Астрология-3 тема

• 68 055
  • 727
  •   1
Отговори
# 690

Здравейте момичета Simple Smile ще ме насочи ли някой какво се гледа относно бъдещия партньор че ми е любопитно. Иначе астроложката ми каза че за втори брак се гледало 9-ти дом, по карта ми било дадено първия да е неуспешен ... Rolling Eyes
[/quote]

Според Каръл Ръшман за втори брак се гледа 11 дом,а не 9.Препоръчвам ти нейна книга "Изкуството на предсказателната астрология"-има я в спиралата.Извинявам се ако сте я споменавали,но там има наистина интересни неща. Wink

# 691
Здравейте,

разгледах линковете на първата страница, но не можах да разбера дали има сайт, в който мога да направя синастрия? Искам да се опитам да разбера дали би могло да се получи нещо между мен и един мъж.

Ще съм благодарна, ако някой ме насочи.   bouquet

# 692
F0xy, нагласата ти за връзката не е много правилна.
Синастричната карта може да ти даде много информация. Но тя не определя дали нещо ще се получи между двама души. Това е въпрос на избор. Има по-трудни връзки. Има по-лесни връзки.
Синастрията ще даде информация в кои сфери ще има повече предизвикателства. Но дали ти и твой партньор ще се борите с тях, това зависи от вас.
Не тръгвай с лоши очаквания.  Simple Smile Това като цяло е погрешен подход, когато се отнася до астрологията. Нека трудностите са стимул за градация, а не присъда.

# 693
...

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 08:24 от Zhenya0

# 694
Sakura,

Благодаря ти за отговора. Всъщност просто не съм се изразила правилно, не че не знам какви отговори дава синастрията. Под "дали би могло да се получи нещо между нас" имах предвид , оп синастрията да разбера дали сме така да се каже подходящи - както ти си казала дали бихме били в сложна връзка или в по-лека. Намерих сайт, където си направих такава карта, с данните на двама ни, но нищо не разбирам от това  hahaha
Направих снимка и я качих  http://prikachi.com/images.php?images/763/6615763U.jpg
Моля, ако има някой , който има желание и може да ми каже какво се вижда от картата ( като отношения). Предварително благодаря!
(Само да вметна, че не знам час на раждане на мъжа, а моят час е приблизителен)

# 695
F0xy, без часа на раждане не е добре да се прави астрологическа интерпретация. И от това, което си пуснала не се разбира, коя карта е твоята и коя неговата. Защо не си направиш една регистрация в astro.com ? Отиваш после отстрани на Horoscope Drawings & Calculations, а след това на Chart Drawing, Ascendant, въвеждаш си данните, после кликваш на Add a New Person, въвеждаш и неговите. След това кликваш на Extended Chart Selection и от там Horoscope for: избираш си от списъка своята карта, а под него от Partner: избираш картата на приятелят ти. Отдолу има следното Please select the type of chart you want: просто кликваш и от списъка избираш Synastry chart (2) и накрая натискаш синия бутон.

Ще ти излезе цялата синастрия, може да я запазиш като картинка и да я качиш тук Simple Smile .

# 696
Здравейте!
Предстои ми раждане и ми казаха, че не е добре да сме в един и същ месец с бебето заради кармични обременености  и т.н. Аз бях чувала подобно нещо, но за датата, не за месеца. Вярно ли е според вас и доколко моят живот би повлиял на този на детето? надявам се да съм улучила правилната тема

Препоръчайте добър астролог в Сф. Благодаря!   bouquet

# 697
Момичета, може ли на лични някой да ми се отзове относно помощ при карта  Hug

# 698

Не тръгвай с лоши очаквания.  Simple Smile Това като цяло е погрешен подход, когато се отнася до астрологията. Нека трудностите са стимул за градация, а не присъда.

Много съгласна!   bouquet

# 699
 куку-руку, писах ти на лични за книгата на Марч

# 700
куку-руку, писах ти на лични за книгата на Марч

zorita , отговорила съм ти още на 22 ноември. И ти след като не ми писа, отговори след това, реших , че си се отказала. Прочети си съобщението от 22. 09  Rolling Eyes

# 701
Здравейте!
Предстои ми раждане и ми казаха, че не е добре да сме в един и същ месец с бебето заради кармични обременености  и т.н. Аз бях чувала подобно нещо, но за датата, не за месеца.

Няма такова нещо от гледна точка на астрологията. Дори напротив - много често се получава така, че бебетата се раждат точно в месеца на един от двамата родители.

# 702
  • София
Здравейте,момичета!Има ли някой,скоро дипломирал се в бакалавърска степен астролог от Московската академия по астрология?

# 703
Здравейте,момичета!Има ли някой,скоро дипломирал се в бакалавърска степен астролог от Московската академия по астрология?
Аз едва ли ще се дипломирам скоро. Купила си бях лекциите от първият семестър/това от преди 2 г. Crazy/, но нещо не ми остава време...

# 704
грозно ми звучи астролог с диплома, астрологията изисква  много вътрешна работа, тя е или хоби, или призвание и да си добър не се определя от дипломата

лично мнение Peace

и да споделя поредното събитие от прогнозата на оми

в момента съм в София на един семинар, уникален и интересен, запознах се с много интересни себеподобни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт