus....ама не знам, дали е сносна Thinking  Някой ползва ли я...доволен ли е?  / С английския, нямам проблеми, затова се спрях на нея/  Rolling Eyes

С какъв уиндоус си, защото със седмицата дава проблеми . /информацията не е от мен/

Отдавна не съм ползвала някакъв астрологичен софтуер, но с едни пиратски копия на Зета нямах проблеми  Grinning

Със 7-мица Home Premium съм  Rolling Eyes

Няма ли някоя свястна програма, която да не се бъгва. Коя ползват като цяло профитата, някой знае ли...? Rolling Eyes

# 594
ЗЕТЯ-я така се  е бъгнал, че като сменям от транзити примерно на прогресии, трябва да отивама ръчно да си променям орбсите....и си ги правя  на 1 градус / за прогресивна луна/  #Crazy Преди ми ги сменяше автоматично, а сега трябва да си ги настройвам ръчно... #2gunfire  това  ме влудява всеки път  bash  

# 595
ЕЕееее, до последно се надявах принца да се роди лъв Rolling Eyes и моя син е зодия рак с асцедент скорпион Rolling Eyes ама не е принц Crazy

Аз да попитам имам ли стелиум ако имам 3 планети в 7 дом -Венера, Меркурий и Сатурн /Венера и Сатурн са в съвпад/ всички те са в Рак, но пак в 7 дом ми е Слънцето само че в Лъв?

# 596
Ани, една от двете ни е объркала нещо  Wink . При мен Сатурнът е в 11 дом, венерата в 9-ти, АЦ е на 27 гр в Скорпион  Peace

Куку-руку, не мога да помогна, но ще се радвам да споделиш опит ако пробваш Janus

Ще споделя, ако я пробвам!  Peace

# 597

Установих, че двете ми астрологични програми  дават съществена разлика с астро.ком  newsm78.
В астро.ком слънцето е в рак, асц. на 27гр 11 м в скорпион, а на мен програмите ми дават слънце в лъв на 0гр 01м и асц. в стрелец на 8гр 12 м.
Разликата е точно с 1 час, някакво лятно часово време не ми отчитат двете програми  явно  Thinking.

Аз имам Janus. Доволна съм, обаче сега, след тази разлика в картите на кралското бебе, съм в шах  Shocked
Куку-руку, профитата ползват Solar Fire основно /и нея я имам/, но може би не е последна версия и ми дава разминаване и тя.

Кашпичка, стелиумите са от 4 и повече планети в един дом или един знак. Ти имаш стелиум по дом.

*smoke* разбира се, че Венера в 12-ти дом не се свързва само с изневери. Едно от тълкуванията й е тайна, скрита любов, но това може и да е по друга причина. Или пък да става въпрос за някакво ограничение в любовта - примерно партньорът е в чужбина. Венера в 12-ти се свързва с безусловната, божествена любов. Тя често идеализира партньорите и пренебрегва личните си интереси. Има вариант и дълго да стои самотна в търсене на Идеалния.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 08:38 от Greene

# 598
Green,  ами аз преди няколко седмици си свалих демо-версия, която е безплатна за 1 месец на  Solar Fire...обаче никак не ми хареса, не мога ама хич да я схвана.  Thinking  Ужасно сложно е всичко там... #Crazy   Мъчих се няколко дена, и се отказах...ей сега след около седмица, мисля, че ми изтича срока...  По нататък може да опитам Janus....па шИ видим  Rolling Eyes

# 599
Момичета, помагайте. Много съм объркана в тази астрология, а ми е интересна. От коя книга сте доволни, кое четиво ви е насочило най-лесно към астрологията? До сега съм чела "Как да си направим индивидуален хороскоп", книга към която има програма и една от Алена с основни неща. Интернета и той ме обърква до някаква степен. Искам нещо подредено и стегнато. Моля за препоръка, какво да купя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт