Отговори
# 525
Здравейте  и от мен, през седмицата нямам време да влизам и едвам изчетох всичко. Малката от петък си донесе някакъв вирус от градината и баща и е болен дано и аз да не го прихвано че лоша работа. За пътуването на мен ми предстои командировка със самолет. Надявам се да няма проблеми, ще се запася с ношпа.
Нищо че  е мрачно! Усминат ден на всички!
  bouquet

# 526
Здравейте момичета.
От четвъртък съм отново на работа и нямам кой знае какво свободно време. Влизам на бързо да прочета, но вие пишете много  Simple Smile

За първата страница: гр. Сливен, втора бременност, години 32.
Първото дете го родих седмица след като навърших 31 г., а живот и здраве второто на 32 г.
33 г. ще навърша в края на м. ноември.

# 527
Добро утро и от нас newsm53

Болнички мами и дечица, бързо оздравяване на всички желая! Много ми е жал и за големите дечица, които мама не може да ги гушка - аз на моето не успях да му откажа и си преболедувахме.

Като говорихме за това дали да гледаме децата вкъщи или да се връщаме на работа - за мен истински важното е да имам правото на избор. И едното, и другото си имат и предимствата, и недостатъците, въпросът е да не е принуден човек да се върне на работа заради парите и да е ужасен от това, че оставя по цял ден малкото си бебе; или обратното, да стои затворен вкъщи между пюрета и пелени, когато му се излиза и живее.
Със сина ми се върнах активно на работа като беше на година и два-три месеца. Сега много се надявам да ми се падне по-спокойно бебенце, което да позволява да го оставям за по 2-3 часа и да не се откъсвам твърде много от работата. Ама... да видим  Mr. Green

А, за мен : втора бременност, София, очакван термин 16.09., 31 г.

# 528
Добро утро  Grinning

# 529
Сега много се надявам да ми се падне по-спокойно бебенце, което да позволява да го оставям за по 2-3 часа и да не се откъсвам твърде много от работата. Ама... да видим  Mr. Green

Хихихи, и аз на това се надявам. Искам класическо бебенце, от онези дето си седят по количките и се возят кротко или си играят сами. Виждала съм ги, те съществуват   Mr. Green Ама дали ще ме огрее  hahaha
Все си мисля, че след каката няма как да е по-зле, но току виж номер 2 ме опровергае  hahaha

За мен идеалния вариант е да си поработвам от къщи или да се върна на 4часов работен ден. За съжаление обаче тогава стажа става наполовина, а майчинството се спира  Crazy Супер тромав по отношение на майките закон. Иначе моята фирма разрешава минаването на 4 или 6 часов работен ден, но недостатъците са толкова много (вкл. и спирането на разни социални придобивки), че никой не се възползва. Изобщо има много какво да се измисли по отношение на майките и как те да могат и да работят ако искат и да си гледат децата.

# 530
  • София
Добро утро  Peace
И на мен много ми се спи  ooooh! лягам в 20.00ч. и на другия ден не мога да стана за работа, няма ден в който да не съм се успала, добре, че управата е разбрана иначе  ooooh!

И друго от няколко дни усещам, че не ми е лошо вече Simple Smile дано така да продължи  Embarassed

# 531
Добро утро и от мен!
Момичетата, които искат да пътуват да имат едно на ум - вчера прибирането ни, което трая само 1 час, ми подейства адски зле - прибрах се на парцал и цял ден ми се  Sick , а иначе ми е лошо само като съм гладна.

Сетих се за имената - нашата запетайка си има "кодово име" дадено от майка ми. След като й се скарах, че ако искам ще си го кръстя и Джеймс Иванов (и двете не харесваме комбинация от чужди имена и бг фамилия) тя беше сънувала, че си имаме момиче - Варна и след дълго чудене що за име е това, ние сме й обяснили, че там сме се запознали и влюбили и затова така ще се казва  Joy та сега си му казва така с условието, че ако е момче е Бургас  Laughing
*не сме се запознали на морето, а категорично няма да го кръстя на столичния бар, където се запознахме  Naughty

# 532
  • София
Добро утро и от мен!

Включваме се и ние в групата на болните- детето ми от петък вечер е с висока температура, силна хрема, кашлица и пълно безапетитие SadТази година грипа не го подмина, може би му е паднал имунитета от варицелата, която изката преди седмици. Утре ще го водим на лекар и ще съм болнични идващата седмица.
Отделно вчера на мен ми беше страшно зле. Бях на работа 12 часово дежурство и се скъсах от повръщане. Накрая едвам се движех от изтощение Tired

Всички дечица бързо да оздравяват, а нас майките да ни подминат тези вируси Praynig

За първа страница:гр.София, втора бременност, термин 7.09.,31 години Peace

Хубав ден!

# 533
за първа стр. - 26год., първа бременност, варна, термин 11.09

и аз от два дни съм с болно гърло, за сега се справям с прополки, силна ракия и гаргара със солена вода, надявам се с това да се размина

# 534
  • София
Добър ден и от мен, бързо оздравяване на всички болни! Явно наистина сега е сезона на гриповете, надявам се да ме размине мен. Уф, аз утре ще пускам кръв и урина, после съм на фетална, после на БХС, ще пиша как е минало всичко когато мине, че малко ми е притеснено. Започнах много да се чудя дали е нормално да ми личи толкова, и май стигнах до извода, че не е толкова нормално. Надявам се искрено да съм си просто по- дуда в корема, но четох, че при диабет може да се получи също този ефект. Дано не е  Praynig Чудя се дали в стандартните изследвания се мери кръвната захар, или трябва да си го искам отделно? Ще питам утре сутин в клиниката, и ако не се включва ще си го платя.... че така и така ще ме бодат...

Лек ден от мен мацки, подсилвайте се и се оправяйте бързо!

# 535
Добро утро и от мен. Пак натежаха облаците и настроението ми... А имах планове да чистя, да работя... Joy

# 536
Маймунке, ти май ще си първа на БХС и фетална. После да разкажеш! Аз имам направления за кръв и урина, но ще видя кога ще ги направя. На 20.02 съм на фетална и БХС. Не се притеснявай за коремчето - според мен е въпрос на структура.

# 537
  • До морето :)
Добър ден!

Аз си искам същото кротко, неревящо и спящо бебе. А дано.

# 538
Здравейте и от мен бухтички  Hug, вчера не съм влизала а вие сте изписали света  Wink
връщам се да ви чета  bouquet
Благодаря че ме включихте на първа страничка  Hug Hug Hug

# 539
Добър ден и от мен, бързо оздравяване на всички болни! Явно наистина сега е сезона на гриповете, надявам се да ме размине мен. Уф, аз утре ще пускам кръв и урина, после съм на фетална, после на БХС, ще пиша как е минало всичко когато мине, че малко ми е притеснено. Започнах много да се чудя дали е нормално да ми личи толкова, и май стигнах до извода, че не е толкова нормално. Надявам се искрено да съм си просто по- дуда в корема, но четох, че при диабет може да се получи също този ефект. Дано не е  Praynig Чудя се дали в стандартните изследвания се мери кръвната захар, или трябва да си го искам отделно? Ще питам утре сутин в клиниката, и ако не се включва ще си го платя.... че така и така ще ме бодат...

Лек ден от мен мацки, подсилвайте се и се оправяйте бързо!
Не се притеснявай , ГД не се появява толкова рано , камо ли да ти расте бебето по-бързо от това.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт