Отговори
# 360
Първото си детенце родих в Токуда и съм страшно доволна. Не само лекарите,  но отношението към пациентите е страхотно.

От двете лекарки - Евтимова и Живкова - които водят ЖК по ЗК обаче няма много доволни, а и те не израждат. Така че за там остава само вариант платено ако искате до края да сте при един лекар.

Миналата година откриха нова болница Софиямед на Г.М.Димитров. За там четох, че са привлекли много добри лекари. Имат си ЖК и раждане и като цяло цените бяха добри сравнени с останалите клиники в момента.

Тук има една тема специално за раждането там:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658713.0

# 361
Благодаря момичета!Бъде здрави  Hug  bouquet

# 362
Лимонче,  Hug Дръж се, мила, скоро ще мине. Ти записа ли се при Евгения Георгиева в Майчин дом? Там като се ходи с направление плаща ли се нещо допълнително, ако просто те гледат на видеозон? Аз досега все на частно ходя.

# 363
Какво стана с работата?
До понеделник съм болничен, пък на прегеледа ще видим, дали ще ми го удължат. Praynig

За Майчин дом с обикновено направление нищо не се доплаща. Mr. Green Но за ЖК се доплаща.

# 364
Хайде и аз да се включа за цигарите - с първата 2-3 дни след като разбрах, че съм бременна ги спрях  - само от мисълта за тях ми ставаше гадно. Кърмих 1 година и после пак ги пропуших Sad, не по много но все пак... Бях чела, че при всяко дръпване от цигарата, бебчето получава гърч...,какво повече да кажа.
Сега преди да забременея пушех по 1 или 2 цигари на ден, от 10-тина дни не съм пушила. Сещам се честно казано, но в същия момент започва и да ми се гади - олеснена съм , от късметлииките съм, Laughing на които име се гади.
Дани и от мен стиснати палчета Hug

# 365
Lokresiq, и аз все още паля по 1-2-3 ПОЛОВИНКи цигари - да не ги спирам отраз, пък и да не ги мисля. Знам, не е полезно, но е по-добър вариант, отколкото цял ден да ги мислиш и да нервничиш.

# 366
Здравейте мами Simple Smile
виждам, че сте коментирали Щерев и в тази връзка искам да Ви кажа, че днес бях на първия си преглед там. Останах много доволна, като цяло- обслужване, информация. Д-р Коновалова много ми допадна и вече реших, че там ще се следя.
Видяхме отново малкото Simple Smile чухме му сърчицето. За 12 - ти март каза, да запиша час за БХС.
Доки каза, че всичко е наред и за сега съм с лека и безпроблемна бременност  Praynig дано продължим в същия дух.
Кристиша, Лемон - дано при вас бързо да отмине неразположението и да се наслаждавате на коремчетата Wink
По въпроса за цигарите - днес попълвах анкета в клиниката и това си говорихме с мъжа ми, че доживяхме и ние да отбележим НЕ като отговор за цигарите.
Не пуша вече близо 3 години и ми е много добре.
Дани  и от мен стиснати палчета за утре   bouquet  ще чакаме да споделиш емоции Simple Smile
Хайде лека вечер от мен

# 367
  • София
malina07 , записах се при д-р Кръшкова, след като лично говорих с нея дали има възможност да ме следи здравна каса- така ме посъветваха на регистратурата.
Други д-ри,следящи бременност са д-р Узунова, д-р Лисичкова, д-р Димитров, д-р Хасан, но трябва да питаш дали е по здравна каса, защото явно всички имат лимит.
За платения пакет нищо не знам, не съм се интересувала Rolling Eyes

# 368
привет,

тези дни се чувствам като парцал, събуждам се отпаднала, по цял ден се въргалям и едвам се насилвам да сготвя нещо. Сутрин бая ми се гади и имам като тежест на корема, но поминава като си лежа. Добре че детето е послушно по изключение и не ме притеснява никак. Пробвах да се насиля да се раздвижа, по-зле става. Дано да минава по-скоро. Поне ММ донесе кисело мляко, та пийвам айрян  Hug

На кого трябваше да пиша, за да ме турне на първа страница? Термин 28 септември.

За цигарите - след дълго непушене, през август миналата година пропуших заради проблеми... По кутия и кусур на ден. След теста исках да изпуша ритуално последна цигара, но не можах да я запаля - все ми беше в главата, че баш тази последната може да навреди нещо на бебо. Не съм си и помисляла да запаля повече...

# 369
Добро утро момичета!
Шамс пиши на Септември 2013.

# 370
Добро утро на всички, аз след малко излизам на работа и после направо към лекаря за ехографа! Ще се включа по-късно, и не забравяйте че ние тук сме с 1 час назад от БГ! Wink
Весел ден момичета!  bouquet

# 371
Е, ама друго си е да има слънчице!   love001Тази сутрин се чувствам свежа, бодра, отпочинала... и весела. Да видим само колко време ще удържа така Simple Smile Така че пожелавам на всички топъл, слънчев, весел и ползотворен ден!

Аз отивам пак да се ровя в гардероба, за да измисля нещо, с което да изглеждам и да се чувствам нормално.... Вчера си сложих дънките за бременни (които са ми 2 номера по-големи и като цяло ми стоят ужасно), но пък определено се чувствах много по-добре и гаденето беше в пъти по-слабо, което ме наведе на мисълта, че пристегнатите дрехи допринасят доста за гаденето.

# 372
  • До морето :)
Добро утро! Тука времето е ужасно. Вали.
Как сте вие? Снощи да не прекалихте с виното или любовта?

# 373
Лимонче,  Hug Дръж се, мила, скоро ще мине. Ти записа ли се при Евгения Георгиева в Майчин дом? Там като се ходи с направление плаща ли се нещо допълнително, ако просто те гледат на видеозон? Аз досега все на частно ходя.
Записах се вчера. Ами по здравна каса се заплащат 335 лева абонамент и всеки път те глеадат на видеозон, но до колкото разбрах вчера посещенията за в бъдеще ще са веднъж месечно, освен ако нямам нужда спешно от прием, преглед и т.н

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 09:18 от LemOn

# 374
Здравейте здравейте, дами!
Вярно с това слънчице днес по-друго се живей! Само за разходка!

И при мен с пушенето беше като при повечето - през първата бременност като разбрах, че има човече веднага ги спрях. В началото ми се припалваше, но само като си представех какво му става на бебенцето вътре и се отказвах на мига. Локресия, точно това ти препоръчвам да правиш като ти се припуши, само си го представи и веднага ще оставиш цигарата. Никога не съм предполагала, че съм способна да се откажа от нещо, което ми доставя удоволствие заради някой друг, но ето на - нали така са майките Simple Smile После заради кърменето продължих да не пуша и така досега. Макар да ми се пуши, ако трябва да си кажа истината! Но няма да го направя докато не избутам и това бебе докъдето трябва Simple Smile Моят мъж даже остана изненадан тия дни като му казах, че ми се пуши, вика "Как е възможно да не пушиш вече година и половина горе долу и да не си ги отказала!"  Grinning Нещо май се отплеснах..

Аксения - Мисля, че няма да съжаляваш с д-р Андреева, момичето, с което раждахме заедно беше при нея и съм я виждала как работи на визитация и как се отнася с пациентите си.

Това засега от мен - хубав и ползотворен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт