Отговори
# 495
Колди, карай я по спокойно!  Hug Всички имаме страхове, но е хубаво да си мислим само хубави неща, за да ни се случват! Peace Бебо е добре! baby_neutral

# 496
Здравейте мами!

Не съм влизала цяла седмица в темата, съответно не съм чела нищо, но днес ще наваксам.

Предлагам да си оправим първата страничка. Нека всички да погледнат дали са вписани и ако не са да ми изпратят на лични или да допълнят в постовете си :термин, град, години и поредна бременност

Съгласни ли сте?

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 10:44 от sisoni

# 497
  • София
Sisoni, за мен - гр. София, 30г. първа бременност

ColdEyes, спокойно, и аз съм така. От 2-3 дни забелязвам, че се чувствам по-добре, спя добре, нямам болки. Просто излизаме от неприятния начален период и сега известно време ще се чувстваме добре, преди да започне да ни тежи. Бебето е добре, не се притеснявай.

# 498

Малина, кремчета след 3-ти месец, но това важи за специализираната козметика като Мустела.../май други не знам/ или за всичко? Защото не мога да си представя да излезна от банята и да не се намажа с крем.  Crossing Arms

Всички кремчета попиват в кожата и отиват директно до бебето. Аз мустела не ползвам, че е пълен с парабени и други излишни боклуци. Ползвам само био козметика.

Amelly Май наистина е така Simple Smile Аз съм в нов квартал, в който освен един куп жилищни блокове няма нищо друго (даже детска площадка няма). И без да карам кола бях затворена само около блока (то голям късмет, че поне там се разхождах, че сега се напълни с кучета  Crazy). Имах съседки с бебета, излезем заедно, те спрат в единственото кафе, моята пищеше като луда само да спра да се движа  Crazy А първите 6 месеца я влачих на ръце все, че не искаше в количка, много ревеше ей  ooooh!. Та след няколко месеца майчинство имах чувството, че откачам - направо жадувах за разговор с човешко същество, което не носи памперси  Crazy

# 499
Някой беше питал дали ще правим БХС, аз ще го правя. И с първата бременност го правих пак. В понеделник ще си запазя час за АГ, да му занеса резултатите от изследванията и трябва да запазя час за изследването, че поне месец преди това трябва да запазя час.Вие пиете ли витамини, освен ФК. Аз сега като ида ще го питам дали да взимам неяо, че си пия само ФК!

# 500
Дават ти парите на куп, които дори и на срочен влог да ги сложиш ще вземеш трохи.. да не говорим,че недай си боже тръгнеш на работа и детето се разболее и си вземаш често болнични.. никой няма да те търпи на работа такъв... то ти се полага,закона те защитава,но пак са ти били шута при пурва възможност...
Трябват им хора да работят и да са съсредоточени,не хора които по цял ден да мислят за детето си .. всеки гледасвоята изгода..

Преди години е нямало такива болести и бабите са помагази в отглеждането..затова майките са тръгвали на работа рано рано...

По въпроса с пелените кое е по-добро ?

# 501
Към бременните от Варна, къе си направихте ли ще си правите първите изследвания? Има ли лаборатории, които отварят в 7-7.30 часа?
Аз попитах за БХС @Daniella@  Simple Smile и отново към майките от Варна  -  къде ще си го направите? Къде Ви насочиха?

# 502

Lady Pol, ти много бойна мадама ще излезеш.  Mr. Green Само да ти кажа, че трябва да спреш с коремните преси, усукващитите движения и подскоците. Всичко друго няма проблем да правиш стига да не се претоварваш.

спрях спрях и да искам не мога )))

добро утро на всички и спокоен уикенд на всички!

# 503
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами Hug За мен  - от Варна, на 29 години, а бебо като се роди на 30  Embarassed, първо бебче.

# 504
Здравейте и от мен, тези дни много работа, а и покрай 14-ти вечер не съм пускала компа и сега изчетох 15-тина страници наведнъж. Много интересни теми сте обсъждали. Аз съм на 28 години и това ми е първа бременност, но поне на този етап мисля да се върна на работа след първата година или поне година и няколко месеца. Дано да успеем да се вредим за ясла или да се намерим доверена детегледачка. Родителите ни не живеят в София и дори и да идват да помагат от време на време, няма как да разчитаме на тях за постоянно. Определено няма да е лесно, но пък животът не е лесен, трябва да се борим, а и така накрая всичко е по-сладко.  Rolling Eyes

sisi26_dim  Малко със закъснение аз живея в Младост 3…май си намерихме компания за парка.  Grinning

Ени-тка много се радвам, че всичко е наред при теб. Кистата определено е намаляла и на следващия преглед няма да я има изобщо.  Praynig

Sonderzeichen аз съм на ФМ и БХС на 22.02, тогава ще съм 12седмица+0дни.  Simple Smile

# 505
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами Hug За мен  - от Варна, на 29 години, а бебо като се роди на 30  Embarassed, първо бебче.

Стелка - май сме на една дата )))))

# 506
Предлагам да си оправим първата страничка. Нека всички да погледнат дали са вписани и ако не са да ми изпратят на лични или да допълнят в постовете си :термин, град, години и поредна бременност

Здравей, аз съм с първа бременност, на 30 години от София. Чудих се дали да не сложим и кварталите за да знаем с кой после можем да бмутаме колички заедно:) Или става прекалено лично?

# 507
Първа бременност, 27г., гр.София, термин 28.09.

# 508
  • София
Здрасти Мами Simple Smile , много пишете за 1 ден - цяла сутрин не мога да ви изчета Simple Smile

да наваксам - за имената няма шанс мм да каже как ще се казва бебо, за мома сме избрали Доротея - на галено Тея (много искам Тея, много ми харесва  Crazy Embarassed), а за юнак се чудим още Simple Smile

за ВЕ, не смятам, че му пречи на бебока, по-добре за него, ако му има нещо по-бързо и по-прецизно ще се разбере Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 14:20 от Axenia

# 509
  • София
btw съм на 24г, шушона ще се появи на 25  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт