Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Христос Воскресе на всички - обичайте се и бъдете обичани  Hug

Деси, миличка, ако знаеш колко се зарадвах  Grinning Премахни лошите мисли от главата си, аз съм роден оптимист, знам, че всичко ще е наред  Hug Стискам ти силно палци всичко да е наред, надявам се да се почувстваш истински бременна, щастливо бременна . Много прегръдки  Hug Всичко ще е наред.

# 511
  • София
Христос Воскресе!!! Живи и здрави бъдете! Hug
Дескаааа, чудесна новина! Лека бременност ти пожелавам! Нормално е да те е страх, но всичко ще бъде наред! Вярвай в това!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 512
Светъл празник и от мен!
Деси - прекрасна новина! Много се радвам. Сигурна съм, че този път ще е по-леко  Hug

# 513
  • София
Честит празник на всички!  Бъдете много здрави и щастливи!

Деска, много се радвам, прекрасна новина! 
И аз бях изпълнена с много съмнения и притеснения с втората бременност, но съм сигурна, че като се появи бебчето щастието ще е огромно!  Вярвам, че всичко ще бъде наред при теб и ти пожелавам от сърце много лека бременност Hug  Йоана ще е прекрасна кака (за разлика от Лора Mr. Green)

# 514
Христос воскресе!
Благодаря, момичета, за хубавите пожелания! Да ви се връщат!
Ани, честит и на теб рожденик, много радост да ти дарява!

Деска, усмихна ми деня! Честито, сто пъти честито!  Praynig всичко да е наред! Целувки на Йо!

Хубав празник, момичета!

# 515
Здравейте момичета - кокичета!
Христос Воскресе! Мир,любов и светли бъднини за всички!  Hug

Деска   bouquet   Heart Eyes Страхотна новина! Само се пази! И си мисли ,че всичко ще е наред,и така ще бъде!

Живи и здравички бъдете всички!
Ние голямо хойкане напред назад от вчера,а утре продължаваме! Дай Боже хубави поводи  Party

# 516
Честит празник на всички!  Hug

Деси, страхотна новина! Пожелавам ти да е по лека и да нямаш проблемите, които имаше през първата бременност!  Hug Ще стискаме палци до края!

# 517
Христос Воскресе!  easter
Честито на имениците днес,да сте живи и здрави. Hug  bouquet

Деси,честитоо!Стискам палци всичко да е наред и да се зарадваш истински. Hug

# 518
  • София
Дескаааа, супер новина! И аз съм сигурна, че всичко ще е наред, бъди оптимист, мисли позитивно и се наслаждавай Hug Hug Hug Heart Eyes

Аз нещо едва гледам, снощи това дребното тъкмо заспа и след 30мин като почна да се гърчи и да реве, добре че след малко започна да пръцка, та зацепих, че нещо го мъчи коремчето. Разсъних го и след разни процедури се изака и мирна. По-късно пак се въртя, не знам какво беше това, по-рано през деня пак си беше акал, не е като да не е, и то бая...Пипаше си дупето и викаше, че го боли #Crazy Замислих се, че при болка в корема не знам какво да му дам, имате ли идея newsm78
Единственото различно, което е ял тези дни е някакви тъпи солети, оризови ядки и зайо байо, и то защото пътувахме и трябваше да му дам нещо за да мълчи, голяма грешка Sad
Охх ще заспя на бюрото... Confused

# 519
  • София
Замислих се, че при болка в корема не знам какво да му дам, имате ли идея newsm78

НИЩО!!!  Wink
Зверче, от предишната педиатърка на Сашето (лека й пръст! Tired) знам и спазвам задължително при децата. Абсолютно никакви спазмолитици и болкоуспокояващи за корем преди да е прегледано детето от лекар! Това се прави, защото ако детето има остър корем спазмолитика отпуска гладката мускулатура и замазва картинката. Може да си умре така човек като стой та гледай. Затова при болка в корема, особено ако е малко и не може да обяснява задължително на лекар. И още нещо.. при децата на възрастта на нашите е възможно да се получи вмъкване на червата, мисля че там където се свързва дебело и тънко. Много страшно звучи, обаче това са остри състояние и трябва да се знае повече за тях.  Wink Сашето когато беше колкото Рали я водихме в Пирогов по нощите. Изведнъж започна да се присвива, да реве и да трепери. Изкарах си акъла... Там я гледаха на скенер, раздуха и червата с въздух и се видя, че се е "позадръстила" Wink От какво? От един Чириъс дето го яде без мляко. Така го хрупа и то като се запекло това чудо.. от тогава никога не давам зърнени закуски без мляко  Naughty

# 520
  • София
Ужас, Ваче. Ами и аз си мисля че и при Крисчо беше такова нещо, защото точно с тея солети, зайо байо и някакви други боклуци, дето никога до сега не ги е ял, явно преяде...Като се изака, вътре имаше цели парчета оризови ядки..А колко козунак изяде тея дни...
Ясно за лекарствата, наистина е по-добре на лекар първо, мерси за инфото Hug
Аз сега говорих с майка ми, съвсем добре си е, даже искал да яде, гладен бил. Надявам се да е било само снощи, че си изкарах акъла...

# 521
Здравейтееее,
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави ,Бог да пази вас и семействата ви! Hug
Ани2,ЧРД мнооого на патерици ,но не ми остана време никак тези дни ! Hug
Ани,ЧРД и на Ивко! Много страшна торта  Laughing Супер е! Да ти е жив и здрав ,много послушен и само усмивки занапред! Hug
Дескаааааааааааааа,е няма такава прекрасна новина!Даже си мислих ,че ти ще си първата с второ дете ! Точно ти как може да си объркана,та ти си такъв герой и такава всеотдайна майка! Hug Знам ,че всичко ще е ок и Йоанка ще е супер кака!Много много ви се зарадвах ! Hug  bouquet
Ние се наскитахме тези дни доволно ,трябваше още събота на обед да тръгнем ,но се пообъркаха някои неща ,та неделя сутринта рано рано отпрашихме,видяхме се с брат ми ,много й се радваха на Дара ,получи супер подаръци ,чухме прекрасни новини и за тях ,та много им се радвам и на тях! Абе ей така искам всички да са добре и да чувам супер неща! Следобед неделя вече бяхме при другата баба ,отпразнувахме юбилеят на дядо й на Дара ,вчера на Гергьовден си хапнахме и агънце ,изобщо похапнахме си тези дни добре! LaughingНаигра се ,налудува се .
Зверче,уфф дано е минало! Да ти кажа и Дара 2 дни бабите така я изкушаваха и тя не отказва ,аз само това може ,това не ,но дори непознати баби като я видят и вадят вафли ,бонобони ,а аз лекинкооооооо се дразних ,стисках зъби ,обяснявах ,но....хапна си боклучки.....
Оставям ви ,че стана дълго ,а и да си полегна да почина!Хубав ден!

# 522
Честит Великден на патерици,момичета!Да сте живи и здрави вие и семействата ви Heart Eyes

Деска,честито!Пожелавам ти най-леката бременност и най-пухкавото бебе baby_neutralВсичко ще бъде наред  Hug

# 523
  • София
Зверче, от солетите не е много вероятно, ама от царевичните пръчки е възможно, те знаеш как се слепват и стават на топка.

# 524
Христос Воскресе!

Деси Heart Eyes Честито! Заслужаваш най-леките бременност и раждане, и ти ги пожелавам!  bouquet Много се зарадвах, дано и ти скоро успееш Hug

Моят мъж ме сънувал навръх Великден бременна, откарал ме да раждам и след това съм му се обадила да му кажа, че съм родила момче Crazy

Ние също попътувахме през почивните дни и сега аз си почивам, добре че спря водата Mr. Green. Изтеглих си една книжка, която ми е мерак от доста време и мисля да се възползвам сега Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт