Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
И аз да се отчета набързо
Дидолинка радвам се че нямате бактерия.
За равновесните колелета и аз се чудя, но на нея не и харесва.
Завиждам и аз за градинката в къща, и на балкон съм доволна ама нямаме.
Аз съм в дилема дали да се връщам юли на работа Rolling Eyes
Пожелавам ви весели и здрави празници, лек път на пътуващите. Hug

# 496
Цвети, ти ме изуми, как без балкон!?  Grinning
Пиши какво решение си взела за работата.

Августа, браво за уменията на малкия! Само така!

Аз организирам РД и днес цял ден бягаме по задачи. Надявам се утре да се получи весел купон. Организирам градинско парти. Поканих факири да забавляват за малко децата. Понеже сина ми е на по страховита вълна, поръчах да направят и няколко по страшни номера, но й да са подходящи за деца, например да ядат горящ памук и разни такива. И тортата една страшна я поръчахме....  Mr. Green

# 497
Ани,да ти е жив и здрав Ивко!Много щастлив,винаги усмихнат и да ви носи само радости!

Краси е с варицела от неделя,милия ми целия е пъпчасал,снощи вдигна и висока темп. има малко сополи и понакшля,та леко ми е притеснено.Иначе сме в Шумен и поне на двора го изкарвам, че в апартамент по цял ден затворени не знам какво щяхме да ги правим.

Честито на приетите ясленчета!

# 498
  • София
Ани, Честит Рожден Ден на Ивко! Много радост да ви носи, да бъде умно и красиво голямото момче!  Hug Hug Hug

Krisi_Milusheva
, и при нас в другата група има варицела. Няма страшно, ще я изкарат. Щом Сашето я изкара на 2 месеца бебе без проблем  Wink Тя е така на няколко вълни варицелата. Като монат 3-4 вълни на избиване на пъпки всичко ще се оправи. Мисля, че може да се дава изопринозин, но чак след 4 ден, за да може да се създаде траен имунитет. В нашата варицела вряхме и кипяхме всички у дома, затова съм енциклопедия по въпроса, хахахахха  Laughing

# 499
Честит рожден ден на Иво!Да е жив и здрав,да има много късмет и успехи!

Да пуснеш снимки на тая торта,че ми е любопитно....Е,и на рожденика де Heart Eyes

Как сте,момичета?Аз ви чета,но нямам грам какво да пиша...Засега сме здрави(пу-пу),излизаме по разходки,инати се,тръшка се,крещи и така.С гърнето сме до кривата круша,мляко пие все още сутрин и вечер Mr. GreenСамо биберона отказахме от раз преди два месеца,но аз писах за това PeaceНе говори нищо почти,само на бебешкия си език....просто не повтаря и това е ooooh!Взе да дъвче повече от преди,но още мачкаме и пасираме(ако се налага)

Болничките да се оправят....Криси,дано Краси се оправи бързо и да минат леко нещата с варицелата ooooh!

Ставам,че ей сега ще почне да ме дърпа да излизаме Grinning

Пожелавам ви приятни почивни дни и весело посрещане на Великден easter easter easter

Честит рожден ден,Ана2!Да си жива и здрава,много щастлива и обичана! bdbaloni

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 12:05 от iani87

# 500
Честит Рожден ден на Ивко  bigdance2, да расте много здрав и винаги засмян, цункай го от нас, Ани. Весело и страшно парти, ще чакаме снимки Hug

Честит Рожден ден и на Ани2 nbirthday. Желая ти здраве, щастие и много да те слушкат и обичат момчетата  ти Hug

# 501
Ани2, честит рожден ден!  Много щастие ти пожелавам, повече възможности за забавления със семейството и всичко най-най весело!  Hug

Момичета , благодаря ви за пожеланията за Ивко! Готино парти се получи! Тортата беше великолепна. Ще ви я покажа, само да получа снимките, че аз нищо не успях да снимам в суматохата.   А Иван като я видя и се влюби, каза че не иска никой да му я яде.  Laughing Е, изядоха му я! На всичкото отгоре беше и страшно вкусна и искаха и допълнително.
А факирите напарвиха грандиозно шоу, като започнаха с по страшните номера и момичетата започнаха да пищят обърнаха на веселата част. Имаше много смях не само за децата.
Сега героите са уморени и спят! А вечерта продължаваме купона с баби и дядовци.  Grinning

П.П. ООО забравих да споделя още една щастлива новина. Днес празнуваме двоен РД. Котката роди тази нощ три сладки котета. Когато беше изчезнала, явно не е ходила да ражда. Все пак реши да си ги роди у нас и то точно на РД на Ивко!  Mr. Green

# 502
Ани2, Честит рожден ден!   bouquet
А н и ,честит ти рожденик и на теб! Да е жив и здрав!  Hug
Чакаме снимки всички с нетърпение! Искам да видя това шоу с факирите,и тортата също  Wink

Надя днес по случайност си хареса торта за РД  Laughing Спрях се пред една сладкарница да й взема едно парче пастичка,че мрънкаше за тоолта( торта) и видя една страхотна,приготвена вече на Маша и  Мечока! Направо изпадна в екстаз  Joy

Весели празници и от нас  easter easter easter Не прекалявайте с яйцата и козунаците !  Grinning

# 503
  • София
Ани, честит рожден ден на Иво! Да е много здрав и безгрижен!

Ани2, честит рожден ден и тук!

Криси
, дано леко мине шарката, бързо оздравяване!

И аз се чудя как ще отпразнуваме РД на Виктор, харесала съм един клуб, но има още време, по-точно чудя се дали си струва да даваме такава сума предвид, че не е ясно още дали разбират достатъчно, или пак като миналата година в тесен кръг.
А и сме се хванали тези дни с ремонт на терасата - изравняване, остъкляване, после изолация и накрая и стаята на Виктор, бъдещата. Доста пари хвърчат и така. Вкъщи е лудница, а така искам да ми е чистичко и подредено вече  Crazy
Утре обаче отиваме при другите баба и дядо, много се надявам да си починем там.

Пробвах го тези дни с триколка и балансиращо колело - на колелото изобщо не обърна внимание, а на триколка му хареса и в крайна сметка взехме нея. Дано да му задържи интереса за по-дълго време, на мен също ще ми е удобна.

Весели и спокойни празници на всички!

# 504
Сложих снимка на тортата, като я споделих от страницата на сладкарницата! Скоро  и оператора ще ми даде диск със снимки и ще кача, ако може поне малко да се усети и атмосферата на РД.

# 505
  • София
Момичета, влизам с един бърз въпрос. 
Преди малко си отварям мейла и виждам, че съм получила предупреждение за елиминация от класирането за яслата, ако не се получи потвърждение до днес Shocked  Аз ли нещо съм твърде бременна, никъде не видях да пише, че трябва да се прави потвърждение преди 17 май, когато е срокът за подаване на документи newsm78  Моля, помагайте, ако знаете нещо.  Някой потвърждавал ли е, примерно в разговор с директорката? newsm78

Ани, да ти е жив и здрав Ивко  bouquet

Ани2, бъди много щастлива, винаги много обичана от мъжете около теб  bouquet

# 506
Sleeping Beauty и аз го получих този мейл. Не му обърнах внимание, в предния нищо не пише за 3.05
Педиатърката беше заета и не можа да ми напише документите и също каза, че има време - до 17ти

# 507
# 508
  • София
Мерси, Мая, Хелънче Hug 
Аз се усетих, че е грешка, а после ми казаха, че имало и отзвук по медиите.  Стават тези неща, ама пак ми иде да кажа "българска работа" Whistling

# 509
Христос Воскресе!!!

Привет момичета. Не съм влизала отдавна.
Честит рожден ден на рождениците на патерици. Ани2 да си жива и здрава и все така чаровна и усмихната. Ани, Ивко много да те радва и слуша и да има едно щастливо детство.

От доста отдавна се каня да ви споделя нещо, но все не ми остава смелост. Ако помните, че Ани беше сънувала бременни 2 жени. Е едната съм аз. Вече съм в 8г.с. Дано не съм раждащата или поне не скоро. Много неочаквано дойде за нас, дори първоначалната ми реакция бе да го махна. Честно да си призная, след бременността ми с Йоана се уплаших, а и продължавам да съм си стресната. Не се чувствам щастливо бременна, защото все имам чувството, че нещо ще се случи. А този път не мога да си позволя да остана в къщи. Добре, че Йоана ме разбира и вече не иска да я нося и е станала много добра и послушна. Не съм ходила на лекар още, абе въобще голямо шубе ме тресе.

Весели празници на всички от мен.

Общи условия

Активация на акаунт