Отговори
# 615
gabityy, аз също имах главоболие в продължение на няколко дни, но нищо не съм пила, просто лежах и чаках да мине....и отмина де  Mr. Green

# 616
Добро утро Simple Smile  Hug

ioana_g - ние решихме, да. Ще запазваме стволови клетки. Относно крио банките - още не сме решили къде ще ги съхраняваме, но важното решение сме го взели вече.

За рака мисля, че по-скоро броя на починалите напредва повече отколкото медицината....Не дай си Боже да се наложи лечение - по-скъпо излиза отколкото стволовите клетки + няма гаранция.

На море ще ида и още как! Simple Smile Нямам търпение дори Simple Smile Естествено през м.август по-скоро ще се излягам по хладни и сенчести паркове недалеч от София, за всеки случай Simple Smile

И аз имах главоболие - първо, като спрях кафето и цигарите и после от преработване, което като резултат беше повръщане...поне олеква. Мокра кърпа на челото и сън! Никакви хапчета по-добре.

# 617
  • Пловдив
добро утро на всички:)) Аз да ви кажа какво направих  Embarassed Когато бях в 5-6 седмица имах едно кафеникаво течение за 1 ден и АГ ми беше казала да не правим секс. Е да, ама от тогава нищо не е казвала и снощи не можахме да издържим и си се отдадохме един на друг с ММ...Сега ме тресе едно притеснение да не би нещо да ми се случи, все съм в тоалетната да се гледам и сама си стискам палци...Пусти хормони не ме оставят, пък и половинката ми (горкия) все се канеше следващия път като идем на преглед да питаме специално дали сега вече е позволено. Вие имали ли сте забрана и какво мислите за това???

# 618
Локресия, моята АГ нищо не ми е споменавала. Правим, но много рядко, защото ММ го е страх.

# 619
Добро утро!  Hug
Благодаря, момичета, за отговорите ви. Много се радвам, че името ви хареса.   bouquet
Локресия, относно секса на нас ни е забранен, но аз все пак имах няколко дена зацапвания и все още имам болки. Недей се притеснява, всичко ще е наред.  Hug
Хубав ден на всички!  bouquet

# 620
добро утро на всички:)) Аз да ви кажа какво направих  Embarassed Когато бях в 5-6 седмица имах едно кафеникаво течение за 1 ден и АГ ми беше казала да не правим секс. Е да, ама от тогава нищо не е казвала и снощи не можахме да издържим и си се отдадохме един на друг с ММ...Сега ме тресе едно притеснение да не би нещо да ми се случи, все съм в тоалетната да се гледам и сама си стискам палци...Пусти хормони не ме оставят, пък и половинката ми (горкия) все се канеше следващия път като идем на преглед да питаме специално дали сега вече е позволено. Вие имали ли сте забрана и какво мислите за това???

Ние имаме от самото начало Sad Последния ни път беше около 10 дни преди да разберем, че съм бременна и понеже беше и малко по-агресивно, после бях около час със страхотни болки, които не можех да си обясня. После лекарите забраниха и досега така я караме, но и аз се каня да питам тая седмица на прегледа, защото хормоните наистина се отразяват и почти всяка нощ сънувам еротични сънища вече  Grinning А той даже не си и помисля да ме доближи милия, и него не го знам как се сдържа  Joy

# 621
  • София
Добро утро  newsm03

Ние решихме да "дарим" стволови клетки, може да сторим добро на някой друг и така да ни се върне  Blush.
Аз чакам да каже док кога може да се гушкаме с мм и тогава, не смея така  Crazy

Охх много е мрачно тук, едно такова поспаливо ми е, едно никакво  Embarassed Confused

# 622
Има една обществена банка, която е безплатна, но там не дават гаранция, че когато имаш нужда ще ти намерят съвместим вариант, защото даваш, но за обществено ползване. Т.е. докато стигнеш да ги ползваш (не дай Боже), може вече да са били употребени, а за теб я има, я няма. Затова не се решихме на тази банка.
Аз за тази банка говорех. Важното е, че може да са полезни на някой и да се спаси нечий живот. При положение, че е безплатна, защо да не се направи добро?
За другата нямам финансова възможност.
Pampers, ще се радвам да кажеш нещо повече за тези обществени банки и каква по-точно е процедурата, защото финансова възможност за другото нямаме, но поне да помогнем на някого.

# 623
Здравейте момичета!

Как сте? При мен всичко е ОК, вече не ми става лошо и не съм чак толкова като пребита, но все още страшно много ми се спи. Имам чувството, че бих могла да спя по цял ден, всеки ден  Shocked

За морето и аз много се чудих, защото не знам как ще се чувствам тогава, но толкова много го обичам това море... Мисля, че все пак ще отидем, началото на юни(тогава имаме и годишнина), ако разбира се не съм много тежкоподвижна. Разбира се няма да има обичайното целодневно печене на слънце и сигурно и във водата няма да влизам, но друго си е да отидеш на море   grinning039

За имена сме измислили едно за момче и едно за момиче, засега сме единодушни, но не знам ,дали няма във времето да ни хрумне някое друго  Grinning

Лек ден ви желая на всички   bouquet

# 624
  • София
Добро утро  Hug
Аз да ви кажа- минах феталната, човекът е добре, на място е, расте си, цели 6см е вече, всичко му е в норма. Много си отдъхнах. Взеха ми и кръв за биохимичния. Сега остава да чакаме. Таткото беше вътре с мен, гледахме на един телевизор бебето, пусна ни го на 3Д, изглеждаше като малко извънземно  Heart Eyes Даже ни помаха хахахха  Mr. Green Обаче за пола не пожела да ни каже нищо, каза, че е рано.

# 625
Добро утро,

Сутринта си пробвах наред всички рокли и с всички си личи бременен корем  ooooh! Пълна скръб. Панталони не мога да понеса в офиса, иначе по може да се скрие. Само с една рокля ходя, че с нея не личи толкова... ще се наложи да кажа на шефа по-рано, отколкото го мислех...

На мен относно секса докторът нищо не ми каза, така че не си самоналагам забрани  Mr. Green ММ го е страх обаче  Joy

# 626
Добро утро и от мене!
снощи бяхме излезли с приятели по за едно питие, че моя имаше рожден ден и мина брат ми с малката фръцла племенницата ми (на 3 годинки) и тя вика : Лельо, пък ти си имаш бебе в корема и аз съм му измислила име!!! Паднах!!! Естествено ми каза името : Кристиян (това е едно момченце от тренировките - там любоффффффф голяма има!!!
какво да ви кажа... аз онемях ))) дано да ви повдигне настроението ))
аз чак в края на месеца съм на "регистрация" и тогава ще ми точат кръвчицата и тн.... ухх..
моренце - мисля да отида - но ще видим ))) ще се местим и ни престоят ремонти та.. не се знае...

спорен и усмехнат ден

# 627
Това, което аз разбрах публичната банка за стволови клетки, всъщност е донорство. Т.е. правиш дарение на стволовите клетки и подписваш, че се отказваш от тях. Има спорна информация дали ако някой ден ти се наложи да ползваш, ще имаш предимство заради това, че веднъж си била донор. Но според мен, който няма възможност да запази, трябва да се дари, поне може да спасиш човешки живот по този начин.
Друг е проблема, че до колкото разбирам за момента само от Майчин дом (и май още няколко болници) може да се дари, т.е. само те имат договор с публичната банка.
Мисля че публичната банка е Александровска болница. Много е бедна информацията в нета относно как става даряването на стволови клетки, така че ще е полезна всяка една информация, който някой може да намери.

# 628
Здравейте, здравейте!
Днес се чувствам страшно изтощена и нищо не ми се подхваща. Чакам джуджето да откърти, че и аз да полегна.
Като гледам какво е навън може и разходката да ни се размине... Sad
Ние снощи бяхме на рожден ден и смених петдесет тоалета докато избера нещо, с което да не ми личи много шкембака, ама не... Пак ме гледаха странно и явно се чудеха дали съм дебела или бременна, но никой не посмя да попита  hahaha Този път направо съм се разплула... При предната бременност ми пролича чак към средата, а сега още в 9 седмица коремът е като за пети месец. Безобразие!! Сигурно защото прекалено скоро идва тая бременност след предишната.

Ох, това засега от мен, толкова съм скапана, че ми е трудно да пиша дори  Tired

# 629
Pampers, ще се радвам да кажеш нещо повече за тези обществени банки и каква по-точно е процедурата, защото финансова възможност за другото нямаме, но поне да помогнем на някого.

От миналата пролет в Майчин дом (за Варна само тук може) при раждането вземат стволови клетки от пъпната връв. При акушерките има един плакат. Моя приятелка се въползва миналата година. Доколкото си спомням предварително подаде документи и толкова. Съхраняват се в чужбина. Ако недай си Боже, ти потрябват един ден, ти си с предимство пред останалите чакащи. Като ходиш на следващия преглед може да питаш Снежи. Аз реших, че е още рано и за това не разпитах. Ти кога пак си на преглед?

Мен ме интересува също кога пак ще правят курсове за бъдещи родители.

Днес ходих да ми точат кръв за всички възможни изследвания. И понеже са на гладно имах чувството, че ще умра докато стигнем до лабораторията. Милото ми беше личен шофьор и асистент. И като минаха процедурите веднага излапах един голям сандвич, за да придобия пак човешки вид  Mr. Green Резултатите ще са готови чак след 12 дни......

malka maimunka, и мен вчера ме гледаха. След две седмици пак ще ходя, защото тогава друго нещо се виждало по-добре и да го огледаме пак. Обърна екрана и аз да гледам и ми показваше от близо всичките му съставни части. Като разказвах на таткото умря от яд, че няма как да идва с мен, но каза, че в последните месеци ще дойде, дори и ако трябва отпуск да си вземе. После търсих снимки в нета да му показвам какво е изпуснал.  Mr. Green

За секса - не сме правили. Мен като ми е лошо 24/7 и въздуха не давам да се движи покрай мен камо ли друго. А и отдолу всичко ме боли. Едва си сядам на д-то. Стисках зъби и вчера като ми вземаха секрет за микробиология. Като отминат неразположенията предполагам ще правим вече. И без това и аз през вечер сънувам розови сънища.  Laughing

kotkincho, аз съм с 1-ва бременност и винаги корема ми е бил залепнал за гръбнака.Ела да видиш сега каква пупа имам Mr. Green Акушерката каза, че издуването идва по-скоро от стомаха и по-малко от матката, която се подготвя вече за растеж, но в никакъв случай не е от бебето.

Общи условия

Активация на акаунт